Home ΗΠΑ Μεγάλη παγίδα αποτελεί ομοσχέδιο της Γερουσίας για την απαγόρευση του TikTok που δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στις ΗΠΑ, καταδικάζει πολίτες σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

Μεγάλη παγίδα αποτελεί ομοσχέδιο της Γερουσίας για την απαγόρευση του TikTok που δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στις ΗΠΑ, καταδικάζει πολίτες σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 185 views
Το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στην Αμερική, καταδικάζει πολίτες των ΗΠΑ σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!
Το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στην Αμερική, καταδικάζει πολίτες των ΗΠΑ σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

Μεγάλη παγίδα αποτελεί ομοσχέδιο της Γερουσίας για την απαγόρευση του TikTok που δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στις ΗΠΑ, καταδικάζει πολίτες σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

Το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας δίνει στο WEF πλήρη έλεγχο στην Αμερική, καταδικάζει πολίτες των ΗΠΑ σε 20 χρόνια φυλάκιση που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

1 Απριλίου 2023 Baxter Dmitry News

Ο Klaus Schwab μας προειδοποίησε τον περασμένο μήνα ότι όποιος ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγξει τον κόσμο. Και οι ελίτ του Νταβός δεν έχασαν χρόνο για να προετοιμάσουν το σκηνικό για την τελική κατάκτηση της κοινωνίας.

Το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας των ΗΠΑ, γνωστό και ως Νομοσχέδιο απαγόρευσης του TikTok, καταδικάζει Αμερικανούς σε 20 ΧΡΟΝΙΑ φυλάκιση για διάδοση υποτιθέμενης παραπληροφόρησης. Και τι είναι η παραπληροφόρηση, ρωτάτε; Παραπληροφόρηση είναι οτιδήποτε λένε οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο νομοσχέδιο από τότε που ο νόμος Patriot αφαίρεσε τους Αμερικανούς από μακροχρόνια δικαιώματα και ελευθερίες αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Το λεγόμενο TikTok Ban Bill (το νομοσχέδιο που θα απαγόρευε το TIk Tok στις ΗΠΑ) είναι ένας Δούρειος Ίππος που προσποιείται ότι είναι ένα νομοσχέδιο που στοχεύει την ByteDance, τους Κινέζους ιδιοκτήτες του TikTok, ενώ στην πραγματικότητα στοχεύει απλούς Αμερικανούς που διαφωνούν με την κυβέρνηση Μπάιντεν και τη παγκοσμιοποιητική ατζέντα της Ελίτ εκ Νταβός.

Πώς ξέρουμε ότι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτό το νομοσχέδιο; Επειδή τα μέλη του Κογκρέσου έχουν παραδεχτεί εδώ και χρόνια ότι δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι περιέχεται στα νομοσχέδια που ψηφίζουν.

Από τότε που η τότε Πρόεδρος της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, παραδέχτηκε περίφημα: «Πρέπει να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο [υγειονομικής περίθαλψης], ώστε να μπορείτε να μάθετε τι περιλαμβάνει», ήταν σαφές ότι υπάρχει μια υψηλότερη δύναμη στο παιχνίδι από το Κογκρέσο.

Τίποτα δεν αποτελεί παράδειγμα υπέρβασης και αλαζονείας της κυβέρνησης περισσότερο από αυτές τις 16 λέξεις, που ειπώθηκαν από την Πελόζι στη Νομοθετική Διάσκεψη για την Εθνική Ένωση Κομητειών τον Μάρτιο του 2010.

Αλλά το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας, γνωστό και ως ο περιοριστικός νόμος (The Restrict Act), είναι πολύ χειρότερο από οτιδήποτε έχουμε δει εδώ και δεκαετίες. Αυτό το νομοσχέδιο έχει δικομματική υποστήριξη για να μετατρέψει το Διαδίκτυο σε ένα κατασκοπευτικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για τον έλεγχο όλων όσων λένε και κάνουν οι Αμερικανοί.

Ο νόμος ῾RESTRICT Act῾ θα παρέχει στον Λευκό Οίκο, μέσω του Υπουργείου Εμπορίου, τη δυνατότητα να κυνηγά οποιονδήποτε και οποιαδήποτε εταιρεία θεωρεί ότι αποτελεί κίνδυνο εθνικής ασφάλειας.

Αυτό περιλαμβάνει οποιονδήποτε διαδίδει πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με την κυβέρνηση της εποχής και το παγκοσμιοποιητικί αφήγημα.

Αυτό το νομοσχέδιο εξουσιοδοτεί τον Υπουργό Εμπορίου και τους «σχετικούς επικεφαλής εκτελεστικών τμημάτων και υπηρεσιών» να ελέγχουν πλήρως «οποιονδήποτε κίνδυνο που προκύπτει από» τις συσκευές σας ή τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο στο σπίτι σας.

Αυτοί οι επικεφαλής τμημάτων περιλαμβάνουν σχεδόν οποιονδήποτε θεωρεί κατάλληλο να διορίσει η κυβέρνηση. Η Ενότητα 3 αναφέρεται στους «σχετικούς» επικεφαλής τμημάτων και φορέων και στις πολλές αιτιολόγηση της εισβολής (ή αδιακρισίας) τους. Το σκεπτικό περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε θεωρούν ότι «ενέχει έναν απαράδεκτο κίνδυνο».

Θυμάστε το Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης που η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπάθησε να φέρει για να ελέγξει την ομιλία στο Διαδίκτυο; Το νομοσχέδιο 686 της Γερουσίας κάνει αυτή την αποτυχημένη προσπάθεια αυταρχισμού να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι.

Αυτό είναι ανατριχιαστικό όταν σκεφτείς ότι η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει δώσει εντολή στα μέσα ενημέρωσης να δαιμονοποιούν τους συντηρητικούς και τους χριστιανούς, και η κυβέρνηση Μπάιντεν λειτουργεί από το ίδιο βιβλίο.

Είναι ξεκάθαρο ποιον θεωρούν εχθρό.

Είναι οι άνθρωποι που μπορούν να διακρίνουν την ατζέντα τους.

Και οι τιμωρίες είναι αυστηρές. Οι ποινές για πράγματα που η κυβέρνηση δεν θέλει να κάνετε στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μεταξύ 250.000 $ ή έως και 1.000.000 $ και φυλάκιση «για όχι περισσότερο από 20 χρόνια ή και τα δύο».

Και σε ΠΟΙΟΥΣ λοιπόν θα παραχωρηθεί η εξουσία να χαρακτηρίζουν τους Αμερικανούς ως απειλές για την εθνική ασφάλεια; Θα είναι οι δήθεν «αξιόπιστοι»…ελεγκτές στοιχείων (όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ, ELLINIKA HOAXES στην…ΕΛΛΑΔΑ)  που έχουν…απαξιωθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια…!!!

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://newspunch.com/senate-bill-686-gives-wef-full-control-over-america-gives-citizens-20-years-in-prison-for-dissenting/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr