Home Greek News Πρεσβεία Ιράν για δίκτυο τρομοκρατών: Διαψεύδουμε τις φήμες από σιωνιστικές πηγές

Πρεσβεία Ιράν για δίκτυο τρομοκρατών: Διαψεύδουμε τις φήμες από σιωνιστικές πηγές

by _
0 comment 145 views
Πρεσβεία Ιράν για δίκτυο τρ…
Πρεσβεία Ιράν για δίκτυο τρ…

Πρεσβεία Ιράν για δίκτυο τρομοκρατών: Διαψεύδουμε τις φήμες από σιωνιστικές πηγές

Η ανάρτηση με αφορμή την επίθεση που σχεδίαζαν Πακιστανοί τρομοκράτες σε εστιατόριο στου Ψυρρή

Ηπρεσβεία του Ιράν στην Ελλάδα, αναφορικά με την υπόθεση της εξάρθρωσης των τρομοκρατών που θα χτυπούσαν σε εστιατόριο του Ψυρρή, διαψεύδει πως η Τεχεράνη έχει οποιαδήποτε σχέση, κατηγορώντας «σιωνιστικές πηγές» για τη διάδοση φημών. Ορισμένες από τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως ανέφεραν πως ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής οργάνωσης που έδινε και τις οδηγίες στους δυο Πακιστανούς που είχαν αναλάβει το τρομοκρατικό χτύπημα, βρίσκεται στο Ιράν.

Η πληροφορία αυτή έφερε την αντίδραση της πρεσβείας του Ιράν στην Ελλάδα μέσω της οποία «διαψεύδει έντονα τις φήμες».

«Η Πρεσβεία της Ι. Δ. του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του κράτους. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάρια τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτ. τους κρίση», αναφέρει μέσω Twitter για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή.

Το tweet της πρεσβείας του Ιράν στην Ελλάδα:

ΠΗΓΗ >>

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/9533960/presveia-iran-gia-diktyo-tromokraton-diapsevdoume-tis-fimes-apo-sionistikes-piges

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr