Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Γερουσία των ΗΠΑ ψηφίζει 68-23 για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid!!! ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Γερουσία των ΗΠΑ ψηφίζει 68-23 για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid!!! ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ!!!

by _
0 comment 374 views
ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Γερουσία των ΗΠΑ ψηφίζει 68-23 για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid!!! ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ!!!
ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Γερουσία των ΗΠΑ ψηφίζει 68-23 για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid!!! ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Γερουσία των ΗΠΑ ψηφίζει 68-23 για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid!!!

ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΘΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ…ΚΑΤΙΟΥΣΑ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τρία χρόνια μετά…

Η Γερουσία την Τετάρτη ψήφισε 68 κατά 23 υπέρ για τον τερματισμό της έκτακτης ανάγκης για τον Covid.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει ήδη εγκρίνει το ψήφισμα 229-197.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν αναμένεται να ασκήσει βέτο στο ψήφισμα.

Το The Hill ανέφερε:

Η Γερουσία ενέκρινε την Τετάρτη ένα ψήφισμα υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών που θα τερματίσει την εθνική έκτακτη ανάγκη COVID-19 που ισχύει από το 2020.

Το μέτρο πέρασε την άνω αίθουσα με 68-23.

Ένα παρόμοιο ψήφισμα που εισηγήθηκε ο γερουσιαστής Ρότζερ Μάρσαλ (R-Kan.) πέρασε από τη Γερουσία πέρυσι, αλλά δεν προχώρησε στη Βουλή που ηλέχετο τότε από τους Δημοκρατικούς. Φέτος, όμως, πέρασε από τη Βουλή με 229-197, με 11 Δημοκρατικούς να προσχωρούν σε όλους τους Ρεπουμπλικάνους.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε απειλήσει πέρυσι να ασκήσει βέτο στο μέτρο του ψηφίσματος. Ωστόσο, ΦΕΤΟΣ, δεν απείλησε με βέτο, αλλά εξέδωσε μια δήλωση αρχών διοίκησης πριν από την ψηφοφορία της Βουλής, διαφωνώντας με το ψήφισμα.

Ωστόσο, την Τετάρτη, είπε ότι θα το υπογράψει το μέτρο του ψηφίσματος.

-από την Cristina Laila

ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα μας για να καταλάβετε πως κοροϊδεύανε τον κόσμο τόσο καιρό με αυτήν ψευτο-πανδημία και…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ…!!!…

Ανακαλυφθέντα e-mail από το 2020 αποδεικνύουν ότι η δοκιμή PCR για τον Covid είναι ΑΠΑΤΗ. Ο δημιουργός του ΔΕΝ απομόνωσε ΠΟΤΕ τον ψευτο-ιόν!!!

Ο μεγαλύτερος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ πληρώνει μεγάλα μπόνους σε γιατρούς για τη δολοφονία παιδιών με το εμβόλιο κορωνοϊού!!!

Δήλωση-ΣΟΚ υπουργού της Αγγλίας «Μου χρωστάει ο Μπιλ Γκεϊτς που έχω τσιπάρει τόσα άτομα μέσω ένεσης» – Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα

Kαθnγnτής Γoυργoυλιάvnς: Δεv έπρεπε vα τo κάvoυμε τo εμβόλιo…

Η Βιέννη όχι μόνο αίρει την εντολή για μάσκα, αλλά τις απαγορεύει στα μέσα μαζικής μεταφοράς!!! Όποιος πιαστεί να τη φοράει, του επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ!!!

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Ο Fauci είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη βιοόπλων για το Πεντάγωνο από το…2002 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ κυβερνητικών αξιωματούχων για τις εντολές…ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Ήταν μόνο…ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

Δήμαρχος & Αρχηγός Αστυνομίας της Νέας Υόρκης: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον η…ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ στα καταστήματα λόγω ΜΑΣΚΟφόρων εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την εντολή για μάσκα ληστεύοντας μαγαζιά με τα πρόσωπά τους…ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!!!

ΜΠΟΥΜ!!!-ΜΠΑΜ!!! – Παραδέχεται ο ίδιος ο Δρ. Φάουτσι ότι υπέστη «τρομερές παρενέργειες» από το…τοξικό τρύπημα mRNA!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr