Home Greek News Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με ΠΑΡΑΝΟΜΟ κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με ΠΑΡΑΝΟΜΟ κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

by _
0 comment 340 views

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11η Σεπτεμ. τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ…

FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με ΠΑΡΑΝΟΜΟ κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών (προ 11ης Σεπτ. του 2001 και μετά)…

ΝΑ Ο «ΚΑΛΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ» ΤΟΥ…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ….ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 ΜΑΡ. 2023 | 15:04 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»:

Τα δύο παρακάτω άρθρα επιβεβαιώνουν 100 τοις τοις ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ για τον κόσμο, σε αντίθεση βέβαια με αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που λέγονται για το…ΙΡΑΝ. Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι ήταν οι Ισραηλινοί που μας χτύπησαν στην Αμερική την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, συναινέσει της τότε κυβερνήσεως του Τζόρτζ Μπούς, γιατί είναι οι ΙΔΙΟΙ που τυχαίνει να ηγούνται αυτής της προσπάθειας προς…ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Για περισσότερη ανάλυση διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα εδώ…

Επίσης και με αφορμή το σημερινό΄…ΤΣΙΡΚΟ γύρω από την ΣΤΗΜΕΝΗ «τρομοκρατική επίθεση» στην Αθνήμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!» για να καταλάβετε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει εδώ…

Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!


”Η Μοσάντ το έκανε”: Το συγκλονιστικό απόρρητο e-mail του Wikileaks για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Πηγή: http://www.aetos-apokalypsis.com


To Off the Record δημοσιεύει για πρώτη φορά το αποκαλυπτικό απόρρητο e-mail του οργανισμού πληροφοριών Stratfor που είχε φέρει στο φως το Wikileaks το 2013. To e-mail που έχει τίτλο ”Η Μοσάντ εκτέλεσε την Αραβική τρομοκρατική επιχείρηση ‘αεροπειρατίας”’, κατάφερε να ”ξεγλιστρήσει” σχεδόν από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης…

Σύμφωνα με το WikiLeaks το απόρρητο e-mail είναι μέρος της μεγαλύτερης παρτίδας The Global Intelligence Files στην οποία δημοσιεύθηκαν πάνω από 5 εκατομμύρια e-mail της παγκόσμιας εταιρείας πληροφοριών Stratfor και χρονολογούνται από τον Ιούλιο του 2004 έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011.

Το Stratfor περιγράφεται ως μια εταιρεία βιτρίνα στην έκδοση πληροφοριών, αλλά παρέχει εμπιστευτικές υπηρεσίες πληροφοριών σε μεγάλες εταιρείες όπλων, όπως η Dow Chemical Co., η Lockheed Martin, η Northrop Grumman, η Raytheon, καθώς και σε κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, των Αμερικανών Πεζοναυτών και της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ.

Να γιατί κάποιοι “σκοτώνονται” να λένε για “θεωρίες συνωμοσίας” και “fakenews” οτι αλήθειες ενοχλούν και κάνουν διασπορά μόνιμος ψευδών ειδήσεων με δόλο, μάλιστα έχουν μαζέψει χιλιάδες “άτομα” χαμηλής αντίληψης και βάζουν ως “έγκυρες πήγες” αυτές που ελέγχουν αυτοι μαζί με την Wikipedia ✡..

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του συγκλονιστικού e-mail μεταφρασμένο, ακολουθεί παρακάτω:
Η Μοσάντ εκτέλεσε την Αραβική τρομοκρατική επιχείρηση αεροπειρατίας

-Από τον Wayne Madsen του Wayne Madsen Report 

“Η Βρετανική υπηρεσία πληροφοριών ανέφερε τον Φεβρουάριο του 2002 ότι η Ισραηλινή Μοσάντ λειτουργούσε τους αραβικούς πυρήνες που αργότερα κατηγορήθηκαν από την Επιτροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την 9/11 για τη διεξαγωγή των επιθέσεων εναέριας κυκλοφορίας στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο. Το WMR έχει λάβει λεπτομέρειες σχετικά με τη Βρετανική έκθεση πληροφοριών, η οποία καταστάλθηκε από την κυβέρνηση του τότε πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ.

Μία μονάδα της Μοσάντ που αποτελούνταν από έξι Εβραίους γεννημένους στην Αίγυπτο και την Υεμένη, διείσδυσε στους πυρήνες της “Αλ Κάιντα” στο Αμβούργο (ο πυρήνας Atta-Mamoun Darkanzali), στη νότια Φλόριντα, και στη Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τους μήνες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου. Η Μοσάντ όχι μόνο διείσδυσε σε πυρήνες αλλά άρχισε να τους λειτουργεί και να τους δίνει συγκεκριμένες εντολές που τελικά θα κορυφώνονταν στην ύπαρξή τους σε τέσσερις τακτικές πτήσεις που εκτελούνταν τακτικά στην Βοστόνη, Ουάσιγκτον Ντουλς, Νιούαρκ, Νιού Τζέρσει στις 9/11.

Η ομάδα διείσδυσης της Μοσάντ περιλάμβανε έξι Ισραηλινούς, που αποτελούσαν δύο πυρήνες τριών πρακτόρων, που όλοι έλαβαν ειδική εκπαίδευση σε μια βάση της Μοσάντ στην έρημο Negev στον μελλοντικό έλεγχο και χειρισμό των πυρήνων της “Αλ Κάιντα”. Ένας πυρήνας της Μοσάντ ταξίδεψε στο Άμστερνταμ, όπου υποβλήθηκε στον επιχειρησιακό έλεγχο του σταθμού της Μοσάντ στην Ευρώπη, ο οποίος λειτουργεί από το συγκρότημα El Al στο διεθνές αεροδρόμιο Schiphol. Η μονάδα τριών ατόμων της Μοσάντ στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμβούργο όπου ήρθε σε επαφή με τον Mohammed Atta, ο οποίος πίστευε ότι είχαν σταλεί από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Στην πραγματικότητα, είχαν σταλεί από τον Ephraim Halevy, τον επικεφαλής της Μοσάντ.

Η δεύτερη τριμελής ομάδα της Μοσάντ πέταξε στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στη νότια Φλόριντα όπου άρχισαν να κατευθύνουν τους πυρήνες της “Αλ Κάιντα” που λειτουργούσαν από το Χόλιγουντ, το Μαϊάμι, την παραλία Vero, την παραλία Delray και την West Palm Beach. Ισραηλινοί “φοιτητές τέχνης”, ήδη υπό έρευνα από την Δίωξη Ναρκωτικών για τον έλεγχο των γραφείων και των σπιτιών ομοσπονδιακών αξιωματικών, ζούσαν κοντά και διεξήγαγαν παρακολούθηση των δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης εκπαίδευσης σε σχολή πτήσεων, των μελλοντικών Αραβικών πυρήνων “αεροπειρατών”, ιδιαίτερα στο Χόλιγουντ και την παραλία Vero.

Τον Αύγουστο του 2001, η πρώτη ομάδα της Μοσάντ πέταξε με τον Atta και άλλα μέλη της “ΑλΚάιντα” του Αμβούργου στη Βοστώνη. Η ασφάλεια του Διεθνούς Αεροδρομίου Logan είχε σύμβαση με την Huntleigh USA, εταιρεία που ανήκει σε Ισραηλινή εταιρία ασφάλειας αεροδρομίων συνδεόμενη στενά με την Μοσάντ – την International Consultants on Targeted Security – ICTS. Οι ιδιοκτήτες της ICTS ήταν πολιτικά συνδεδεμένοι με το Κόμμα Λικούντ, ιδιαίτερα τη φράξια Νετανιάχου και τον τότε δήμαρχο της Ιερουσαλήμ και μελλοντικό Πρωθυπουργό Ehud Olmert. Ήταν ο Olmert που προσωπικά παρενέβη με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι για να απελευθερώσει από τη φυλακή πέντε υπαλλήλους συστημάτων, οι οποίοι προσδιορίστηκαν από πράκτορες της CIA και του FBI ως πράκτορες της Μοσάντ. Οι Ισραηλινοί ήταν οι μοναδικοί ύποπτοι που συνελήφθησαν οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες την 9/11 που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ομάδες της Μοσάντ έστελναν τακτικές κωδικοποιημένες αναφορές για την πρόοδο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Τελ Αβίβ μέσω της Ισραηλινής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον. Το WMR έμαθε από μια πηγή του Πενταγώνου ότι γνωστοί αμερικανοί με δεσμούς με την προσπάθεια των ΜΜΕ να ριχθεί η 11η Σεπτεμβρίου σε Άραβες αεροπειρατές, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τους Ταλιμπάν, βρίσκονταν στην Ισραηλινή πρεσβεία στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, για να συντονίσουν την καταιγίδα των ΜΜΕ για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες μετά τις επιθέσεις. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι οι πράκτορες αντικατασκοπείας του FBI που διεξάγουν παρακολούθηση της Ισραηλινής πρεσβείας έχουν αποδείξεις για την παρουσία των Αμερικανών που παρευρίσκονταν στην πρεσβεία στις 10 Σεπτεμβρίου. Μερικοί από τους Αμερικανούς είναι γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό ειδήσεων καλωδιακών δικτύων των ΗΠΑ.

Στα μέσα Αυγούστου, η ομάδα της Μοσάντ που λειτουργούσε τον πυρήνα του Αμβούργου στη Βοστώνη ανέφερε στο Τελ Αβίβ ότι έχουν καθοριστεί τα τελικά σχέδια για την 11η Σεπτεμβρίου. Ο πυρήνας της Μοσάντ με βάση τη Φλόριντα ανέφερε ότι η τεκμηριωμένη “παρουσία” των μελών Αραβικών πυρήνων στις σχολές πτήσεων της Φλόριντα είχε επιτευχθεί.

Οι δύο πυρήνες της Μοσάντ απέφυγαν οποιαδήποτε αναφορά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ή στόχους στην Ουάσινγκτον στα κωδικοποιημένα μηνύματά τους προς το Τελ Αβίβ. Ο Halevy κάλυψε τα ίχνη του αναφέροντας στη CIA μια “γενική απειλή” από μια επίθεση από Άραβες τρομοκράτες σε πυρηνικό εργοστάσιο κάπου στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο διευθυντής της CIA Τζορτζ Τένετ απέρριψε την προειδοποίηση του Halevy ως “πάρα πολύ μη-συγκεκριμένη”. Το FBI, υπό τον αναπληρωτή διευθυντή Louis Freeh, έλαβε την “μη-συγκεκριμένη” προειδοποίηση σχετικά με μια επίθεση εναντίον πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής και έστειλε τις πληροφορίες στα πρακτικά ρουτίνας στους πράκτορες, αλλά κανένας υψηλός συναγερμός δεν διατάχθηκε.

Η έλλειψη ίχνους ενός χαρτιού που να δείχνει την “Αλ Κάιντα” ως πρωταγωνιστές της 9/11, που θα μπορούσε στη συνέχεια να συνδεθεί με τους χειριστές της Αλ Κάιντα από τη Μοσάντ, έβγαλε εκτός το FBI. Στις 19 Απριλίου 2002, ο διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μύλερ, σε μια ομιλία του σε Λέσχη του Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε: “Στην έρευνά μας, δεν έχουμε ανακαλύψει ούτε ένα κομμάτι χαρτί – είτε εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε στο θησαυρό των πληροφοριών που εμφανίστηκαν στο Αφγανιστάν και αλλού – που να αναφέρουν οποιαδήποτε πτυχή του σχεδίου της 11ης Σεπτεμβρίου.”

Οι δύο ομάδες διείσδυσης και ελέγχου της Μοσάντ “Αλ Κάιντα” βοήθησαν επίσης να στηθούν ασφαλείς χώροι για τη γρήγορη απομάκρυνση των πρακτόρων της Μοσάντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον περασμένο Μάρτιο, το WMR ανέφερε: “Το WMR έχει μάθει από δύο πηγές της El Al που εργάστηκαν για την Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης ότι την 9/11, ώρες αφού η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) προσγείωσε όλες τις πολιτικές εγχώριες και διεθνείς εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα πλήρες Μπόινγκ 747 της El Al απογειώθηκε από το JFK για το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Οι δύο πηγές εργαζομένων της El Al δεν είναι Ισραηλινοί υπήκοοι αλλά νόμιμοι μετανάστες από τον Εκουαδόρ οι οποίοι εργάζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αεροπορική εταιρεία. Η πτήση αναχώρησε από το JFK στις 4:11 μ.μ. και η αναχώρησή του ήταν, σύμφωνα με τις πηγές της El Al, εγκεκριμένη με άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ βρίσκονταν στην τοποθεσία του JFK και αναμείχθηκαν προσωπικά με τις αρχές ελέγχου και της εναέριας κυκλοφορίας για να εκκαθαρίσουν την πτήση για απογείωση. Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής της 9/11, ο Γραμματέας Μεταφορών Norman Mineta διέταξε όλες τις πολιτικές πτήσεις να προσγειωθούν στις 9:45 π.μ. στις 11 Σεπτεμβρίου”. Το WMR έχει μάθει από Βρετανικές πηγές πληροφοριών ότι οι έξι άνδρες της ομάδας της Μοσάντ ήταν καταχωρημένοι στην πτήση ως εργαζόμενοι της El Al.

Ο ανταποκριτής της εκπομπής 20/20 του ABC, Τζον Μίλερ, εξασφάλισε ότι η Ισραηλινή σύνδεση με τους Άραβες αεροπειρατές της ”Αλ Κάιντα” θάφτηκε σε μια “έρευνα” για τις δραστηριότητες στις 9/11. Η παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς βοήθησε τον Μίλερ να βάλει ένα καπάκι στην ιστορία για τους μετακινητές και τον Suter (πράκτορας της Μοσάντ που αναφέρεται σε άλλο σημείο) που προβλήθηκε στις 21 Ιουνίου 2002. Στη συνέχεια ο Μίλερ προχώρησε για να γίνει ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του FBI για να διασφαλίσει ότι ο Μύλερ και άλλοι αξιωματούχοι του FBI κρατήθηκαν στο σενάριο της “Αλ Κάιντα” όπως καθορίστηκε από την διοίκηση Μπους και την μελλοντική Επιτροπής της 9/11.

Αλλά ο πρώην CIA επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Βινς Κανιστράρο άφησε να ξεφύγει στο ABC μια σημαντική ένδειξη για τις επιχειρήσεις των μετακινούμενων της Μοσάντ στο Νιου Τζέρσεϋ όταν δήλωσε ότι οι πράκτορες της Μοσάντ “έστησαν ή εκμεταλλεύτηκαν για τον σκοπό έναρξης μιας επιχείρησης πληροφοριών ενάντια στους ριζοσπάστες ισλαμιστές στην περιοχή, ιδιαίτερα στην περιοχή Νιού Τζέρσεϊ-Νέας Υόρκης”. Η «επιχείρηση πληροφοριών» αποδείχθηκε ότι ήταν οι πραγματικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Και δεν ήταν σύμπτωση ότι ήταν ο Τζον Μίλερ του ABC ο οποίος πραγματοποίησε μια σπάνια συνέντευξη του Οσάμα Μπιν Λάντεν τον Μάϊο του 1998 στο στρατόπεδο του στο Αφγανιστάν. Ο Μπιν Λάντεν έπαιξε το ρόλο του καλά για τις μελλοντικές σκηνές στο φανταστικό “Made-for-TV” δράμα γνωστό ως 9/11.

Το WMR έχει μάθει επίσης από Ιταλικές πηγές πληροφοριών ότι η λειτουργία των υπαλλήλων της “Αλ Κάιντα” από τη Μοσάντ δεν τελείωσε με τη λειτουργία των ομάδων “αεροπειρατείας” στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Αμβούργο. Άλλοι Άραβες ενεργοί της “Αλ Κάιντα”, που διευθύνονται από τη Μοσάντ, είχαν διεισδύσει στη Συρία αλλά συνελήφθησαν από τις Συριακές μυστικές υπηρεσίες. Η Συρία απέτυχε να τους μετατρέψει για να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις πληροφοριών στο Λίβανο. Λεπτομερείς πληροφορίες για την ομάδα υποστήριξης του Μπιν Λάντεν προσφέρθηκαν στη διοίκηση Μπους, μέχρι και τις ημέρες πριν από τις 9/11, από τον Gutbi al-Mahdi, επικεφαλή της Σουδανέζικης υπηρεσίας πληροφοριών Mukhabarat.

Οι πληροφορίες απορρίφθηκαν από τον Λευκό Οίκο του Μπους. Αναφέρθηκε αργότερα ότι Σουδανοί μέλη του δικτύου υποστήριξης της Αλ Κάιντα ήταν διπλοί πράκτορες της Μοσάντ η οποία είχε επίσης δημιουργήσει στενές επαφές με τον Πρόεδρο της Υεμένης Ali Abdullah Saleh και λειτουργούσε στην Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, και την Ερυθραία, καθώς και τοΣουδάν. Η σύνδεση της Μοσάντ με την Αλ Κάιντα στο Σουδάν ήταν πιθανότατα γνωστή από την Σουδανέζικη Mukhabarat, ένας λόγος για την απόρριψη των πληροφοριών της για την “Αλ Κάιντα” από τον Λευκό Οίκο του Μπους. Η Υεμένη είχε επίσης αναγνωρίσει μέλη της Αλ Κάιντα που ήταν επίσης πράκτορες της Μοσάντ. Ένας πρώην επικεφαλής της Μοσάντ αποκάλυψε σε αυτόν τον συντάκτη το 2002 ότι κομάντος “βαθιάς διείσδυσης” της Μοσάντ γεννημένοι στην Υεμένη, εντόπισαν τον Μπιν Λάντεν στην περιοχή Hadhramaut της ανατολικής Υεμένης μετά τη διαφυγή του από την Τόρα Μπόρα στο Αφγανιστάν, μετά την εισβολή των ΗΠΑ.”

Το e-mail συνεχίζει λέγοντας ότι το 2002 μετά από πίεση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η διοίκηση Μπους απέλυσε τον Γραμματέα Οικονομικών ο οποίος άρχισε να ψάχνει τους λογαριασμούς των ”αεροπειρατών” της ”Αλ Κάιντα” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ότι η δράση των διεισδύσεων της Μοσάντ ήταν επίσης γνωστή στις Γαλλικές καθώς και τις Σαουδαραβικές μυστικές υπηρεσίες, και καταλήγει:

”Για την Μοσάντ, η επιτυχημένη τρομοκρατική “false flag” επιχείρηση της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια επιτυχία πέρα από τις προσδοκίες. Η κυβέρνηση Μπους, υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση Μπλερ, επιτέθηκε και κατέλαβε το Ιράκ, εκθρονίζοντας τον Σαντάμ Χουσεΐν και γυρνώντας την πίεση προς τους άλλους αντιπάλους του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, της Συρίας, του Πακιστάν, της Χαμάς και της Λιβανέζικης Χεζμπολάχ.

Οι Ισραηλινοί είδαν επίσης τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τον ΟΗΕ να αρχίζουν να καταστρέφουν την επιχείρηση διαμαντιών των Σιιτών του Λιβάνου στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Δυτική Αφρική, και μαζί της, την υλικοτεχνική υποστήριξη που παρείχαν οι αεροπορικές εταιρείες του Bout (Ρώσος επιχειρηματίας που αναφέρεται σε άλλο σημείο του κειμένου), το οποίο κατέληξε ώστε να έχει ελεύθερο χέρι το Τελ Αβίβ για να προχωρήσει σε συναλλαγές Λιβανέζικων συμφωνιών διαμαντιών στην Κεντρική και Δυτική Αφρική.Ο τότε Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχολίασε τις επιθέσεις της 11η Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση των ΗΠΑ λίγο μετά αφότου έγιναν. Ο Νετανιάχου είπε: “Είναι πολύ καλό!”.Φαίνεται τώρα ότι ο Νετανιάχου, με τον ζήλο του, αποκάλυψε την κάλυψη της Μοσάντ ως τους πρωταγωνιστές της 9/11.”


Πάμε τώρα σε ένα άλλο μεγάλο θέμα που ΠΑΛΙ αφορά τους Ισραηλινούς σε σχέση με τη διεθνή τρομοκρστία ΚΑΙ ΟΧΙ  ΜΟΝΟ!!! ΑΥΤΟΙ φίλες και φίλοι αποτελούν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μιας και είναι οι ΙΔΙΟΙ που έχουν πάρα πολλούς…ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΟΠΛΟΥΣ και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ τον όποιονδήποτε έλεγχο αυτών από τον Ο.Η.Ε.!!!


Αρχεία του FBI: Συνδέεται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου με κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

Άρθρο του PRNewswire | Μετάφρασις: του Ιωάννου Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com


ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, 28 Ιούλη 2012 / PRNewswire-USNewswire / – Έχει διαρεύσει το παρακάτω έγγραφο από το Ινστιτούτο Ερευνών για Πολιτικές στη Μέση Ανατολή (IRmep) – Το FBI έχει αποχαρακτηρίσει και κοινοποιήσει μερικώς αρχεία που συνδέουν τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου με κύκλωμα παράνομης διακίνησης πυρινικών τεχνολογιών που στοχεύουν τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία είναι διαθέσιμα πλέον σε κοινή θέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.IRmep.org/ila/krytons/06272012_milco_mdr.pdf

Σε μια μυστική συνέντευξη που είχαν διεξαγάγει τα προαναφερθέντα πρακτορεία ειδήσεων μαζι με μερικούς πράκτορες του FBI, οι ίδιοι οι πράκτορες του FBI είπαν πως στις 16 με 17 Απρ. 2002, στο γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Λος Άντζελες, είχαν ασκήσει δίωξη εναντίον του Αμερικανού λαθρέμπορου Richard Kelly Smyth.  Η απόρρητη έκθεση της συνέντευξης αυτής κατέγραψε λεπτομερώς πώς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στο Ισραήλ, ο εντολέας του Smyth τον Smyth τον έβαλλε συνέχεια σε επαφή με τον Β. Νετανιάχου στην Heli Trading Company (η Εμπορική Εταιρεία Χελί).  Η έκθεση του FBI υποστηρίζει ότι «ο Smyth και ο [Νετανιάχου] συναντώντο σε εστιατόρια στη Τελ Αβίβ και στο σπίτι ή/και στο χώρο της επιχείρησης του [Νετανιάχου].  Δεν ήταν ασυνήθιστο o [Νετανιάχου] να ζητάει απο τον Smyth μη διαβαθμισμένα υλικά.»

Ο Smyth κατηγορήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 για το λαθρεμπόριο 800 διπλής χρήσης «krytrons», μέσω ενος κύκλου πολλαπλών εικονικών εταιρειών, χωρίς την κατάλληλη άδεια εξαγωγής.   Ο Smyth εγκατέλειψαν τις ΗΠΑ και ζούσε στο εξωτερικό, υποστηριζόνενος (συντηρούμενος) από άγνωστα μέσα, μέχρι που συνελήφθη από την Ιντερπόλ και επέστρεψε αναγκαστικά στις ΗΠΑ το 2001.   Καταδικάστηκε το 2002.

Κατά τη διάρκεια του απολογισμού της αντικατασκοπείας του Smyth το 2002, το FBI έμαθε ότι το Ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας παρήγγειλε και πλήρωσε μια ισραηλινή εταιρεία που ονομάζεται Heli Trading για krytrons. Η Χέλι, με τη σειρά της, τα προμηθεύτηκε από την εταιρέια MILCO με έδρα την Καλιφόρνια σε μια μυστική επιχείρηση με την κωδική ονομασία “Project Pinto.” (Σχέδιο Πίντο)  Η εν λόγω έκθεση αποκαλύπτει πώς απέστειλε η MILCO άλλα παράνομα απαγορευμένα στρατιωτικά είδη βάσει γενικών αδειών εξαγωγής του υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ, αντι να τα περάσει λαθραία έξω απο την Αμερική μέσω Ισραηλινών διπλωματικών μέσων.

Αφού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο στις 4 Ιουλίου 2012, τα αρχεία αυτά έχουν αποτελέσει αντικείμενο αναφοράς στον ισραηλινό Τύπο, συμπεριλαμβανομένων των Ισραηλινών Ειδήσεων Εθνικού Χαρακτήρα (Israeli National News), του Μααρίβ (Ma’ariv) και του Δείκτη (the Marker).Μερικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ διερεύνησαν επίσης τις συνέπειες των πρώην μυστικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων Antiwar.com, Tikkun Olam, Mondoweiss και CounterPunch.Έχουν φιλοξενήσει συνεντεύξεις πάνω σε αυτό το θέμα το ραδιόφωνο WBAI καθώς και το Scott Horton Show.

Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω έκθεση του FBI εστάλη στις μεγάλες Αμερικάνικες εφημερίδες New York Times και Washington Post, σε όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών, έμεινε χωρίς κορυφαίου επιπέδου κάλυψη στις ειδήσεις, και δεν έχει  δημοσιοποιηθεί καμία έρευνα είτε του Κογκρέσου ή των Ηνωμένων Εθνών. Την Παρασκευή, η παρουσιάστρια του National Public Radio, η κ. Diane Rehm, «έκοψε» αμέσως τον. κ. Grant F. Smith, τον Διευθυντή Ερευνών του IRmep, όταν ο ίδιος ζήτησε απο το πάνελ δημοσιογράφων που ήταν μέσα στην εκπομπή της να εκτιμήσει τις επιπτώσεις του δικτύου κατασκοπείας του Νετανιάχου.Ένα απόσπασμα ήχου από τη σύντομη ανταλλαγή είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: http: //www.IRmep.org/NPR.mp3

(Το IRmep είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που μελετά πώς οι αιτιολογημένες επιβολές του νόμου και οι πολιτικές αγωγές μπορούν να βελτιώσουν την αμερικανική πολιτική στη Μέση Ανατολή.)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr