Home Greek News Ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Ελλάδα – Τι αναφέρει η Μοσάντ για τους Πακιστανούς!!! Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε δύο αλλοδαπούς υπόπτους αφού διέσπασε «ξένο τρομοκρατικό δίκτυο» που δρούσε στη χώρα.

Ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Ελλάδα – Τι αναφέρει η Μοσάντ για τους Πακιστανούς!!! Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε δύο αλλοδαπούς υπόπτους αφού διέσπασε «ξένο τρομοκρατικό δίκτυο» που δρούσε στη χώρα.

by _
0 comment 190 views

Ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Ελλάδα – Τι αναφέρει η Μοσάντ για τους Πακιστανούς!!! Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε δύο αλλοδαπούς υπόπτους αφού διέσπασε «ξένο τρομοκρατικό δίκτυο» που δρούσε στη χώρα…..


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο «Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!» για να καταλάβετε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει εδώ…

Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!


Η υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι πράκτορες της βοήθησαν την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει και να συλλάβει τον πυρήνα της ιρανικής τρομοκρατίας προτού οι πράκτορες μπορέσουν να πραγματοποιήσουν σχέδια επίθεσης εναντίον Ισραηλινών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Jewish Press

Οι τρομοκράτες φέρεται να σχεδίαζαν να επιτεθούν σε εβραϊκή συναγωγή που λειτουργεί και ως εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα Καθημερινή.

Ένας πράκτορας με έδρα το Ιράν, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο χειριστής δύο Πακιστανών υπηκόων, φέρεται να υποσχέθηκε να πληρώσει τους δύο ντόπιους για την πραγματοποίηση της επίθεσης, χρησιμοποιώντας ως εκρηκτικό φιάλη υγραερίου.

Η Μοσάντ βοήθησε την Ελλάδα με μια ανάλυση των επιχειρησιακών διαδικασιών του Ιράν που τελικά οδήγησε στον προσδιορισμό της μεθοδολογίας του πυρήνα τρομοκρατών. Η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ συνέδεσε επίσης την τρομοκρατική ομάδα στην Ελλάδα με το παγκόσμιο ιρανικό τρομοκρατικό δίκτυο.

«Μαζί με τους εταίρους μας στις μυστικές υπηρεσίες θα ενεργήσουμε στον ρόλο μας χωρίς ανάπαυση για να αποτρέψουμε τις προθέσεις του Ιράν να προκαλέσει βλάβη σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μοσάντ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ευχαριστεί την Ελλάδα για την ανατροπή της επίθεσης

«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν σε δήλωσή του την Τρίτη το βράδυ.

Chabad of Athens: Το εβραϊκό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας που θα «χτυπούσαν» οι τρομοκράτες

«Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμηση της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

«Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος», πρόσθεσε ο Κοέν.

Ταξιδιωτική προειδοποίηση του Ισραήλ

Η Αντιτρομοκρατική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ (NSCCTD) εξέδωσε πρόσφατα ταξιδιωτική προειδοποίηση για την εαρινή περίοδο των διακοπών του 2023, καθώς ο τουρισμός από και προς το Ισραήλ ξεκινά.

Το NSCCTD είπε ότι πιστεύει ότι το Ιράν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες ως εργαλείο για να επιτύχει τους κύριους στόχους του και θα συνεχίσει να προωθεί επιθέσεις σε ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους σε όλο τον κόσμο.

Οι περιοχές που θεωρούνται ότι έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα τέτοιων ενεργειών λέγεται ότι είναι οι χώρες που βρίσκονται κοντά στο Ιράν, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία και το Μπαχρέιν καθώς και άλλες χώρες στη λεκάνη της Μεσογείου (όπως π.χ. όπως η Ελλάδα και η Κύπρος), και η Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της κουρδικής περιοχής στο Ιράκ (στην οποία απαγορεύεται η είσοδος στους Ισραηλινούς).

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr