Home ΗΠΑ ΣΟΚ – Πίσω από την εκστρατεία του Ρον ΝτεΣάντις για την Προεδρία οι ίδιοι οι…ΜΠΟΥΣΗΔΕΣ…!!!

ΣΟΚ – Πίσω από την εκστρατεία του Ρον ΝτεΣάντις για την Προεδρία οι ίδιοι οι…ΜΠΟΥΣΗΔΕΣ…!!!

by _
0 comment 182 views

ΣΟΚ – Πίσω από την εκστρατεία του Ρον ΝτεΣάντις για την Προεδρία οι ίδιοι οι…ΜΠΟΥΣΗΔΕΣ…!!!


Βίντεο: Αναλυτής ισχυρίζεται ότι «Οι θάμνοι» διεξάγουν την προεδρική εκστρατεία του Ron DeSantis

«Ο Καρλ Ρόουβ θα είναι ο προπονητής στο γήπεδο»

από τον Steve Watson
27 Μαρτίου 2023, 8:12 π.μ

Πίστωση εικόνας:
Chip Somodevilla/Getty Images

Ο πολιτικός αναλυτής Mark Simone (Μάρκ Σιμόν) ισχυρίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι η οικογένεια Μπους βοηθά στη διεξαγωγή της προεδρικής εκστρατείας του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις και ότι συμμετέχει και ο αποκαλούμενος «Αρχιτέκτονας» των επιτυχημένων εκστρατειών του Τζορτζ Μπους, Καρλ Ρόουβ.

«Οι Μπους είναι όλοι μπλεγμένοι με τον [DeSantis]», είπε ο Simone κατά τη διάρκεια ενός τμήματος στο Fox News το Σάββατο.

«Ο Μπους που μπορεί να τον συγκεντρώσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια», συνέχισε ο Σιμόν, προσθέτοντας ότι «ο Καρλ Ρόουβ θα είναι ο “προπονητής στο γήπεδο”, νομίζω ότι τον συμβούλευε».

«Γι’ αυτό ο DeSantis γίνεται λίγο καλύτερος κάθε εβδομάδα. Είναι όλοι πολύ έξυπνοι», δήλωσε περαιτέρω ο Σιμόν, προσθέτοντας «Είδατε τι έκαναν για τον Τζεμπ Μπους».

Ωστόσο, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον Τραμπ, η Σιμόν σημείωσε ότι «δεν νομίζω ότι είναι έτοιμοι για τον Ντόναλντ Τραμπ».

Ο ισχυρισμός ώθησε τον γιο του Τραμπ, Ντον Τζούνιορ, να χαρακτηρίσει τον DeSantis «Δούρειο Ίππο του κατεστημένου των RINO (Republican In Name Only, δηλαδή, Κατ’ επίφασιν Ρεπουμπλικάνοι)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/video-analyst-claims-the-bushes-are-running-desantis-presidential-campaign/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr