Home ΔΙΕΘΝΗ Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται μαζί με τους…ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ υπάλληλους και απορρίπτουν τη…Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται μαζί με τους…ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ υπάλληλους και απορρίπτουν τη…Νέα Τάξη Πραγμάτων

by _
0 comment 249 views
Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται μαζί με τους…ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ υπάλληλους και απορρίπτουν τη «νέα παγκόσμια τάξη»
Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται μαζί με τους…ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ υπάλληλους και απορρίπτουν τη «νέα παγκόσμια τάξη»

Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται μαζί με τους…ΣΗΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ υπάλληλους και απορρίπτουν τη…Νέα Τάξη Πραγμάτων

29 Μαρτίου 2023
-του Sean Adl-Tabatabai

Εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες  έχουν βγεί στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την παγκοσμιοποιητική ελίτ που είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει τα δικαιώματά τους.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Γερμανία πρόκειται να σταματήσουν δραματικά καθώς το συνδικάτο Verdi της χώρας, καθώς και το σωματείο σιδηροδρόμων και μεταφορών EVG, είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν «παραλυτικές απεργίες» στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρόμους της χώρας.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Αυτό που ξεκίνησε ως «χειμώνας δυσαρέσκειας» μεταμορφώνεται τώρα σε «άνοιξη δυσαρέσκειας», καθώς πολλά έθνη σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης όχι μόνο της Γερμανίας αλλά και της Γαλλίας και της Ελλάδας, εξελίσσονται σε αναταραχές για την καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία.

Η Verdi διαπραγματεύεται για λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων εργαζομένων του δημόσιου τομέα στη Γερμανία που εργάζονται σε αεροδρόμια και άλλους κόμβους δημόσιων συγκοινωνιών για υψηλότερους μισθούς εν μέσω επίμονων πληθωριστικών πιέσεων. Η EVG, εν τω μεταξύ, στοχεύει να βοηθήσει 230.000 εργαζόμενους στη σιδηροδρομική εταιρεία Deutsch Bahn και σε εταιρείες λεωφορείων να βρουν παρόμοια ανακούφιση.

Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης βυθίζεται επίσης σε ύφεση, η οποία μοιάζει ολοένα και περισσότερο ότι σύντομα θα μετατραπεί σε μια ύφεση που έχει παγκόσμιο χαρακτήρα.

«Η γερμανική οικονομική δραστηριότητα πιθανότατα θα υποχωρήσει ξανά το τρέχον τρίμηνο», ανέφερε η Bundesbank, επικαλούμενη συρρίκνωση 0,4% του ΑΕΠ (ΑΕΠ) το τέταρτο τρίμηνο του 2022. «Ωστόσο, η πτώση είναι πιθανό να είναι μικρότερη από ό,τι στο τελικό τρίμηνο του 2022».

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει σε ένα τέλειο σενάριο καταιγίδας

Ο ισχυρισμός είναι ότι δύο συνεχόμενα τρίμηνα αρνητικής ανάπτυξης είναι ενδεικτικά μιας ύφεσης, αν και αυτός ο ορισμός φαίνεται να αλλάζει συνεχώς προκειμένου το αφήγημα περι της υφέσεως να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Σε συνδυασμό με τον ακρωτηριαστικό πληθωρισμό, το βιοτικό επίπεδο του μέσου ατόμου μειώνεται – και οι άνθρωποι είναι ανήσυχοι και αναστατωμένοι γι’ αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

European Spring: Millions of Germans Rise Up and Reject the ‘New World Order’

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr