Home ΗΠΑ Τρένο 70 βαγονιών εκτροχιάζεται στη Βόρεια Ντακότα προκαλώντας νέα διαρροή επικίνδυνων υλικών

Τρένο 70 βαγονιών εκτροχιάζεται στη Βόρεια Ντακότα προκαλώντας νέα διαρροή επικίνδυνων υλικών

by _
0 comment 160 views

Τρένο 70 βαγονιών εκτροχιάζεται στη Βόρεια Ντακότα προκαλώντας νέα διαρροή επικίνδυνων υλικών

Infowars.com
27 Μαρτίου 2023, 12:15 μ.μ

Πίστωση εικόνας:
teppakorn tongboonto/Getty Images

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του Canadian Pacific Railway…

Ένα τρένο εκτροχιάστηκε στη Βόρεια Ντακότα την Κυριακή, οδηγώντας σε διαρροή επικίνδυνων υλικών που οι αρχές λένε ότι δεν αποτελούν κίνδυνο για το κοινό.

31 από τα 70 βαγόνια της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας της Canadian Pacific Railway εκτροχιάστηκαν έξω από το Wyndmere, με αποτέλεσμα τη διαρροή υγρής ασφάλτου.

Στο σημείο έχουν αποσταλεί συνεργεία της Hazmat (το συνεργείο που διαχειρίζεται τον καθαρισμό επικίνδυνων υλικών).

Σύμφωνα με το KVRR:

Ο διευθυντής έκτακτης ανάγκης της κομητείας Richland, Brett Lambrecht, λέει ότι 31 βαγόνια του τρένου με 70 βαγόνια εκτροχιάστηκαν. Εκπρόσωπος της CP Railway λέει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και ούτε δεν υπήρξαν ούτε τραυματισμοί ούτε υρκαγιές μήτε εκκενώσεις. Μερικά από τα αυτοκίνητα μετέφεραν άλατα και ένα επικίνδυνο υλικό, υγρή άσφαλτο, που επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι του CP ότι έχει διαρροή.

Ο Lambrecht λέει ότι το λάδι είναι εύφλεκτο, αλλά με τα βαγόνια να ανατρέπονται στο χιόνι, το υλικό στερεοποιείται και το ψύχει και υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να ανάψει φωτιά.

Τα συνεργεία θα επιτρέψουν στον κρύο καιρό να στερεοποιήσει περαιτέρω την υγρή άσφαλτο, η οποία, όπως υποστηρίζουν, θα τη συσσωματώσει σε γέλη.

Τα συνεργεία θα επιτρέψουν στον κρύο καιρό να στερεοποιήσει περαιτέρω την υγρή άσφαλτο, η οποία, όπως υποστηρίζουν, θα τη συσσωματώσει σε γέλη.

Η εκκαθάριση εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και 10 ημέρες, σύμφωνα με αναφορές.

Ο εκτροχιασμός τρένου υπογραμμίζει περαιτέρω την υποβάθμιση της υποδομής της Αμερικής που έχει έρθει στο επίκεντρο μετά τον εκτροχιασμό τρένου Norfolk Southern στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο που οδήγησε στην απελευθέρωση εξαιρετικά τοξικών υλικών τον περασμένο μήνα.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/70-car-train-derails-in-north-dakota-causing-another-hazardous-materials-leak/

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr