Home ΔΙΕΘΝΗ Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για τους παιδεραστές της ελίτ – Η Ρωσία σώζει τα παιδιά!!! – Μεγάλη συσκότιση από τα ΜΜΕ!!!

Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για τους παιδεραστές της ελίτ – Η Ρωσία σώζει τα παιδιά!!! – Μεγάλη συσκότιση από τα ΜΜΕ!!!

by _
0 comment 308 views
Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για τους παιδόφιλους της ελίτ, η Ρωσία σώζει τα παιδιά!!! – Μεγάλη συσκότιση από τα ΜΜΕ!!!
Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για τους παιδόφιλους της ελίτ, η Ρωσία σώζει τα παιδιά!!! – Μεγάλη συσκότιση από τα ΜΜΕ!!!

Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για τους παιδεραστές της ελίτ – Η Ρωσία σώζει τα παιδιά!!! – Μεγάλη συσκότιση από τα ΜΜΕ!!!

22 Μαρτίου 2023 Baxter Dmitry

Οι Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας, όπου λένε ότι παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες εργοστασίων-φάρμες πριν τα πιο ελκυστικά πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές-ελιτιστές και αυτά που δεν αγοράζονται «τα κόβουν (τεμαχίζουν) και τα πετάνε μετά σαν πεταμένα απόβλητα» καθώς τα όργανά τους τα συλλέγουν και τα πουλάνε για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας εμφανώς συναισθηματικός Ρώσος αξιωματικός περιγράφει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς απαγωγείς γύρω από την πόλη Izium. όπου αναφέρθηκε η ανακάλυψη ενός εργοστασίου συλλογής παιδικών οργάνων εμπορικής κλίμακας.

«Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν το δεις, δεν θα το συγχωρήσεις».

Υπήρχαν προηγουμένως πιο ανησυχητικοί ισχυρισμοί των Ρώσων για παιδιά που εκτρέφονται σε εργοστάσιο της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως μεγαλώνοντας παιδιά σε εξευτελιστικές συνθήκες φάρμας εργοστασίων και πουλώντας τα στους πλειοδότες στη διεθνή αγορά – χωρίς ερωτήσεις. Εξυπακούεται ότι οι περισσότεροι από τους αγοραστές είναι πλούσιοι παιδεταστές με διασυνδέσεις με την Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Καθώς αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταυτότητες ή επίσημα έγγραφα, αποτελούν όνειρο στους παιδεραστές γιατί, από νομική άποψη, δεν υπάρχουν.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι υπηρεσίες πληροφοριών αρκετών χωρών έσπευσαν να διαλύσουν τους ρωσικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις φάρμες παιδικών εργοστασίων στην Ουκρανία ως την πιο πρόσφατη «ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/ukraine-is-farming-children-in-factories-for-elite-pedophiles-russia-is-saving-the-children-media-blackout/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr