Home ΔΙΕΘΝΗ Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

by _
0 comment 270 views
Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν…
Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν…

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

23 Μαΐου, 2020 59  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..

Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!

Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρο τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαινει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν.

Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.

Ετσι θα ελέγχουν σε όλους τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://attikanea.info/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84/?fbclid=IwAR2kM0Mj0-a4GG-UMtsQtAiJQAYHKc7-8JbRFRPfIUIwo8uzxuWnPtsypVY

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr