Home Κορωνοϊος ΜΠΟΥΜ!!!-ΜΠΑΜ!!! – Παραδέχεται ο ίδιος ο Δρ. Φάουτσι ότι υπέστη «τρομερές παρενέργειες» από το…τοξικό τρύπημα mRNA!!!

ΜΠΟΥΜ!!!-ΜΠΑΜ!!! – Παραδέχεται ο ίδιος ο Δρ. Φάουτσι ότι υπέστη «τρομερές παρενέργειες» από το…τοξικό τρύπημα mRNA!!!

by _
0 comment 318 views
Παραδέχεται ο Δρ. Φάουτσι ό…
Παραδέχεται ο Δρ. Φάουτσι ό…

ΜΠΟΥΜ!!!-ΜΠΑΜ!!! – Παραδέχεται ο ίδιος ο Δρ. Φάουτσι ότι υπέστη «τρομερές παρενέργειες» από το…τοξικό τρύπημα mRNA!!!

25 Μαρτίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Ο Fauci παραδέχεται ότι υπέστη φρικτές παρενέργειες…από το εμβόλιο για τον COVID!!!

Ο πρώην διευθυντής του NIAID, Δρ. Anthony Fauci, παραδέχτηκε ότι τα τοξικά εμβόλια mRNA του έδωσαν τρομερές παρενέργειες που τον έκαναν να νιώθει…ΧΑΛΙΑ!!!

Η παραδοχή έγινε κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ του PBS και την τόνισε ο Tucker Carlson του FOX News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του ντοκιμαντέρ στο οποίο κινηματογραφικό συνεργείο ακολούθησε τον Fauci το 2021.

Το Infowars.com αναφέρει: Όπως σημειώνει ο Carlson, μια ειλικρινής σκηνή δείχνει τον Fauci μετά τον εμβολιασμό να παρακολουθεί την ορκωμοσία του Μπάιντεν από το σπίτι και να ρουθουνίζει με καταρροή, λέγοντας: “Έλαβα το δεύτερο εμβόλιο μου χθες και αισθάνομαι σήμερα χάλια!”

«Ω, είχε μια αντίδραση στο…ΕΜΒΟΛΙΟ», δήλωσε ένας μπερδεμένος Κάρλσον μετά το βίντεο.

«Πρέπει να είναι συνωμοσιολόγος!» αστειεύτηκε ο οικοδεσπότης του Fox, χρησιμοποιώντας την ίδια προσβολή που, συνήθως, απευθύνεται σε χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λογοκρίνονται για αναρτήσεις σχετικά με παρόμοιες ασθένειες που έχουν υποστεί μετά από τα αναποτελεσματικά τρυπήματα.

Ο ίδιος ο Fauci έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά και ότι τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν -τάχα μου– σπάνιες.

Συμπτωματικά, στο ίδιο ντοκιμαντέρ του PBS, μια κάτοικος της Ουάσιγκτον λέει στη Fauci ότι είναι δύσπιστη για το τρύπημα επειδή «άκουσε ότι δεν το θεραπεύει [το COVID] και δεν σε εμποδίζει από να το κολλήσεις».

Παραδόξως, ο Fauci συνεχίζει να λέει στη γυναίκα ότι οι λοιμώξεις μετά τον εμβολιασμό ήταν ένα «σπάνιο» περιστατικό και ότι τυχόν συμπτώματα θα ελαχιστοποιούνταν λόγω του εμβολιασμού.

Το ντοκιμαντέρ έδειξε επίσης τον Φάουτσι να δαγκώνει περισσότερα από όσα μπορούσε να μασήσει όταν αντιμετώπισε έναν άλλον κάτοικο της Ουάσιγκτον που είπε ότι δεν εμπιστευόταν το εμβόλιο ή τη βιαστική επιστήμη που το δημιούργησε.

«Οι άνθρωποι στην Αμερική δεν είναι ικανοποιημένοι με τις πληροφορίες που μας δόθηκαν αυτή τη στιγμή», είπε ο κάτοικος σε μια ομάδα ενημέρωσης εμβολίων με επικεφαλής τον Fauci και τη Δημοκρατική δήμαρχο του DC Muriel Bowser.

«Επομένως, δεν θα μπω στην ουρά για να κάνω ένα εμβόλιο για κάτι που δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή», δήλωσε ο άνδρας, προσθέτοντας, «και στη συνέχεια, παιδιά δημιουργήστε ένα εμβόλιο σε θαυματουργό χρόνο ρεκόρ. Χρειάζονται χρόνια για να δημιουργηθούν εμβόλια!».

ΠΗΓΗ>>

Fauci Admits He Suffered ‘Terrible Side Effects’ From Toxic mRNA Jab

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr