Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιστήμονες της διάσπασης και διάλυσης του πατριωτικού χώρου…

Επιστήμονες της διάσπασης και διάλυσης του πατριωτικού χώρου…

by _
0 comment 162 views
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗ…
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗ…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Επιστήμονες της διάσπασης και διάλυσης του πατριωτικού χώρου…

Από την ημέρα που ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε τον Απρίλιο του 2010 την υπαγωγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης (σ.σ. Μνημόνιο), στην Πατρίδα άρχισε να δημιουργείται μια πανσπερμία πατριωτικών κομμάτων! Κόμματα, που η δημιουργία τους υπαγορεύτηκε από την ανένταχτη ψυχή κάποιων Ελλήνων, που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν την υποτακτική – δουλική πολιτική των κομμάτων Εξουσίας στους δυνάστες – δανειστές και “εταίρους” μας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να έχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία αναδείξεώς τους (οικονομικοί πόροι, δυνατότητα προβολής από τα ΜΜΕ κλπ.), για να προστατέψουν την Πατρίδα και το λαό της!

Έτσι το Σύστημα Εξουσίας προσπαθεί και δημιουργεί ταραχή στον πατριωτικό χώρο με αχαρτογράφητες υπόγειες μεθοδεύσεις, με σκοπό να διαλύσει την όποια περίπτωση ενότητας αυτών των κομμάτων για να τους “απαγορεύσει” την είσοδό τους στη Βουλή! 

Δημιουργεί κόμματα που ευαγγελίζονται την ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων, αλλά αυτά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να υποδαυλίσουν αυτήν την ενότητα, όταν διαφαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-18-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%85-2023-2/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr