Home ΔΙΕΘΝΗ Ο πρώην επικεφαλής του CDC προειδοποιεί ότι θα έρθει «μεγάλη πανδημία»…ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τον COVID

Ο πρώην επικεφαλής του CDC προειδοποιεί ότι θα έρθει «μεγάλη πανδημία»…ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τον COVID

by _
0 comment 267 views
Dr. Robert R. Redfield, Director of the Centers fo…
Dr. Robert R. Redfield, Director of the Centers fo…

Dr. Robert R. Redfield, Director of the Centers for Disease Control and Prevention, addresses a briefing on the latest information about the Coronavirus Friday, Jan. 31, 2020, in the James S. Brady Briefing Room of the White House. (Official White House photo by Keegan Barber)

Ο πρώην επικεφαλής του CDC προειδοποιεί ότι θα έρθει «μεγάλη πανδημία»…ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τον COVID


Η πρώτη «πανδημία» ήταν FAKE, ΨΕΥΤΙΚΗ και έτσι θα είναι και η επόμενη. Οι έρευνες κέρδους λειτουργίας είναι αυτό που προκάλεσε την πρώτη πανδημία του COVID που ξεκίνησε ΟΧΙ τον Ιανουάριο του 2020, αλλά τον… ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. 2020 οπότε κυκλοφόρησαν όλα τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους, παγκοσμίως, για πάνω από δύο χρόνια–και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! Έτσι, η επόμενη FAKE-δημία (ψευτο-πανδημία) θα φορτωθεί, επίσης, σε ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟ-«ΙΟ» (όπως ακριβώς ο ψευδο-COVID που ΠΟΤΕ δεν αποδείχθηκε ότι υπάρχει) και τα πλαστά, θανατηφόρα «εμβόλια» θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να δολοφονούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και αυτοί οι θάνατοι θα αποδίδονται σε αυτή τη νέα, μυθιστορηματική “γρίπη των πτηνών” κλπ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Ο πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων της Αμερικής λέει ότι η επόμενη πανδημία που θα χτυπήσει τον κόσμο θα είναι η «μεγάλη πανδημία» και θα είναι «βίαιη». Και θα προέλθει από έρευνα κέρδους λειτουργίας.

Το Breitbart ανέφερε τα σχόλια του πρώην επικεφαλής του CDC, Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, στην εκπομπή “Rising” του Hill TV.

«Πιστεύω την επόμενη πανδημία και θα έχουμε άλλη μια πανδημία και νομίζω ότι θα είναι η μεγάλη πανδημία, θεωρώ ότι ο COVID μια μικρή πανδημία, η μεγάλη πανδημία θα έρθει», είπε.

“Και κανονικά, θα προερχόταν από μια διάχυση,…μια γρίπη των πτηνών που μαθαίνει πώς να μεταδίδεται στον άνθρωπο και μετά πηγαίνει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά νομίζω ότι τα εμπόδια για τα είδη είναι πολύ αληθινά. Αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί λόγω της έρευνας κέρδους λειτουργίας (gain-of-function) σε ένα εργαστήριο και μετά ξεφεύγει και μετά θα έχουμε μια πανδημία… η οποία θα είναι πολύ πιο βάναυση για τον κόσμο από ό,τι ήταν ο COVID».

Η πανδημία COVID-19 ενοχοποιείται για τους θανάτους περίπου επτά εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο, περισσότερων από ένα εκατομμύριο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και για αμέτρητες ζημιές τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις αμερικανικές και άλλες οικονομίες. Αυτό όμως ήταν/είναι ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ. Τους ανθρώπους τους ΣΚΟΤΩΝΑΝΑ οι ΓΙΑΤΡΟΙ  στα νοσοκομεία με τους….ΑΝΕΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ μαζί με την…ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ (REMDESIVIR). ΕΠΙΣΗΣ, τις περιπτώσεις ΓΡΙΠΗΣ και ΨΕΥΜΟΝΙΑΣ από τον Ιαν. του 2020 μέχρι τον Οκτ. του 2022, απλά τις φόρτωσαν….ΟΛΕΣ στον…«κορωνοϊο». 

Οι ειδικοί θεωρούν τώρα πιθανό ότι προήλθε από ένα εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας που εργαζόταν σε ερευνητικά έργα (κέρδος λειτουργίας) με χρηματοδότηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων επιχορηγήσεων που περνούσαν από τα ομοσπονδιακά γραφεία του Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής του Τζο Μπάιντεν, σύμβουλου του Λευκού Οίκου για τον COVID.

Τέτοιου είδους έρευνες στην πραγματικότητα εργάζεται πάνω σε ψευτο-ιούς για να τους κάνει πιο μεταδοτικούς, πιο επικίνδυνους, πιο θανατηφόρους.

Μήπως οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του κόσμου πρόκειται να εξαπολύσουν σκόπιμα την επόμενη ψευτο-πανδημία στο κοινό;

Ο Redfield ανέφερε τέσσερις αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες που συμμετείχαν στη χρηματοδότηση του έργου της Γουχάν.

________-

-με πληροφορίες από >> https://www.wnd.com/2023/03/ex-cdc-chief-warns-coming-great-pandemic-worse-covid/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr