Home ΚΟΣΜΟΣ Υγροποιούν τους ΝΕΚΡΟΥΣ και μετά τους ταΐζουν στους…ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

Υγροποιούν τους ΝΕΚΡΟΥΣ και μετά τους ταΐζουν στους…ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

by _
0 comment 418 views

Υγροποιούν τους ΝΕΚΡΟΥΣ και μετά τους ταΐζουν στους…ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

Όταν ταΐζουν τους νεκρούς στους ζωντανούς, αυτό σημαίνει ότι το τέλος είναι..ΚΟΝΤΑ.

Κοιτάξτε αυτόν τον θάλαμο θανάτου, αυτό το «πλυντήριο». Το αποκαλούν ενυδάτωση (aquamation) όπου υγροποιούν τους νεκρούς και στη συνέχεια ρίχνουν τα υπολείμματά τους στην αποχέτευση για να ανακυκλωθούν στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης….!!!

Σύμφωνα με τον Guardian:

Με την ενυδάτωση ή «αλκαλική υδρόλυση» (aquamation), το σώμα του νεκρού βυθίζεται για τρεις έως τέσσερις ώρες σε ένα μείγμα νερού και ενός ισχυρού αλκαλίου, όπως το υδροξείδιο του καλίου, σε έναν μεταλλικό κύλινδρο υπό πίεση και θερμαίνεται στους 150C περίπου.

Το σώμα του Αρχιεπισκόπου Desmond Tutu υποβλήθηκε σε ενυδάτωση, μια ολοένα και πιο δημοφιλής και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους καύσης, χρησιμοποιώντας νερό αντί για φωτιά.

Στο ίδιο άρθρου του Guardian διαβάζουμε επίσης για την ενυδάτωση ότι…

Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως τρόπος απόρριψης των σωμάτων…ζώων που χρησιμοποιήθηκαν σε πειράματα, η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για την απόρριψη βοοειδών κατά τη διάρκεια της επιδημίας της νόσου των τρελών αγελάδων, δήλωσε ο ερευνητής Philip R Olson με έδρα τις ΗΠΑ.

Στη δεκαετία του 2000, οι ιατρικές σχολές των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν ενυδάτωση για να απορρίψουν ανθρώπινα πτώματα που δωρίστηκαν, προτού η πρακτική φτάσει στη βιομηχανία…κηδειών, έγραψε ο Olson σε μια εργασία του 2014.

Η διαδικασία υγροποιεί τα πάντα εκτός από τα κόκαλα, τα οποία στη συνέχεια τα στεγνώνουν σε φούρνο και τα μετατρέπουν σε λευκή σκόνη, τα τοποθετούν σε ένα δοχείο και τα παραδίδουν μετά στους συγγενείς–ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝν ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΕ….ΑΛΛΟΥ.

Αυτό σημαίνει ότι το πίνουν αυτό οι άνθρωποι,…κάνουν ντους σε αυτό,…πλένουν τα ρούχα της σε αυτό…!!!

Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες μεγάλες πόλεις ανακυκλώνουν τους νεκρούς με αυτόν τον τρόπο. Αλέθουν τα κόκαλά τους μετατρέποντάς τα σε σκόνη και μετά την ρίχνουν στην παροχή νερού!

ΔΕΙΤΕ και….ΦΡΙΞΤΕ!!!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr