Home ΔΙΕΘΝΗ Πούτιν: Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της…τεχνητής νοημοσύνης – H T.N. (ή AI) είναι ατζέντα του WEF!!!

Πούτιν: Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της…τεχνητής νοημοσύνης – H T.N. (ή AI) είναι ατζέντα του WEF!!!

by _
0 comment 266 views

21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 08:53

Πούτιν: Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της πληροφορικής και της…τεχνητής νοημοσύνης


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Η τεχνητή νοημοσύνη (AI, Artificial Intelligence) δεν είναι τίποτα άλλο από μια ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα έχουν προσυπογράψει τη Μεγάλη Επαναφορά του World Economic Forum (WEF) που περιλαμβάνει την τεχνητή νοημοσύνη!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!


Σύμφωνα με το μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.com:

Ο Ρώσος Πρόεδρος επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι το κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ρωσίας και της Κίνας είναι «η διασφάλιση της τεχνολογικής κυριαρχίας».

ΜΟΣΧΑ, 21 Μαρτίου /TASS/.

Η Μόσχα και το Πεκίνο μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της πληροφορικής, της ασφάλειας δικτύων και της τεχνητής νοημοσύνης, χάρη στο πλούσιο επιστημονικό δυναμικό τους, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ρωσο-κινεζικών συνομιλιών με τον διευρυμένο κύκλο αντιπροσώπων στο Κρεμλίνο την Τρίτη.

«Με την ένταξη των πλούσιων επιστημονικών δυνατοτήτων και των παραγωγικών μας δυνατοτήτων, η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών, της ασφάλειας δικτύων και της τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους.

Επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι το κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ρωσίας και της Κίνας είναι «η διασφάλιση της τεχνολογικής κυριαρχίας».

«Προτείνουμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο της βελτίωσης των στρατηγικών τομεακών συνεργασιών», πρόσθεσε ο Πούτιν.

ΠΗΓΗ:

https://tass.com/economy/1592307

 

Επίσκεψη 2023 του Xi Jinping στη Ρωσία

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr