Home ΗΠΑ Ο DeSantis λέει ότι ο «εγκληματίας πολέμου» Πούτιν πρέπει να «λογοδοτήσει» μέρες αφότου είπε ότι η Ουκρανία δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ

Ο DeSantis λέει ότι ο «εγκληματίας πολέμου» Πούτιν πρέπει να «λογοδοτήσει» μέρες αφότου είπε ότι η Ουκρανία δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ

by _
0 comment 247 views

Ο DeSantis λέει ότι ο «εγκληματίας πολέμου» Πούτιν πρέπει να «λογοδοτήσει» μέρες αφότου είπε ότι η Ουκρανία δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ

από Breitbart

23 Μαρτίου 2023, 6:19 π.μ

Πίστωση εικόνας: Rachel Mummey για την Washington Post μέσω Getty Images

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» που θα πρέπει να «λογοδοτήσει» για την εισβολή στην Ουκρανία, λίγες μέρες αφότου ισχυρίστηκε ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας δεν είναι «ζωτικό εθνικό συμφέρον». .»

Ο DeSantis εξόργισε τα γεράκια των Ρεπουμπλικανών, τους Never Trumpers και τους νεοσυντηρητικούς πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες, όταν χαρακτήρισε τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας ως «εδαφική διαμάχη» που δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ.

Ο DeSantis είπε στον Tucker Carlson του Fox News:

Ενώ οι ΗΠΑ έχουν πολλά ζωτικής σημασίας εθνικά συμφέροντα – διασφάλιση των συνόρων μας, αντιμετώπιση της κρίσης ετοιμότητας στο στρατό μας, επίτευξη ενεργειακής ασφάλειας και ανεξαρτησίας, έλεγχος της οικονομικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής ισχύος του ΚΚ Κίνας – εμπλέκονται περαιτέρω σε μια εδαφική διαμάχη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας δεν είναι ένα από αυτά.

Μετά τα αρχικά σχόλια του DeSantis, ο Never Trumper Adam Kinzinger (IL) απέρριψε τον DeSantis ως συνδεδεμένο «με τους τρελούς» και η πρώην βουλευτής του GOP Liz Cheney επέπληξε τον DeSantis επειδή φαινομενικά ξέχασε «τα μαθήματα του Ronald Reagan».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Piers Morgan, ο DeSantis πήρε μια πιο σκληρή θέση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Σε εκείνη τη συνέντευξη, που προβλήθηκε στο Fox Nation την Πέμπτη, ο DeSantis χαρακτήρισε τον Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου» και ζήτησε να «λογοδοτήσει» για την εισβολή στην Ουκρανία.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr