Home ΔΙΕΘΝΗ Η Τριμερής Επιτροπή δηλώνει «Το 2023 είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης» – Ο ρόλος του WEF – Πραξικόπημα εναντίον της ανθρωπότητος η ψευτο-πανδημία!!!

Η Τριμερής Επιτροπή δηλώνει «Το 2023 είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης» – Ο ρόλος του WEF – Πραξικόπημα εναντίον της ανθρωπότητος η ψευτο-πανδημία!!!

by _
0 comment 352 views
Εικόνα: Space Uptopian/UnsplashBoom: Η Τ…
Εικόνα: Space Uptopian/UnsplashBoom: Η Τ…

Εικόνα: Space Uptopian/Unsplash

Η Τριμερής Επιτροπή δηλώνει «Το 2023 είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης» – Ο ρόλος του WEF – Πραξικόπημα εναντίον της ανθρωπότητος η ψευτο-πανδημία!!!

Η Τριμερής Επιτροπή δηλώνει «Το 2023 είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ: PATRIC WOOD 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Η 50ή επέτειος της Τριμερούς Επιτροπής σηματοδοτεί την κορύφωση της αυτοαποκαλούμενης «Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης». Στις 12 Μαρτίου, η Τριμερής Επιτροπή πραγματοποίησε την ολομέλεια της στο Νέο Δελχί της Ινδίας για να συζητήσει θέματα που σχετίζονται με την παγκοσμιοποίηση. Η «Technetronic Era» του συνιδρυτή της Τριμερούς Επιτροπής Zbigniew Brzezinski προφανώς έφτασε επίσημα.

Εν μέσω των νέων παγκόσμιων συμμαχιών που σχηματίζονται καθώς η Ινδία και η Κίνα επιδιώκουν να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις και καθώς η Κίνα μόλις μεσολάβησε για μια σχέση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν, η παγκοσμιοποιητική αφήγηση άνοιξε ένα νέο, και πιθανώς τελευταίο, κεφάλαιο. Σύμφωνα με το NikkeiAsia, ένα ανώνυμο μέλος της Τριμερούς Επιτροπής μίλησε στη συνεδρίαση της ολομέλειας και δήλωσε:

«Τρεις δεκαετίες παγκοσμιοποίησης – που ορίζονται ως ολοκληρωμένες, βασισμένες στην ελεύθερη αγορά και αποπληθωριστικές – έχουν αντικατασταθεί από μια περίοδο πολλών δεκαετιών παγκοσμιοποίησης που θα ορίζεται ως κατακερματισμένη, όχι βασισμένη στην ελεύθερη αγορά, αλλά με βάση τη βιομηχανική πολιτική και δομικά πληθωριστική. Αυτό το έτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης».

Αυτό αντανακλά την πρώιμη στρατηγική του Μπρεζίνσκι να μεταμορφωθεί ο κόσμος, όπως έγραψε στο βιβλίο του «Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era» (Μεταξύ Δύο Εποχών: Ο Ρόλος της Αμερικής Στην Τεχνοτρονική Εποχή):

«Το έθνος-κράτος ως θεμελιώδης μονάδα της οργανωμένης ζωής του ανθρώπου έπαψε να είναι η κύρια δημιουργική δύναμη: οι διεθνείς τράπεζες και οι πολυεθνικές εταιρείες ενεργούν και σχεδιάζουν με όρους που είναι πολύ πιο μπροστά από τις πολιτικές έννοιες του έθνους-κράτους».

Καλώς ήρθατε στη «νέα παγκόσμια τάξη».

Η Τριμερής Επιτροπή δίνει το σήμα στο WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, World Economic Forum)

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), δήλωσε το 2020, «Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να προβληματιστούμε, να φανταστούμε εκ νέου (ή επαναπροσδιορίσουμε) και να επαναφέρουμε τον κόσμο μας». Αυτό ακολούθησε την ανάλυσή μου ότι η λεγόμενη πανδημία ήταν το πραξικόπημα της Τεχνοκρατίας που είχε δημιουργηθεί για περισσότερα από 45 χρόνια στα χέρια της Τριμερούς Επιτροπής. Στην πραγματικότητα, έχω υποστηρίξει σταθερά ότι η αρχική «Νέα Διεθνής Οικονομική Τάξη» της Επιτροπής δεν ήταν τίποτα άλλο παρά για την οποία προειδοποιούσε η Τεχνοκρατία από τη δεκαετία του 1930. Ήταν η Technetronic Era του Brzezinski. Ήταν η Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών. Ήταν η Πράσινη Νέα Συμφωνία του Μπάιντεν – όλα ένα και το αυτό και όλα σχεδιασμένα από μέλη της Τριμερούς Επιτροπής που ξεκίνησε το 1973.

Το WEF είναι πλήρως συνυφασμένο με τα Ηνωμένα Έθνη και προωθεί σθεναρά τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του. Ο ιστότοπος του WEF αναφέρει,

Η πανδημία COVID-19 έχει παρουσιάσει το μερίδιο των προκλήσεων που της αναλογεί, αλλά έχει προσφέρει και ευκαιρίες. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει συγκεντρώσει φυσικές εκδηλώσεις για περισσότερα από 50 χρόνια, αλλά τώρα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την εμπειρία στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής Επιπτώσεων της Αειφόρου Ανάπτυξης 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πειραματίζεται με ένα τρισδιάστατο περιβάλλον που επιτρέπει τη χωρική εξερεύνηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, την ανακάλυψη περιεχομένου συγκεκριμένου SDG και την εμπειρία της ατμόσφαιρας ενός φυσικού συμβάντος από τον υπολογιστή σας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια σύντομη ματιά για την εξερεύνησή μας.

Όταν ο Schwab λέει ότι το WEF «επαναπροσδιορίζει το μέλλον», παραπλανεί κατηγορηματικά. Το μέλλον είχε ήδη επανασχεδιαστεί από τα πρώτα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής όπως ο Zbigniew Brzezinski, ο David Rockefeller, ο Richard Gardner και ο Henry Kissinger (όλα τα ιδρυτικά μέλη).

Στις 3 Ιουνίου 2020, ο Schwab έγραψε στο ιστολόγιο του WEF,

Για να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ο κόσμος πρέπει να ενεργήσει από κοινού και γρήγορα για να ανανεώσει όλες τις πτυχές των κοινωνιών και των οικονομιών μας, από την εκπαίδευση έως τις κοινωνικές συμβάσεις και τις συνθήκες εργασίας. Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Κίνα, πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία, από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έως την τεχνολογία, πρέπει να μεταμορφωθεί. Εν ολίγοις, χρειαζόμαστε μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» για τον καπιταλισμό.

Τώρα η Τριμερής Επιτροπή, ενεργώντας ως στρατηγός, μετέδωσε την έκκληση προς το WEF ότι “Φέτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης.” Με άλλα λόγια, τραβήξτε όλα τα στοπ. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset) έφτασε. Εκτελέστε το σχέδιο μάχης για τον τερματισμό του καπιταλισμού και της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς.

Τι σημαίνει αυτό για το 2023;

Όπως έχω γράψει, βιώνουμε ήδη μια «πολυκρίση της καταστροφής» όπου πολλαπλές κρίσεις έρχονται ταυτόχρονα πάνω μας. Υπάρχει μια ανθρωπογενής ενεργειακή κρίση που πολεμά τον άνθρακα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Υπάρχει μια ανθρωπογενής επισιτιστική κρίση που πολεμά όλα τα παραδοσιακά συστήματα τροφίμων. Υπάρχει μια ανθρωπογενής οικονομική κρίση που απειλεί την πλήρη κατάρρευση του υπάρχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος. Υπάρχει μια ανθρωπογενής στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που απειλεί τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οποιαδήποτε από αυτές τις εκκρεμείς κρίσεις θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια πολιτική «καμένης γης», όπου η πλήρης καταστροφή είναι δυνατή στο επίπεδο του εδάφους. Εάν εξαπολυθούν και οι τέσσερις ταυτόχρονα, θα ισοδυναμούσε με ατομικό πόλεμο που θα είχε ως αποτέλεσμα έναν κυριολεκτικά «σκοτεινό χειμώνα». Ένας τέτοιος κατεστραμμένος κόσμος θα ήταν τότε ώριμος για πλήρη σύλληψη και ανασυγκρότηση στη δυστοπία της Τεχνοκρατίας.

Μην σηκώσεις τους ώμους σου

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι σχεδόν κανείς δεν έχει δώσει καμία αξιοπιστία στην Τριμερή Επιτροπή όλα αυτά τα χρόνια. Θα πω κατηγορηματικά ότι το πρώτο άτομο που τους απέκρουσε ήταν ο αείμνηστος μελετητής και καθηγητής Antony C. Sutton, με τον οποίο συνέγραψα το Trilaterals Over Washington, Volumes I και II μεταξύ 1978-1981. Λίγοι έδιναν σημασία τότε, όπως λίγοι δίνουν σημασία σήμερα. Μας λογοκρίναν αλύπητα τότε, όπως λογοκρίνομαι και εγώ σήμερα. Ωστόσο, η δουλειά μας έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και τώρα το τέλος του παιχνιδιού είναι κοντά.

Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε στο σκοτάδι σε αυτό, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε να διαβάζετε και να μελετάτε τα έργα του Sutton και τα συνδυασμένα μου έργα.

Το βιβλίο μου Trilaterals Over Washington, Τόμοι I και II είναι διαθέσιμοι εδώ και εδώ.

Κάθε ένα από τα τρία βιβλία μου για την Τεχνοκρατία (διαθέσιμα εδώ και εδώ) καταγράφει τον ρόλο της Τριμερούς Επιτροπής στη δημιουργία αυτής της νέας τάξης.

———————

Πάτρικ Γουντ (Patrick Wood)

Ο Πάτρικ Γουντ είναι κορυφαίος και κριτικός εμπειρογνώμων τη κρίσει σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Πράσινης Οικονομίας, Ατζέντα 21, 2030 Ατζέντα και ιστορικής Τεχνοκρατίας. Είναι ο συγγραφέας του Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) και συν-συγγραφέας του Trilaterals Over Washington, Volumes I and II (1978-1980) με τον αείμνηστο Antony C. Sutton.

ΠΗΓΗ:

https://www.technocracy.news/endgame-unleashed-trilateral-commission-declares-2023-is-year-one-of-this-new-global-order/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr