Home Greek News Γλώσσα…ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ – ΦΡΙΚΗ: ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ χαρακτήρισε τη τραγωδία στα Τέμπη ο ίδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Μητσοτάκης!!!

Γλώσσα…ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ – ΦΡΙΚΗ: ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ χαρακτήρισε τη τραγωδία στα Τέμπη ο ίδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Μητσοτάκης!!!

by _
0 comment 282 views

ΦΡΙΚΗ – ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ χαρακτήρισε τη τραγωδία στα Τέμπη ο ίδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Μητσοτάκης!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 ΜΑΡ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σελίδα από το playbook (βιβλίο στρατηγικής) του Άρη Πορτοσάλτε πήρε ο Μητσοτάκης που χαρακτήρισε ΚΙ ΑΥΤΟΣ την τραγωδία στα Τέμπη ως… θυσία παιδιών!

Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε για να καταλάβετε.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε

Και ΓΙΑΤΙ να μιλάνε έτσι αυτοί οι προδότες του έθνους μας για μια τόσο μεγάλη τραγωδία, μιας και το μόνο που κάνει αυτό είναι να κάνει τους Έλληνες πολίτες να τους…ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για συμμετοχή στα σχέδια του…ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ για την καταστροφή του Ελληνικού Γένους;;; ΚΙ ΟΜΩΣ, υπάρχει ένα εδάφιο του Ευαγγελίου που λέγει…

Εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα

Αυτό λέγεται επίσης...ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ.

ΚΙ ΟΜΩΣ, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) τείνουμε να…ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ με τον Μητσοτάκη μιας και αυτό που έγινε εκεί στα Τέμπη ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!! για να καταλάβετε.

Άνοιξαν τα καρναβάλια πύλη προς τη ΚΟΛΑΣΗ – 1η Μαρτίου 2023: Ιδού η ημερομηνία που έχουν σχεδιάσει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Σατανιστές μέσω…ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!!!

ΊΣΩΣ ο ίδιος ο ΑΝΘέλληνας πρωθουπουργός-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ μπορεί να μας «φωτίσει» περισσότερο επ’ αυτού…

Δείτε το πρώτο βίντεο….

Δείτε τώρα το πλήρες ρεπορτάζ του OPEN πάνω σε αυτό από το 2:40 και μετά….

_________________

Λάρισα, Εκτροχιασμός τρένου, σύγκρουση τρένων Στη Λάρισα, Τέμπη, τρένα, αμαξοστοιχίες, σταθμάρχης

#Λάρισα, #Εκτροχιασμόςτρένου, #σύγκρουσητρένωνΣτηΛάρισα, #Τέμπη, #τρένα, #αμαξοστοιχίες, 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr