Home ΔΙΕΘΝΗ Ανακαλυφθέντα e-mail από το 2020 αποδεικνύουν ότι η δοκιμή PCR για τον Covid είναι ΑΠΑΤΗ. Ο δημιουργός του ΔΕΝ απομόνωσε ΠΟΤΕ τον ψευτο-ιόν!!!

Ανακαλυφθέντα e-mail από το 2020 αποδεικνύουν ότι η δοκιμή PCR για τον Covid είναι ΑΠΑΤΗ. Ο δημιουργός του ΔΕΝ απομόνωσε ΠΟΤΕ τον ψευτο-ιόν!!!

Πώς μπορούν τα τεστ PCR να εξετάζουν για Covid εάν ο COVID δεν έχει καν απομονωθεί και αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει;

by _
0 comment 316 views

GreekNewsOnDemand.com; Ανακαλυφθέντα e-mail από το 2020 αποδεικνύουν ότι η δοκιμή PCR για τον Covid είναι ΑΠΑΤΗ μαζί με τον ίδιο τον…ψευδο-κορωνοϊό!!!

Πώς μπορούν τα τεστ PCR να εξετάζουν για Covid εάν ο COVID δεν έχει καν απομονωθεί και αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει;

Προτού διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο του κορυφαίου σάιτ NaturalNews.com, διαβάστε μερικά από τα εξής άρθρα που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα περι της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού μαζί με τα…ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ!!! Και τα ψευτικά τεστ ίσον =…ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ που ίσον = ΨΕΥΤΟ-πανδημία!!!


ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

Παρίσι: Νεκρός βρέθηκε ο ιδρυτής και CEO της Biogroup που έφτιαξε το…τεστ PCR για τον κορωνοϊό. Χμμμ…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα τεστ PCR σχετίζονται με την ανθρώπινη κλωνοποίηση και το παραδέχονται τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ!!!

Επικεφαλής του CDC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: «Τα τέστ PCR είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ», πάνω στα οποία κτίστκε η όλη «πανδημία!!! – ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το ΑΠΑΤΗΛΟ….CDC!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!

Αποσύρονται τα τεστ PCR ως αναξιόπιστα!!! – ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ!! Η fake «Πανδημία» COVID βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR”. Κατέγραφαν και την απλή γρίπη ως… Covid-19!!!

Δρ. Sucharit Bhakdi: “Η επιδημία έχει τελειώσει σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη! Τα τεστ που χρησιμοποιείτε PCR, είναι ψεύτικα”

Ο ψευδο-COVID για…ΗΛΙΘΙΟΥΣ: COVID =…πνευμονία. Τον ΙΔΙΟ αριθ. θανάτων έχουν και τα δύο κάθε χρόνο. Τυχαίο;;;

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά του Τριντό παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!


Ανακαλυφθέντα e-mail από το 2020 αποδεικνύουν ότι η δοκιμή Covid PCR είναι ΑΠΑΤΗ!!! – 

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 από: Ethan Huff

(Φυσικά Νέα)

Τα τεστ PCR που επέβαλε η κυβέρνηση στις μάζες κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια απάτη, δείχνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ανακαλυφθεί.

Emails in 2020 blow the covid PCR test scam out of the water

Ο καθηγητής πληροφορικής και στατιστικής του Queen Mary University of London Martin Neil τον Σεπτέμβριο του 2020 έλαβε ένα σωρό μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποδεικνύουν κατηγορηματικά τη δόλια φύση των δοκιμών PCR, τα οποία δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για την ανίχνευση «ιών».

«Ορισμένες από τις ακολουθίες [δοκιμών] βρίσκονται στο ίδιο το ανθρώπινο γονιδίωμα», αναφέρει ένα από τα email.

Επιπλέον, το όριο επαναλήψεως κυκλικά (cycling) των κιτ δοκιμής PCR ήταν σχεδόν ομοιόμορφα πολύ υψηλό, με αποτέλεσμα πάρα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Και αυτά τα κιτ εγκρίθηκαν ή πιστοποιήθηκαν ποτέ για τέτοιες δοκιμές εξαρχής; Απολύτως όχι.

Ένα από τα κύρια στοιχεία για αυτό είναι η αλληλουχία γονιδίων που χρησιμοποίησε ο Γερμανός Δρ. Christian Drosten στο προσχέδιο του συστήματος δοκιμών για τον κορωνοϊό, το οποίο διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Ο Ντρόστεν, ο τύπος που πιστώθηκε ότι εφηύρε το σύστημα ελέγχου για τον κορωνοϊό, δεν απομόνωσε ποτέ τον ιό ούτε είχε καν πρόσβαση σε αυτόν.

«Αντίθετα, κατέβασε την αλληλουχία RNA του ιού από μια κινεζική βάση δεδομένων», εξηγούν οι αναφορές. «Η Drosten δημιούργησε στη συνέχεια το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο κιτ διαλογής RT-PCR με βάση αυτό το γονιδίωμα».

«Οι Κινέζοι ερευνητές ισχυρίστηκαν αργότερα ότι το απομονωμένο δείγμα του ιού έγινε άχρηστο λίγο μετά τη μεταφόρτωση της αλληλουχίας, έτσι κατέστρεψαν όλα τα υπολείμματα».

Οι δοκιμές PCR είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ, όπως και ο ίδιος ο…Covid

Χωρίς πρόσβαση στον απομονωμένο ιό, πώς ήταν δυνατό για τον Drosten να αποκτήσει το πλήρες γονιδίωμα του ιού κατά την επιλογή των αλληλουχιών εκκινητών του; Και γιατί κανείς άλλος δεν κάνει αυτή την ερώτηση, πόσο μάλλον να προσπαθεί να την απαντήσει;

Τα ανώνυμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξηγούν ότι εκτός από ορισμένες από τις αλληλουχίες εκκινητών που προέρχονται από το ίδιο το ανθρώπινο γονιδίωμα, άλλα τμήματα προέρχονται από μια άγνωστη πηγή στο θαλασσινό νερό.

Αυτό σημαίνει ότι το τεστ για τον Covid ήταν πλαστό – και ο ίδιος ο ιός φαίνεται να ήταν επίσης ψεύτικος. Το όλο θέμα ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση σχεδιασμένη για να ενσταλάξει φόβο, παράνοια και υπακοή προς την κυβέρνηση.

Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, όταν ο Neil έλαβε για πρώτη φορά αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα ήταν μια καλή στιγμή να μιλήσει στον κόσμο για αυτά – αλλά δυστυχώς κανείς δεν το έκανε. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νέος και θανατηφόρος κορωνοϊός και δεν υπήρξε ποτέ, με βάση αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία.

Αντί να αποκαλυφθεί η αλήθεια, οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του κόσμου την κράτησαν κρυφά και συνέχισαν να προωθούν την απάτη τους για τον έλεγχο του ψευτο-ιού. Οι κυβερνήσεις κινδυνολογούσαν για νέα «κύματα» του ιού, μαζί με νέες «παραλλαγές» που κατά κάποιο τρόπο ανίχνευαν τα ίδια τεστ αυτά, παρόλο που καμία από τις παραλλαγές ΔΕΝ απομονώθηκε…ΠΟΤΕ, όπως και ο ψευδο-κορωνοϊός!!!

Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι τα εργαστήρια που αξιολογούσαν τα αποτελέσματα των τεστ covid εγκατέλειψαν εντελώς τις τυπικές οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον εντοπισμό θετικού αποτελέσματος δοκιμής και γίνεται απολύτως προφανές ότι ολόκληρη η παρωδία ήταν μια απάτη μιας ψεύτικης πανδημίας, με όλη τη σημασία της λέξης.

«Αυτά τα στοιχεία έδειξαν και πάλι τη διασταυρούμενη αντιδραστικότητα και τη μη εξειδίκευση του τεστ PCR», γράφει η Rhoda Wilson για το The Exposé σχετικά με το τι αποκάλυψαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. «Έμοιαζε, λοιπόν, να έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει οτιδήποτε μπορεί να θέλεις να ανιχνεύει».

«Επομένως, αντί να βρούμε υπολείμματα θραυσμάτων ιού SARS-CoV2, ίσως φαινόταν πολύ έξυπνο στην εύρεση οποιουδήποτε κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, ίσως το τεστ λειτούργησε τέλεια, αλλά όχι για το σκοπό ή με τον τρόπο που μας είπαν ότι λειτούργησε».

Λάβετε υπόψη ότι το κοινό κρυολόγημα είναι ένας κορωνοϊός, πράγμα που σημαίνει ότι τα τεστ πιθανότατα απλώς ανίχνευαν το εποχιακό συνάχι, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για να τρομάξουν και να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να «εμβολιαστούν», κάτι που ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήταν ξεκάθαρο το σχέδιο…!!!

Ο Covid είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απάτη που έχει διαπραχθεί ποτέ στον κόσμο από τους παγκοσμιοποιητές. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Plague.info.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

NaturalNews.com

________

Science, conspiracy, corruption, COVID, deception, deepstate, emails,
fake science, faked, Globalism, infections, outbreak, pandemic, PCR, scam, science deception, science fraud, truth

Επιστήμη, συνωμοσία, διαφθορά, COVID, εξαπάτηση, deepstate, email,
ψεύτικη επιστήμη, πλαστό, παγκοσμιοποίηση, λοιμώξεις,, πανδημία, τεστ PCR, απάτη, επιστημονική εξαπάτηση, επιστημονική απάτη, αλήθεια

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr