Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τραμπ λέει ότι θα συλληφθεί την Τρίτη από εισαγγελέα που υποστηρίζει ο Σόρος, καλεί τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τραμπ λέει ότι θα συλληφθεί την Τρίτη από εισαγγελέα που υποστηρίζει ο Σόρος, καλεί τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν

by _
0 comment 244 views

President Trump speaks at a campaign rally in Dayton, Ohio, November 7, 2022, photo by Kristinn Taylor

«Πάρτε το έθνος μας πίσω!»: ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τραμπ λέει ότι θα συλληφθεί την Τρίτη από εισαγγελέα που υποστηρίζει ο Σόρος, καλεί τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν

από τον Jamie White
18 Μαρτίου 2023, 9:59 π.μ

«Ο μακράν κορυφαίος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας», ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump).

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αναμένει να συλληφθεί από έναν εισαγγελέα της Νέας Υόρκης που υποστηρίζει ο Σόρος την επόμενη εβδομάδα και κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν για το πολιτικό κυνήγι μαγισσών.

«Παράνομες διαρροές από ένα διεφθαρμένο και άκρως πολιτικό γραφείο της Περιφερειακής Εισαγγελίας του Μανχάταν, το οποίο επέτρεψε να σημειωθούν νέα ρεκόρ στο βίαιο έγκλημα και του οποίου ο αρχηγός χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, υποδεικνύουν ότι, χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί κανένα έγκλημα και βασίζεται σε παλιό και πλήρως απομυθοποιημένο (από πολλούς άλλους εισαγγελείς) παραμύθι, ο μακράν κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος και πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.

«Διαμαρτυρηθείτε, πάρτε το έθνος μας πίσω!» αυτός πρόσθεσε.

Η είδηση ήρθε αφότου το Fox News ανέφερε την Παρασκευή ότι ο Τραμπ πιθανότατα θα συλληφθεί την επόμενη εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου πραγματοποίησαν συνάντηση για να προετοιμαστούν για πιθανή…ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Τραμπ.

Δεν είναι σαφές ποιες ακριβώς κατηγορίες θα ασκήσει ο Δημοκρατικός Εισαγγελέας του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, σχετικά με την υπόθεσή του μεταξύ του Τραμπ και της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (Stormy Daniels).

Στην έρευνα εμπλέκεται επίσης ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε πιέσεις να καταβάλει μια πληρωμή-λύτρα σιωπής 130.000 δολαρίων για λογαριασμό του πρώην προέδρου στη Μις Ντάνιελς πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με αναφορές, το κατηγορητήριο θα περιελάμβανε μια πολύ δημόσια εμφάνιση στα μέσα ενημέρωσης του Τραμπ να του παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να του κάνουν μετά perp-walk. To perp-walk είναι μια περίπτωση ατόμου που κρατείται από την αστυνομία να οδηγείται σε αστυνομικό τμήμα, δικαστικό μέγαρο κ.λπ. με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν το γεγονός. ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΠΟΜΠΕΥΑΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Σύμφωνα με το CNN:

Το κατηγορητήριο θα συνεπαγόταν τον καθορισμό ημερομηνίας και ώρας για την παράδοση του Τραμπ. Η ομάδα Μυστικής Τπηρεσίας του Τραμπ θα τον παρέδιδε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν για να του πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και στη συνέχεια θα τραβούσαν φωτογραφίες σημάνσεως για αυτόν στα γραφεία της ομάδας ντετέκτιβ του εισαγγελέα της περιοχής. Όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις όπου επιτρέπεται σε έναν κατηγορούμενο να παραδοθεί οικειοθελώς, μετά τη διαδικασία σύλληψης, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα οδηγείτο απευθείας σε δίκη ενώπιον δικαστή όπου πιθανότατα θα τον άφηναν ελεύθερο με εγγύηση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, επεσήμανε ότι αν οι Δημοκρατικοί συλλάβουν τον Τραμπ έτσι, θα «επανεκλεγεί με μια συντριπτική νίκη» το 2024.

Εκπρόσωπος του Τραμπ είπε ότι ο 45ος πρόεδρος δεν έλαβε «καμία ειδοποίηση» για την επικείμενη σύλληψη εκτός από «παράνομες διαρροές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το γραφείο του Εισαγγελέα».

«Δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση, εκτός από παράνομες διαρροές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Εισαγγελία της Περιφέρειας, στο NBC και άλλους φορείς ψευδών ειδήσεων, ότι ο στο Μανχάταν εισαγγελέας του Ριζοσπαστικού Αριστερού Δημοκρατικού Κόμματος που χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος αποφάσισε να πάει το κυνήγι μαγισσών του στο αμέσως επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Ο Πρόεδρος Τραμπ δικαίως υπογραμμίζει την αθωότητά του και την οπλοποίηση του δικαστικού μας συστήματος. Θα είναι στο Τέξας το επόμενο Σαββατοκύριακο για ένα γιγάντιο ράλι. Κάντε ξανά την Αμερική Μεγάλη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/take-our-nation-back-trump-says-he-will-be-arrested-by-soros-backed-da-calls-for-supporters-to-protest/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr