Home ΔΙΕΘΝΗ Ιάπωνες αξιωματούχοι παροτρύνουν την κυβέρνηση να πει την αλήθεια για τους υπερβολικούς θανάτους μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid

Ιάπωνες αξιωματούχοι παροτρύνουν την κυβέρνηση να πει την αλήθεια για τους υπερβολικούς θανάτους μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid

by _
0 comment 206 views
Ιάπωνες αξιωματούχοι παροτ…
Ιάπωνες αξιωματούχοι παροτ…

Ιάπωνες αξιωματούχοι παροτρύνουν την κυβέρνηση να πει την αλήθεια για τους υπερβολικούς θανάτους μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid

16 Μαρτίου 2023 Νιάμ Χάρις

Χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες πέθαναν λίγο μετά τη λήψη εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά παρόλο που οι παθολόγοι έχουν καθορίσει μια αιτιώδη σύνδεση μεταξύ του θανάτου και του εμβολίου, το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας συνεχίζει να συγκαλύπτει αυτούς τους θανάτους.

Ωστόσο, μερικά γενναία άτομα σπρώχνουν πολύ πίσω.

Κορυφαίος είναι ο Δρ. Masanori Fukushima, ο οποίος μήνυσε την ιαπωνική κυβέρνηση για τη συγκάλυψη ανεπιθύμητων συμβάντων με τα εμβόλια.

Τώρα ο Ιάπωνας νομοθέτης κ. Yanagase Hirofumi κατηγόρησε επίσης την ιαπωνική κυβέρνηση για συγκάλυψη.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης αυτή την εβδομάδα, ο Hirofumi προέτρεψε την ιαπωνική κυβέρνηση να πει την αλήθεια για τον τεράστιο αριθμό τραυματισμών από εμβόλια και υπερβολικών θανάτων.

Το γνωστό αμερικανικό σάιτ “The GateWay Pundit” παρείχε μια μεταγραφή της ομιλίας του κ. Hirofumi:Ο αριθμός των θανάτων στην Ιαπωνία αυξάνεται συνεχώς.

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το πάνελ (δείτε το παραπάνω βίντεο), η δραματική αύξηση του αριθμού των θανάτων είναι αρκετά εμφανής.

Πέρυσι, ο αριθμός των θανάτων το 2022, ξεπέρασε τα 1,58 εκατομμύρια, τον υψηλότερο αριθμό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

Japanese Officials Urge Govt To Tell The Truth About Excess Deaths Following Covid Vaccines

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr