Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

by _
0 comment 221 views
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ…
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ…

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο με μόνο θέμα την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών! Η εικόνα που θέλησαν να παρουσιάσουν on camera, ήταν της θλίψης και της απόγνωσης!

Ωστόσο και αυτήν την εικόνα, την θεωρώ προσχηματική, αφού πιστεύω πως αυτή η θλίψη και η απόγνωση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα Υπουργών, ήταν όχι για τα αθώα θύματα που έχασαν ξαφνικά και αναίτια την ζωή τους, από την κυβερνητική ανικανότητα, αμέλεια, αφασία, από τον ωχαδερφισμό τους, αλλά επειδή βλέπουν ότι χάνουν τις εκλογές και θα μαραζώσουν από την λαϊκή ανυποληψία της επόμενης ημέρας!

Έτσι όταν αποχώρησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ασχολήθηκαν με το θέμα σύγκλησης αυτού του κυβερνητικού συμβουλίου, που ήταν οι προσεχείς εκλογές! Και η είδηση που βγήκε από τον Πρωθυπουργό, ήταν πως δεν μπορεί να στηθούν κάλπες πριν το Πάσχα! Έτσι πήγε περίπατο, η ημερομηνία των εκλογών που διακινούταν από το Μέγαρο Μαξίμου για 9 Απριλίου 2023! 

Αλλά η εκτίμηση η δική μου είναι πως, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και υπό το βάρος της τραγωδίας των Τεμπών και η οποία έχει ξεσηκώσει όλα τα κοινωνικά στρώματα εναντίον αυτής της κυβέρνησης με μεγαλειώδεις καθημερινές συγκεντρώσεις και αντικυβερνητικές πορείες, θα προσπαθήσει να αφήσει να περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεφουσκώσει αυτό το λαϊκό μένος εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησής του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83-%cf%85%cf%80%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr