Home ΗΠΑ Όλα στη φόρα! Ο Φαούτσι δωροδόκησε δύο κορυφαίους Αμερικανούς επιστήμονες για να πουν ψέματα για την προέλευση του Covid (βίντεο)

Όλα στη φόρα! Ο Φαούτσι δωροδόκησε δύο κορυφαίους Αμερικανούς επιστήμονες για να πουν ψέματα για την προέλευση του Covid (βίντεο)

by _
0 comment 259 views
 
 

Όλα στη φόρα! Ο Φαούτσι δωροδόκησε δύο κορυφαίους Αμερικανούς επιστήμονες για να πουν ψέματα για την προέλευση του Covid (βίντεο)

O Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Κογκρέσου Τζιμ Τζόρνταν κατηγόρησε ευθέως τον επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, Άντονι Φάουτσι, ότι πλήρωσε δύο εκ των κορυφαίων Αμερικανών επιστημόνων με 9 εκατομμύρια δολάρια για να πουν ψέματα για την προέλευση του κορωνοϊού!

Σε ακρόαση της Επιτροπής Κορωνοϊού του Αμερικανικού Κογκρέσου, το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζιμ Τζόρνταν, επιτέθηκε στον Άντονι Φάουτσι, τον άνθρωπο που προώθησε τους μαζικούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ (και έμμεσα σε όλο τον κόσμο).

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχουν 9 εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους δύο κορυφαίοι επιστήμονες άλλαξαν την θέση τους σχετικά με την θεωρία διαρροής του COVID από το εργαστήριο!

Δήλωσε ο Τζόρνταν: «Τρεις ημέρες αφότου είπαν ότι προήλθε από ένα εργαστήριο, άλλαξαν θέση και το μόνο γεγονός που μεσολάβησε ήταν μια τηλεδιάσκεψη με τον Δρ Fauci και τον Dr. Κόλινς. Και πάλι, μια κλήση στην οποία ο κύριος Ρέντφιλντ (Διευθυντής του CDC τότε) δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχει… Και μετά τρεις μήνες αργότερα πήραν 9 εκατομμύρια δολάρια από τον Δρ Φάουτσι. Τυχαίο;»

 

ΠΗΓΗ >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr