Home ΗΠΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Silicon Valley Bank πούλησαν τις μετοχές τους εβδομάδες πριν από την κατάρρευση!!! – Οι επενδυτές προσπάθησαν να βγάλουν 42 δισεκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη πριν η τράπεζα πτωχεύσει την Παρασκευή!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Silicon Valley Bank πούλησαν τις μετοχές τους εβδομάδες πριν από την κατάρρευση!!! – Οι επενδυτές προσπάθησαν να βγάλουν 42 δισεκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη πριν η τράπεζα πτωχεύσει την Παρασκευή!!!

by _
0 comment 196 views

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Silicon Valley Bank πούλησαν τις μετοχές τους εβδομάδες πριν από την κατάρρευση!!! – Οι επενδυτές προσπάθησαν να βγάλουν 42 δισεκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη πριν η τράπεζα πτωχεύσει την Παρασκευή!!!

Στους υπαλλήλους της Silicon Valley Bank δόθηκαν ετήσια μπόνους ώρες πριν την εξαγορά της τράπεζας από τις ρυθμιστικές αρχές!!!

11 Μαρτίου 2023

Οι ρυθμιστικές αρχές της Καλιφόρνια έκλεισαν την τράπεζα Silicon Valley Bank την Παρασκευή.

Η FDIC ονομάστηκε διαχειρίστρια.

Μέσω Market Watch:

Η Silicon Valley Bank έκλεισε από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνια και η Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC, η Ομοσπονδιακή Αρχή Εγγύησης Καταθέσεων) ορίστηκε διαχειρίστρια, καθιστώντας την το πρώτο ίδρυμα που υποστηρίζεται από την FDIC που πτώχευσε φέτος.

Η είδηση έρχεται εν μέσω κρίσης στη μητρική SVB Financial Group SIVB, η οποία έχασε ρεκόρ 60% της αξίας της την Πέμπτη, αφού αποκάλυψε μεγάλες απώλειες από τις πωλήσεις τίτλων και ανακοίνωσε μια μειωτική προσφορά μετοχών μαζί με μια προειδοποίηση για τα κέρδη. Η FDIC είπε ότι όλοι οι ασφαλισμένοι καταθέτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Οι ανασφάλιστοι καταθέτες θα λάβουν πιστοποιητικό είσπραξης και ενδέχεται να δικαιούνται μερίσματα μόλις η FDIC πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της τράπεζας.

Η τράπεζα φέρεται να έχει 173 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις.

Η εταιρεία παρείχε χρηματοδότηση στο 44% όλων των εταιρειών τεχνολογίας και υγειονομικής περίθαλψης που υποστηρίζονται από επιχειρηματικά κεφάλαια που εισήχθησαν δημόσια στο χρηματιστήριο πέρυσι, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Silicon Valley Bank Gregory Becker πούλησε 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε απόθεμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

Δεν ήταν μόνος.

Κορυφαία στελέχη της Silicon Valley Bank πούλησαν επίσης μετοχές πριν από το μεγάλο κραχ την Πέμπτη και την Παρασκευή.

* Ο Gregory Becker, CEO, πούλησε 11% στις 27 Φεβρουαρίου 2023.
* Michael Zucker, Γενικός Σύμβουλος, 19% στις 5 Φεβρουαρίου.
* Ο Daniel Beck, CFO, πούλησε 32% στις 27 Φεβρουαρίου.
* Η Michelle Draper, CMO, πούλησε 25% την 1η Φεβρουαρίου.

Αυτά τα στελέχη πουλούσαν όλες μετοχές τους…ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΤ’ ΟΛΙΓΟΝ!!!

Μέσω Unnamed Whales.

Αυτό είναι ενδιαφέρον.

Η Lehman Brothers κατέρρευσε το 2008.

Ήταν μέρος της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Η Silicon Valley Bank έχει επίσης καταρρεύσει, η μεγαλύτερη τράπεζα από το 2008.

Η Silicon Valley ήταν η 16η μεγαλύτερη τράπεζα στις ΗΠΑ, με περιουσιακά στοιχεία 210 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στους υπαλλήλους της Silicon Valley Bank δόθηκαν ετήσια μπόνους ώρες πριν την εξαγορά της τράπεζας από τις ρυθμιστικές αρχές!!!

Στους υπαλλήλους της αποτυχημένης τράπεζας της Silicon Valley δόθηκαν τα ετήσια μπόνους τους μόνο λίγες ώρες πριν η τράπεζα πτωχεύσει και αναληφθεί από τις ρυθμιστικές αρχές.

Η TGP ανέφερε για την αποτυχημένη τράπεζα Silicon Valley την Παρασκευή. Αυτή η τράπεζα χρησιμοποιείται από πολλές startups (νεοφυείς εταιρείες) και εταιρείες τεχνολογίας στη Silicon Valley. Είναι η μεγαλύτερη τράπεζα να πτωχεύσει από την Washington Mutual το 2008.

Μάθαμε ότι τα κορυφαία στελέχη της τράπεζας πούλησαν τις μετοχές τους εβδομάδες πριν από το κραχ. Αυτό φαίνεται να βασίζεται σε εμπιστευτικές πληροφορίες και ως εκ τούτου παράνομο.

Το CNBC ανέφερε χθες ότι ώρες πριν την πτώχευση της τράπεζας, η τράπεζα πλήρωσε στους υπαλλήλους της τα ετήσια μπόνους τους:

Οι υπάλληλοι της Silicon Valley Bank έλαβαν τα ετήσια μπόνους τους την Παρασκευή λίγες ώρες πριν οι ρυθμιστικές αρχές κατασχέσουν την τράπεζα που πέφτει σε πτώχευση, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τις πληρωμές.

Η τράπεζα με έδρα τη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, ιστορικά, πλήρωνε μπόνους εργαζομένων τη δεύτερη Παρασκευή του Μαρτίου, είπαν οι άνθρωποι, που αρνήθηκαν να κατονομαστούν μιλώντας για τα μπόνους. Οι πληρωμές αφορούσαν εργασίες που έγιναν το 2022 και ήταν υπο επεξεργασίαν ημέρες πριν από την κατάρρευση της τράπεζας, ανέφεραν οι πηγές.

—————–

Διαβάστε επίσης! >> Προκάλεσαν την κατάρρευση της μεγάλης Silicon Valley Bank οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ! – ΙΔΟΥ η «άγνωστη» τράπεζα που βυθίζει τις μετοχές διεθνώς!

Προκάλεσαν την κατάρρευση της μεγάλης Silicon Valley Bank οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ! – ΙΔΟΥ η «άγνωστη» τράπεζα που βυθίζει τις μετοχές διεθνώς!

——————-

ΠΗΓΗ Α῾ >> https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/top-executives-with-silicon-valley-bank-sold-their-shares-weeks-before-crash-investors-tried-to-pull-42-billion-on-thursday-before-bank-failed-on-friday/

ΠΗΓΗ Β῾>» https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/the-employees-of-silicon-valley-bank-were-given-annual-bonuses-hours-before-the-bank-was-taken-over-by-regulators/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr