Home ΗΠΑ Δήμαρχος & Αρχηγός Αστυνομίας της Νέας Υόρκης: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον η…ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ στα καταστήματα λόγω ΜΑΣΚΟφόρων εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την εντολή για μάσκα ληστεύοντας μαγαζιά με τα πρόσωπά τους…ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!!!

Δήμαρχος & Αρχηγός Αστυνομίας της Νέας Υόρκης: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον η…ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ στα καταστήματα λόγω ΜΑΣΚΟφόρων εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την εντολή για μάσκα ληστεύοντας μαγαζιά με τα πρόσωπά τους…ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!!!

by _
0 comment 278 views

Πίστωση εικόνας: Infowars.com

Δήμαρχος & Αρχηγός Αστυνομίας της Νέας Υόρκης: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον η…ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ στα καταστήματα λόγω ΜΑΣΚΟφόρων εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την εντολή για μάσκα ληστεύοντας μαγαζιά με τα πρόσωπά τους…ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ!!!

Η Νέα Υόρκη υποχωρεί με τις μάσκες μετά την βάναυση εκτέλεση καταστηματάρχη από…ΜΑΣΚΟφόρο

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Στην αρχή της όλης ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, αυτό που έκαναν εδώ πρόσφατα οι αστυνομικοί και ο δημαρχος της Νέας Υόρκης θα ήταν…ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μας και σχεδόν ΟΛΟΙ πείθονταν ότι υπήρχε αυτός ο ΔΗΘΕΝ «φονικός ιος», του οποίου η πραγματική ύπαρξις παραμένει…ΑΦΑΝΤΗ καθώς και..ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ γιατί, πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ…ΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!! Τι απέγινε όμως ο…«κορωνοϊούλης» τους??? ΠΟΥ ΠΗΓΕ??? Και ΓΙΑΤΙ δεν αποτελεί πλέον «απειλή»??? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΑΚΟΜΗ…ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο ψευδο-COVID για…ΗΛΙΘΙΟΥΣ: COVID =…πνευμονία. Τον ΙΔΙΟ αριθ. θανάτων έχουν και τα δύο κάθε χρόνο. Τυχαίο;;; και..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ!!!

Ο ψευδο-COVID για…ΗΛΙΘΙΟΥΣ: COVID =…πνευμονία. Τον ΙΔΙΟ αριθ. θανάτων έχουν και τα δύο κάθε χρόνο. Τυχαίο;;;


του Adan Salazar
7 Μαρτίου 2023, 12:59 μ.μ

«Σε ένδειξη ασφάλειας για τους εργαζόμενους στα καταστήματα, όταν μπαίνουμε μέσα θα πρέπει να κατεβάζουμε τις μάσκες μας», λέει ο αρχηγός της αστυνομίας.

Αυτό έρχεται καθώς η Νέα Υόρκη πριν από τρία χρόνια θέσπισε τυραννικές πολιτικές για τις μάσκες για τους κατοίκους που επισκέπτονται εσωτερικούς δημόσιους χώρους.

Οι αρχές στην πόλη της Νέας Υόρκης ζητούν από τους κατοίκους να σταματήσουν να φορούν μάσκες μέσα στα καταστήματα, αφού ένας εργαζόμενος του καταστήματος Bodega εκτελέστηκε βάναυσα από έναν μασκοφόρο επιτιθέμενο – μια μεγάλη…«μεταβολή!» από τις δρακόντειες εντολές της πόλης για μάσκα από την εποχή του Covid.

Τη Δευτέρα, το NYPD απηύθυνε εκ νέου έκκληση προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων Bodega να επιβάλουν απαγορεύσεις στους πελάτες που φορούν μάσκες προσώπου, καθώς ακόμη δεν έχουν πιάσει τον μασκοφόρο άνδρα που είναι ύποπτος ότι λήστεψε πολλά άλλα ντελικατέσεν και πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 67χρονο υπάλληλο καταστήματος bodega.

Αυτοκόλλητα «Χωρίς μάσκα» μοιράστηκαν επίσης στους ιδιοκτήτες της Bodega για να τα τοποθετήσουν στις βιτρίνες.

Το CBS2 αναφέρει: «Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος μπήκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα φορώντας ένα λευκό κοστούμι και μια σκουρόχρωμη μάσκα προσώπου. Μας είπαν ότι με πιστόλι μαστίγωσε τον 67χρονο υπάλληλο πριν τον πυροβολήσει στο κεφάλι».

Σε συνέντευξη για τη δολοφονία, ένας Νεοϋορκέζος κατηγόρησε τις μάσκες επειδή επέτρεψαν στους ανθρώπους να την βγάλουν καθαρή με τις εγκληματικές πράξεις, λέγοντας στο CBS2: «Οι μάσκες γίνονται εμπόδιο και επιτρέπουν στους ανθρώπους να την γλυτώνουν όχι μόνο με τις δολοφονίες αλλά και με τις κλοπές καταστημάτων».

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς επανέλαβε την έκκληση του NYPD να απαγορεύσει τις μάσκες τη Δευτέρα, καλώντας τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να μην επιτρέψουν στους πελάτες να εισέλθουν στα καταστήματα που δεν θα κατεβάσουν τις μάσκες προσώπου τους.

«Κάνουμε μια σαφή έκκληση σε όλα τα καταστήματά μας, μην επιτρέψετε στους ανθρώπους να εισέλθουν στο κατάστημα χωρίς πρώτα να βγάλουν τη μάσκα προσώπου τους», είπε ο Άνταμς στον ραδιοφωνικό σταθμό 1010 WINS της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 10.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του υπόπτου.

«Οι United Bodegas of America προσφέρουν ανταμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη και την καταδίκη του δολοφόνου», σύμφωνα με το Fox5.

Το αίτημα να αφαιρεθούν οι κάποτε πανταχού παρούσες μάσκες έρχεται καθώς η Νέα Υόρκη πριν από τρία χρόνια θέσπισε τυραννικές πολιτικές για τις μάσκες για τους κατοίκους που επισκέπτονται εσωτερικούς δημόσιους χώρους, με τον τότε Κυβερνήτη. Ο Andrew Cuomo (D) εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα τον Απρίλιο του 2020 με το οποίο υποχρεώνει τους Νεοϋορκέζους να φορούν καλύμματα προσώπου σε όλη την πόλη.

Η πόλη επέβαλε επιπλέον πρόστιμα έως και 1.000 $ σε άτομα που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα.

Ποιος θα μπορούσε να είχε προβλέψει ότι οι εγκληματίες θα επωφεληθούν από την ομαλοποίηση των μασκών απόκρυψης προσώπου για να διαπράξουν εγκλήματα χωρίς να φοβούνται ότι θα αναγνωριστούν;;;

Φαίνεται ότι οι συνωμοσιολόγοι είχαν και πάλι δίκιο….!!!

 

SOURCE:

https://www.infowars.com/posts/nyc-backtracks-on-face-masks-after-masked-man-brutally-executes-bodega-shopkeeper/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr