Home ΔΙΕΘΝΗ Δήλωση-ΣΟΚ υπουργού της Αγγλίας «Μου χρωστάει ο Μπιλ Γκεϊτς που έχω τσιπάρει τόσα άτομα μέσω ένεσης» – Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα

Δήλωση-ΣΟΚ υπουργού της Αγγλίας «Μου χρωστάει ο Μπιλ Γκεϊτς που έχω τσιπάρει τόσα άτομα μέσω ένεσης» – Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα

by _
0 comment 552 views
Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα
Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα

Δηλώση-ΣΟΚ υπουργού της Αγγλίας «Μου χρωστάει ο Μπιλ Γκεϊτς που έχω τσιπάρει τόσα άτομα μέσω ένεσης».

Σε πανικό οι Ελίτ καθώς οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0 για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος» γίνονται πραγματικότητα

7 Μαρτίου 2023 Baxter Dmitry

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για δίκες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, σύμφωνα με πηγή του ΔΠΔ που αποκαλύπτει ότι βασικές προσωπικότητες από το παγκοσμιοποιητικό κατεστημένο πρόκειται να θυσιαστούν στο βωμό της δημόσιας οργής για τα εγκλήματά τους στην ψεύτικη πανδημία του Covid της Ελίτ που απέτυχε.

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης έκανε τα τελευταία τρία χρόνια κόλαση για την πλειονότητα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, αλλά κρατήσαμε δυνατά, διατηρήσαμε την αξιοπρέπειά μας και αποκαλύψαμε τα ψέματά τους, ένα προς ένα. Τώρα οι καταχραστές μας έχουν στηριχθεί σε μια γωνιά που αναγκάζονται να παραδεχτούν για τα ψέματα που έχουν πει. Και θέλουν να συγχωρούμε και να ξεχνάμε.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πραγματικά δεν είναι. Ο κόσμος ξυπνάει. Και αφού ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι ο εφιάλτης των τελευταίων τριών ετών δημιουργήθηκε σκόπιμα από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης, ο λαός ξεσηκώνεται και απαιτεί δικαιοσύνη.

Ναζί επιστήμονες και γιατροί εξήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη κατακλύθηκε από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις με παιδιά και εγγόνια της ναζιστικής ηγεσίας. Ο Σβάμπ, ο Σόρος και η πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι μόνο μερικά παραδείγματα ηγετών της παγκοσμιοποίησης με άμεσους δεσμούς με τη ναζιστική ηγεσία που υποτίθεται ότι εξαλείφθηκε στη Νυρεμβέργη. Και αυτοί οι παγκοσμιοποιητές ηγέτες συνεχίζουν το έργο τους με μια νέα μεταμφίεση.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι μεγάλοι παίκτες γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της ψεύτικης πανδημίας. Αυτό περιλαμβάνει τους Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab και CEO της Big Pharma, όπως ο Stephane Bancel της Moderna και ο Albert Bourla της Pfizer.

Υπάρχουν επίσης πολλά στοιχεία ότι οι πολιτικοί σε κάθε χώρα όπου διείσδυσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ γνώριζαν επίσης ακριβώς τι συνέβαινε. Και τα στοιχεία συνεχίζουν να εμφανίζονται. Αυτή την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η δημοσιογράφος Isabel Oakeshott διαβίβασε περισσότερα από 100.000 μυστικά μηνύματα Whatsapp στην Telegraph, αποκαλύπτοντας ότι ανώτεροι υπουργοί της κυβέρνησης συζήτησαν πότε να «αναπτύξουν» την επόμενη παραλλαγή για να «φοβίσουν πολύ» το κοινό.

Τα ιδιωτικά μηνύματα του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ αποκαλύπτουν ότι η βρετανική κυβέρνηση «ανάπτυξε τη νέα παραλλαγή» για να εκφοβίσει τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Πες μου σε τι διαφέρει αυτό από τη συμπεριφορά των τρομοκρατών;

Εδώ είναι ο Ματ Χάνκοκ που εμφανίζεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μέρες μετά την αποστολή αυτών των μηνυμάτων, το ψέμα στο έθνος είναι ο πιο θρασύς, ψυχοπαθής τρόπος που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Ματ Χάνκοκ είπε επίσης ότι ο Μπιλ Γκέιτς «εμένα μου χρωστάει» λαμβάνοντας υπόψη «πόσα άτομα τσιπάρω μέσω ένεσης».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/vip-elite-panic-as-nuremberg-2-0-trials-for-crimes-against-humanity-becomes-reality/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr