Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 258 views
ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ…
ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ…

ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η νέα εθνική τραγωδία συνταράσσει την ελληνική κοινωνία. Η Πατρίδα πενθεί τους δεκάδες νεκρούς. Ανάμεσά τους νέα βλαστάρια. Νέα παιδιά, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε απότομα. Και ο θάνατος ακόμη θρηνεί από τα σπαραχτικά ουρλιαχτά των γονιών αυτών των παιδιών, που η υπόλοιπη ζωή τους θα είναι ένα γιατί! Ένα γιατί, που δεν θα μπορέσει μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους να τους απαλύνει τον δυσβάσταχτο πόνο!

Τι κι αν το παιδί τους, ο άνθρωπός τους, χάθηκε ξαφνικά από ανθρώπινο λάθος ή από πολιτική αμέλεια, ή ανευθυνότητα, ή ωχαδερφισμό! Η απώλειά τους δεν καλμάρει όποιο κι αν είναι το αίτιο αυτής της τραγωδίας!

Αμείλικτο το “κατηγορώ” κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >>> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr