Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ “ΠΟΠΗΣ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ) ΣΤΗ ΝΔ

ΤΗΣ “ΠΟΠΗΣ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ) ΣΤΗ ΝΔ

by _
0 comment 214 views
ΤΗΣ “ΠΟΠΗΣ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ) ΣΤΗ ΝΔ
ΤΗΣ “ΠΟΠΗΣ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ) ΣΤΗ ΝΔ

ΤΗΣ “ΠΟΠΗΣ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ) ΣΤΗ ΝΔ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Θρήνος, οδυρμός, ακούγεται σε όλη την ελληνική επικράτεια από τον ελληνικό λαό για τη νέα μεγάλη τραγωδία του τον βρήκε. Δεκάδες οι νεκροί μας από τη μετωπική σύγκρουση του επιβατηγού και του εμπορικού τρένου. Άνθρωποι, νέοι άνθρωποι διαμελίστηκαν, πολτοποιήθηκαν στα συντρίμμια των τρένων.

Η κυβερνητική ανικανότητα και ο πολιτικός ωχαδερφισμός οδήγησαν στη νέα μεγάλη τραγωδία και ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας μας δηλώνει πως θα συστήσει υπερκομματική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διερεύνηση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Υποστηρίζοντας επίσης πως “όλα δείχνουν πως το δράμα οφείλεται, δυστυχώς, κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος”!

Κρύβεται για άλλη μια φορά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πίσω από το δάχτυλό του, μη θέλοντας για ακόμη μια φορά να αναλάβει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησής του και προσωπικά του ιδίου, για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Από τη στιγμή μάλιστα, που ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως, δήλωσε την παραίτησή του και την οποία ο Πρωθυπουργός έκανε αποδεκτή, παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του εν λόγω Υπουργείου στον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη! Όταν παραιτήθηκαν οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, ο Πρωθυπουργός δεν φέρει καμιά ευθύνη και παραμένει στην θέση του;

Ισομερείς οι ευθύνες Μητσοτάκη και Τσίπρα για την τραγωδία των Τεμπών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr