Home ΙΣΤΟΡΙΑ Στην κοιλάδα των Τεμπών, ή αλλιώς κοιλάδα των νεκρών, ή του θανάτου, όπως λέγεται, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται…ανθρωποθυσία. 

Στην κοιλάδα των Τεμπών, ή αλλιώς κοιλάδα των νεκρών, ή του θανάτου, όπως λέγεται, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται…ανθρωποθυσία. 

by _
0 comment 694 views

Antonios Delfinis

Τα Τέμπη και ο Τύμβος….

Στην κοιλάδα των Τεμπών, ή αλλιώς κοιλάδα των νεκρών, ή του θανάτου, όπως λέγεται, (εξάλλου και ο Τύμβος αυτό σημαίνει), δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ανθρωποθυσία. 

Στην κοιλάδα των Τεμπών είναι που στάλθηκε ο Απόλλωνας, όταν εξορίστηκε από τον Όλυμπο, για να εξαγνιστεί από την δολοφονία του γιου της Γης του Πύθωνα. Εκεί είναι που ερωτεύτηκε ο Θεός την κόρη του Πηνειού Δάφνη, μέχρι που η όμορφη κοπέλα εξαϋλώθηκε και μεταμορφώθηκε στο γνωστό μας φυτό την Δάφνη. Αν ακούσετε για επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εξαϋλώθηκαν μην παραξενευτείτε.

Λοιπόν, επειδή το επόμενο διάστημα θα σας βομβαρδίζουν συνεχώς, για χάριν Πλύσης Εγκεφάλου, περί ανθρωπίνου λάθους, για ατύχημα και για κακιάν ώρα, να ξέρετε πως δεν υπήρξε κανένα ατύχημα και καμιά κακιά στιγμή στα Τέμπη. 

Ήταν μια εγκληματική πράξη, Τελεία και Παύλα!

Σημ:

Στην κοιλάδα των Τεμπών τελείτο και η ξεχασμένη γιορτή τα Σεπτήρια, που σημαίνει σέπομαι, σαπίζω, διαλύομαι κλπ..… και ο νοών νοείτω.

ΔΙαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Κάνει λόγο για…ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σε σχέση με τη τραγωδία στα Τέμπη ο Πορτοσάλτε

Λάρισα, Εκτροχιασμός τρένου, σύγκρουση τρένων Στη Λάρισα, Τέμπη, τρένα, αμαξοστοιχίες, σταθμάρχης

#Λάρισα, #Εκτροχιασμόςτρένου, #σύγκρουσητρένωνΣτηΛάρισα, #Τέμπη, #τρένα, #αμαξοστοιχίες, 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr