Home Greek News Ωχ! Η αρχηγός των Μαύρων Πανθήρων & φοιτήτρια του Α.Παπανδρέου στο Μπέρκλεϋ, Angela Davis, ανακαλύπτει ότι οι πρόγονοί της ήταν στην πραγματικότητα…λευκοί δουλέμποροι!!!

Ωχ! Η αρχηγός των Μαύρων Πανθήρων & φοιτήτρια του Α.Παπανδρέου στο Μπέρκλεϋ, Angela Davis, ανακαλύπτει ότι οι πρόγονοί της ήταν στην πραγματικότητα…λευκοί δουλέμποροι!!!

by _
0 comment 373 views

Ωχ! Η αρχηγός των Black Panthers (Μαύρων Πανθήρων), Angela Davis (η οποία ήταν φοιτήτρια του Ανδρέα Παπανδρέου στο Μπέρκλεϋ), ανακαλύπτει ότι οι πρόγονοί της ήταν στην πραγματικότητα…λευκοί δουλέμποροι!!!

Ήταν ο…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που την Άντζελα την έκανε…ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ!!! Αυτό το σχολιάζανε οι τότε μεγάλες εφημερίδες των ΗΠΑ καθώς και οι κατά τόπους και ανά τις ΗΠΑ ελληνικές κοινότητες!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 ΦΕΒ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Είναι μια κακή μέρα να είσαι η Angela Davis (Άντζελα Ντεϊβις). Λοιπόν, τις περισσότερες μέρες μάλλον είναι, αλλά σήμερα ειδικά…

Η υπερφιλελεύθερη, απαιτητική για επανορθώσεις για τους Μαύρους, ηγέτιδα των Μαύρων Πάνθηρων μόλις ανακάλυψε ότι οι πρόγονοί της δεν ήταν τα σκλαβωμένα θύματα που πίστευε.

Η Ντέιβις εμφανίστηκε στην εκπομπή Finding Your Roots (Ανακαλύπτονας τις Ρίζες Σου), η οποία ερευνά την καταγωγή των ανθρώπων.

Αποδεικνύεται ότι οι πρόγονοί της ήρθαν στην Αμερική με το μεγάλο πλοίο…το Mayflower τη δεκ. του 1790!!!

Ούπς! Αυτό…ΔΕΝ ταιριάζει με το επίσημο αφήγημα!

Σύμφωνα με την Daily Mail…

Εμφανίστηκε σοκαρισμένη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα, στην οποία ο παρουσιαστής του Finding Your Roots, Henry Louis Gates, Jr. της μίλησε για την καταγωγή της.

«’Οχι. δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Οι πρόγονοί μου δεν ήρθαν εδώ με το Mayflower», είπε – για να της πουν αργότερα ότι όντως έφτασαν στις ΗΠΑ με το διάσημο πλοίο των πρώτων αποίκων της Αμερικής (των Πίλγκριμ).

Αλλά…περιμένετε ακόμη, γιατί γιατί υπάρχουν…ΚΙ ΑΛΛΑ «ΩΡΑΙΑ»…

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ντέιβις έμαθε ότι οι πρόγονοί της ήταν, επίσης,…ιδιοκτήτες μαύρων σκλάβων!!!

«Δαγκώνει» η πραγματικότητα, ε;;;

Συνεχίζει η Daily Mail…

Η Ντέιβις έκανε επίσης ανακαλύψεις για τη μητέρα της, Σάλι Μπελ, η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν κόρη ενός επιτυχημένου λευκού δικηγόρου από την Αλαμπάμα που ο ίδιος καταγόταν από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων.

Καθώς ο Γκέιτς πήγαινε πιο πίσω στον χρόνο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σκοτεινά. Ο Stephen Darden, ο τέταρτος προπάππος της, γεννήθηκε στην αποικιακή Βιρτζίνια γύρω στο 1750.

Ήταν πατριώτης που έπαιζε ντραμς κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Επανάστασης, σύμφωνα με έναν κατάλογο συγκέντρωσης των τότε στρατιωτών. Στη συνέχεια μετακόμισε από τη Βιρτζίνια στη Γεωργία, όπου είχε ένα αγρόκτημα και τουλάχιστον έξι…ΜΑΥΡΟΥΣ σκλάβους.

Βρε…βρε…βρε…

Λοιπόν, δεδομένων πάντων τούτων, τι τώρα;

Ο Μπονγκίνο ανέφερε το ακραίο πολιτικό υπόβαθρο της κυρίας Ντέιβις.

Η Ντέιβις ήταν υποψήφια Αντιπρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος των ΗΠΑ το 1980 και το 1984, ήταν ενεργή στο Κόμμα των Μαύρων Πάνθηρων και κάποτε ήταν στη λίστα των πιο καταζητούμενων του FBI λόγω της εμπλοκής της στην ένοπλη κατάληψη μιας δικαστικής αίθουσας στην Καλιφόρνια που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να πυροβοληθούν μέχρι θανάτου.

Υποστήριξε τις επανορθώσεις των Μαύρων, μποϊκόταρε το Ισραήλ (ΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!),  και ήταν υπέρ της πλήρους κατάργησης των φυλακών.

Λοιπόν, τώρα που έμαθε την αλήθεια για τους προγόνους της, θα πληρώσει τις…επανορθώσεις στους Μαύρους;

Άλλωστε, κατάγεται…ΑΥΤΗ από δουλοπάροικους!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αντίδρασή της παρακάτω:

Και κάτι…ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…

Σύμφωνα με μεγάλες εφημερίδες κατά τη δεκαετία του 1960, όταν η κα Άντζελα σπούδαζε τότε στο Μπέρκλεϊ, είχε καθηγητή τον ίδιον τον…ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος είχε επιφορτιστεί προσωπικά με το καθήκον να διδάξει στην Άντζελα τον…ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Ήταν ο…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που την Άντζελα την έκανε…ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ!!! Αυτό το σχολιάζανε οι τότε μεγάλες εφημερίδες των ΗΠΑ καθώς και οι κατά τόπους και ανά τις ΗΠΑ ελληνικές κοινότητες!!!

Αλλά δεδομένων των δεσμών που είχαν οι Μαύροι Πανθήρες με τη…CIA, αυτό τι μπορεί να μας πει για τον ίδιον τον …ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το ΡΟΛΟ που έπαιζε τότε σε αυτό;;;

Δείτε τα εξής τουίτ της CIA για τη ταινία των…ΜΑΥΡΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ…

Είναι γνωστό τοις πάσιν ότι η CIA είχε διεισδύσει στους Μαύρους Πάνθηρες μέσω της μυστικής τους επιχείρησης COINTELPRO από τη δεκ. του 1950 έως του 1970!!!…

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Χμμμ…



Προς όλους τους «καλούς Πασόκους» εκεί έξω… 

Την Άντζελα σας, την απόγονο των ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ..ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ…!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr