Home ΗΠΑ Τραμπ στο Οχάιο σε Μπάιντεν «Άντε! Να τσακιστείς και να περάσεις από’δώ!». Επισκέφτηκε τη ζώνη καταστροφής του Οχάιο ο πρ. Πρόεδρος των ΗΠΑ

Τραμπ στο Οχάιο σε Μπάιντεν «Άντε! Να τσακιστείς και να περάσεις από’δώ!». Επισκέφτηκε τη ζώνη καταστροφής του Οχάιο ο πρ. Πρόεδρος των ΗΠΑ

by _
0 comment 323 views

Τραμπ στο Οχάιο σε Μπάιντεν «Άντε! Να τσακιστείς και να περάσεις από’δώ!». Επισκέφτηκε τη ζώνη καταστροφής του Οχάιο ο πρ. Πρόεδρος των ΗΠΑ

από τον Steve Watson
23 Φεβρουαρίου 2023, 6:29 π.μ

Ο Μπάιντεν δεν σχολίασε καν τη συνεχιζόμενη έκτακτη ανάγκη…

Αφού επισκέφτηκε την Ανατολική Παλαιστίνη, το Οχάιο και μίλησε με τους κατοίκους για τη συνεχιζόμενη έκτακτη ανάγκη εκεί, ο Πρόεδρος Τραμπ είχε ένα απλό μήνυμα για τον αγνοούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν… «Άντε! Να τσακιστείς και να περάσεις από’δώ!».

ΔΕΙΤΕ:

Ο Τραμπ είχε κάνει νωρίτερα μια ομιλία στην οποία είπε στους ντόπιους «δεν είστε ξεχασμένοι».

Ο Τραμπ πλήρωσε επίσης και παρείχε τις πολύ απαραίτητες προμήθειες έκτακτης ανάγκης:

Ο Τραμπ αγόρασε επίσης τρόφιμα για αστυνομικούς και πυροσβέστες:

Ο Τραμπ ειρωνεύτηκε ότι ελπίζει ο Μπάιντεν να βρει κάποια χρήματα που περίσσευαν για να τα στείλει στην Ανατολική Παλαιστίνη μόλις επιστρέψει από το να βοηθήσει την Ουκρανία με ελεημοσύνες:

Ο Μπάιντεν, εν τω μεταξύ, επέστρεψε από την Πολωνία και την Ουκρανία, και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την κατάσταση στο Οχάιο:

Ακόμη και το CNN καλεί τον Μπάιντεν να κάνει κάτι:

Νωρίτερα ο Μπάιντεν φαινόταν σαστισμένος και είπε «Δεν έχω χρόνο» όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Ρωσίας από την πυρηνική συνθήκη START:

Όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο Air Force One, ο Μπάιντεν γλίστρησε και έπεσε ξανά στο κλιμακοστάσιο πριν μπει στο αεροπλάνο:

Biden Trips and Falls Again While Boarding Air Force One

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/video-trump-tells-biden-to-get-over-here-as-he-visits-ohio-disaster-zone/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr