Home ΗΠΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! ΟΧΑΙΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΤΑΝΘΡΑΚΟΣ!!! – Εκρήγνυνται οι πολυκατοικίες!!! Τα αυτοκίνητα λιώνουν!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! ΟΧΑΙΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΤΑΝΘΡΑΚΟΣ!!! – Εκρήγνυνται οι πολυκατοικίες!!! Τα αυτοκίνητα λιώνουν!!!

by _
0 comment 392 views

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! ΟΧΑΙΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΟΠΤΑΝΘΡΑΚΟΣ!!! – Εκρήγνυνται οι πολυκατοικίες!!! Τα αυτοκίνητα λιώνουν!!!

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 13:57 UTC στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

Υπάρχει μπλακ άουτ στα μέσα ενημέρωσης για αυτό σε μια ακόμη μυστηριώδη έκρηξη στο Οχάιο. Αυτή τη φορά αυτό έλαβε χώρα στο Warren του Οχάιο, στις 18 Φεβρουαρίου 2023.

Το Warren Township (ο δήμος, δηλαδή) βρίσκεται στο βορειοανατολικό Οχάιο, 14 μίλια (23 χλμ.) βορειοδυτικά του Youngstown και 56 μίλια (90 χλμ.) νοτιοανατολικά του Κλίβελαντ.

Διερεύνηση ύποπτης έκρηξης λέβητα στο εργοστάσιο οπτάνθρακα Warren. Η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και δεν υπάρχουν υποψίες για διαρροές χημικών.

Συγγραφέας: Chris Beeble Δημοσίευση: PM EST 18 Φεβρουαρίου 2023 Ενημέρωση: PM EST 18 Φεβρουαρίου 2023, ΚΟΜΗΤΕΙΑ TRUMBULL του Οχάιο – Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στη σκηνή στο Warren Township μετά από έκρηξη που αναφέρθηκε στο εργοστάσιο κοκ στο ArcelorMittal Warren το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο οπτάνθρακας είναι ένα γκρίζο, σκληρό και πορώδες καύσιμο με βάση τον άνθρακα, με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα και λίγες ακαθαρσίες, που παράγεται με θέρμανση άνθρακα ή λαδιού απουσία αέρα – μια καταστροφική διαδικασία απόσταξης. Είναι ένα σημαντικό βιομηχανικό προϊόν, που χρησιμοποιείται κυρίως στην τήξη σιδηρομεταλλεύματος, αλλά και ως καύσιμο σε σόμπες και σφυρηλατεία όταν η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί ανησυχία.

Ο ανεπιφύλακτης όρος “οπτάνθρακας” αναφέρεται συνήθως στο προϊόν που προέρχεται από ασφαλτούχο άνθρακα με χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα και χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο με μια διαδικασία που ονομάζεται οπτανθρακοποίηση. Ένα παρόμοιο προϊόν που ονομάζεται οπτάνθρακας πετρελαίου, ή οπτάνθρακα κατοικίδιων ζώων, λαμβάνεται από αργό πετρέλαιο σε διυλιστήρια πετρελαίου. Ο οπτάνθρακας μπορεί επίσης να σχηματιστεί φυσικά με γεωλογικές διεργασίες.[1]

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr