Home ΔΙΕΘΝΗ Ιδού τα μυστικά ίχνη του καιρικού όπλου HAARP κατά τον τουρκικό σεισμό!!! Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ραντάρ στις πλειγείες περιοχές!!!

Ιδού τα μυστικά ίχνη του καιρικού όπλου HAARP κατά τον τουρκικό σεισμό!!! Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ραντάρ στις πλειγείες περιοχές!!!

by _
0 comment 403 views

Ιδού τα μυστικά ίχνη του καιρικού όπλου HAARP κατά τον τουρκικό σεισμό!!! Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ραντάρ στις πλειγείες περιοχές!!!


Διαβάστε επίσης >> Αποκαλύφθηκε μεγάλη πρόβλεψη για τους σεισμούς στην Τουρκία!!! ΠΟΙΟΣ είν᾽ ο Ολλανδός σεισμολόγος που τα πρόβλεψε ΟΛΑ τρεις μέρες νωρίτερα;;;

Αποκαλύφθηκε μεγάλη πρόβλεψη για τους σεισμούς στην Τουρκία!!! ΠΟΙΟΣ είν᾽ ο Ολλανδός σεισμολόγος που τα πρόβλεψε ΟΛΑ τρεις μέρες νωρίτερα;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


‘Ολα αυτά είναι σύμφωνα με τον γνωστό επιστήμονα/YouTuber Dutchsinse που κάνει θραύση στο και σε όλο το διαδίκτυο με τα αποκαλυπρικά του βίντεο τόσο για τα οπλικά συστήματα των ΗΠΑ (όπως το…HAARP) όσο και για τα όπλα DEW (Directed Energy Weapons), επίσης γνωστά ως… ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που προκαλούν τεράστιες ζημιές σε όλο τον κόσμο κατόπιν εντολής της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που προκαλεί το…ΧΑΟΣ ώστε να μας φέρει την…«τάξη». ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από τις σκοτεινες δυνάμεις του κόσμου τούτου και το έχουμε αποδείξει αυτό κατά κόρον εδώ στα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) με ατράνταχτα στοιείχα.

Σας έχουμε ξαναγράψει για τον κατά το παρελθόν. Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!!

Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!!

Ο Dutchsinse είναι ο κατεξοχήν ειδικός να μας μιλήσει για τέτοιου είδους δήθεν «συνωνομσιολογικά» θέματα καθώς οι αποκαλύψεις του για όλα αυτά έχουν ανοίξει διαχρονικά πολλά μάτια για αυτήν την πραγματικότητα που σας περιγράφω τώρα εγώ.

ΓΙ ΑΥΤΟ σας γράφω το παρόν άρθρο, διότι μας ξαναέρχεται ο Dutchsinse για να μας αποκαλύψεις τις μυστικές διεργασίας του προαναφερθέντος…HAARP εν σχέσει με τους σεισμούς στην…ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!

Ακολουθεί τώρα η πρώτη του ανάλυση για το πως ανακάλυψε τις μυστικές δραστηριότητες του HAARP την ώρα που μαινόταν ο…ΣΕΙΣΜΟΣ…!!!…

Ο καιρός ήταν πολύ ιδιόμορφος. Αυτό με ώθησε να ρίξω μια ματιά σε μερικούς από τους τουρκικούς σταθμούς ραντάρ και τη δραστηριότητά τους σε σχέση με τις χιονοθύελλες. Αμέσως επισημαίνει ότι παρατηρεί μια πολύ περίεργη υπογραφή ραντάρ σε εκείνη την περιοχή της Τουρκίας, την οποία συνήθως δεν βλέπουμε.

Ένα από αυτά τα συστήματα ραντάρ βρισκόταν ακριβώς στο μάτι της καταιγίδας. Επισημαίνει την πόλη Gaziantep και μια άλλη πόλη βόρεια αυτής που ονομάζεται Elbestan. Ήταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις που ο σεισμός έπληξε την Τουρκία. Ο σεισμός έπληξε το κέντρο ενός γιγαντιαίου συστήματος χαμηλής πίεσης σε εκείνη την περιοχή που κινούνταν με περιστροφικό τρόπο.

Τουλάχιστον ένα ή δύο από αυτά τα συστήματα ραντάρ εξέπεμπαν μια πολύ περίεργη υπογραφή ραντάρ. Μικροκύματα, οπότε ό,τι βλέπουμε στον χάρτη της Τουρκίας περιστρέφεται και εκπέμπεται σε παλμούς από τον ίδιο τον σταθμό ραντάρ και εμφανίζεται στην καταιγίδα.

Επισημαίνει ότι υπάρχουν περιοχές που εξατμίζονται από μικροκύματα υψηλής ισχύος. Υπάρχουν κυματισμοί που βγαίνουν και εξαπλώνονται από τους σταθμούς ραντάρ.

Λοιπόν, τι το προκάλεσε αυτό; Πολλοί ερευνητές έχουν πει ότι όταν σχηματίζονται καταιγίδες πάνω από τοποθεσίες που είναι επιρρεπείς σε σεισμό, πολλές φορές αρχίζουμε να βλέπουμε να αναπτύσσονται μεγάλοι σεισμοί.

Αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί ηλεκτρομαγνητικό σημείο. Και αυτό μπορεί να προκληθεί από ψηλά. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και με την υπογραφή του ραντάρ. Βλέπουμε εδώ ένα σύστημα ραντάρ θα μπορούσε να προκληθεί από στοιχεία ραντάρ πάνω από τον ορίζοντα από έναν κόσμο μακριά, χρησιμοποιώντας βαθμωτό, που είναι ένας περίπλοκος όρος που περιγράφει επικαλυπτόμενες δέσμες ή ακόμα περισσότερο. Η περιοχή όπου επικαλύπτονται οι δέσμες μπορεί να δημιουργήσει μια διέγερση ηλεκτρονίων που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σεισμό.

Έτσι, μια στροβιλιζόμενη υπογραφή ραντάρ στη μέση μιας στροβιλιζόμενης καταιγίδας πάνω από το επίκεντρο του σεισμού, όπου βλέπουμε τώρα μεγάλη ποσότητα χιονιού και ισχυρούς ανέμους και καταστροφικές καταιγίδες, καθώς και έντονη βροχή, ακριβώς πάνω από τη ζώνη της καταστροφής.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ είναι το γεγονός πως όταν εξήταζε την ζωντανήν ροήν της δράσεως των σταθμών ραντάρ των πλειγεισών περιοχών την ακριβώς ίδιαν ώραν που εμαίνετο ο σεισμός, ξαφνικά, ΕΚΟΠΗΚΕ Η ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ για κάποιον πάρα πολύ…ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΛΟΓΟΝ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Για να μην πούμε και για τους λίαν περίεργους σχηματισμούς πάνω από το τουρκικό έδαφος λίγες ημέρες ΠΡΙΝ ξεσπάσουν οι σεισμοί…

Επιπλέον, 24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία. 5 ημέρες πριν από την εκδήλωση του σεισμού, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για Ρουμάνους πολίτες. ΟΠΟΤΕ, ΑΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Διαβάστε επίσης >> Αποκαλύφθηκε μεγάλη πρόβλεψη για τους σεισμούς στην Τουρκία!!! ΠΟΙΟΣ είν᾽ ο Ολλανδός σεισμολόγος που τα πρόβλεψε ΟΛΑ τρεις μέρες νωρίτερα;;;

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr