Home ΚΟΣΜΟΣ Ρωμαϊκό Κύπελλο που απεικονίζει το σεξ με…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ προωθείται από το Βρετανικό Μουσείο για τον Μήνα Ιστορίας LGBTQ (ΛΑΟΤΚ+)!!!

Ρωμαϊκό Κύπελλο που απεικονίζει το σεξ με…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ προωθείται από το Βρετανικό Μουσείο για τον Μήνα Ιστορίας LGBTQ (ΛΑΟΤΚ+)!!!

by _
0 comment 246 views
Ρωμαϊκό Κύπελλο που απεικονίζει το σεξ με παιδιά προωθείται από το Βρετανικό Μουσείο για τον Μήνα Ιστορίας LGBTQ
Ρωμαϊκό Κύπελλο που απεικονίζει το σεξ με παιδιά προωθείται από το Βρετανικό Μουσείο για τον Μήνα Ιστορίας LGBTQ

Ρωμαϊκό Κύπελλο που απεικονίζει το σεξ με…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ προωθείται από το Βρετανικό Μουσείο για τον Μήνα Ιστορίας LGBTQ (ΛΑΟΤΚ+)!!!

PETER CADDLE
5 Φεβρουαρίου 2023103
Νικόλας Οικονόμου/NurPhoto μέσω Getty Images

Το Βρετανικό Μουσείο προώθησε ένα αρχαίο ρωμαϊκό κύπελλο το οποίο, σύμφωνα με ειδικούς, απεικονίζει το σεξ με παιδιά στο πλαίσιο του Μήνα Ιστορίας LGBTQ.

Το Warren Cup, ένα αρχαίο ρωμαϊκό τεχνούργημα που πιστεύεται ότι κατασκευάστηκε γύρω στον πρώτο αιώνα μ.Χ., προωθήθηκε από το Βρετανικό Μουσείο ως μέρος του «μήνα της ιστορίας LGBTQ» — παρά το γεγονός ότι η μία πλευρά του κυπέλλου πιστεύεται ότι απεικονίζει μια παιδοφιλική σεξουαλική πράξη.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, το Βρετανικό Μουσείο προώθησε το Warren Cup ως μέρος των προοδευτικών εορτασμών που πραγματοποιούνται αυτόν τον μήνα:



«Ο Φεβρουάριος είναι #LGBTQHistoryMonth», έγραψε το μουσείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με emojis που απεικονίζουν μια λευκή σημαία και ένα ουράνιο τόξο.

«Φτιαγμένο γύρω στο 10 μ.Χ., το Warren Cup είναι διακοσμημένο με δύο σκηνές ανδρών εραστών», συνέχισε, προσθέτοντας ότι υποτίθεται ότι «δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα» λόγω της παράνομης ομοφυλοφιλίας στην Αγγλία και την Ουαλία μέχρι το 1967.

Ωστόσο, η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφεύγει να αναφέρει ότι το κύπελλο δεν θεωρείται ότι απεικονίζει απλώς ομοφυλοφιλικές πράξεις, αλλά και παιδικό σεξ, με την «πλευρά Β» του αγγείου να φαίνεται να απεικονίζει έναν ηλικιωμένο νεαρό να κάνει σοδομισμό σε αυτό που περιγράφεται από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Βρετανικού Μουσείου, ως…«αγόρι».

«Στην οπίσθια όψη [του κυπέλλου] οι έραστες [αρχαία ελληνικά για τον διεισδυτικό, συχνά μεγαλύτερο σύντροφο σε ομοφυλοφιλική σχέση] είναι ένας νεαρός χωρίς γενειάδα, στεφανωμένος με ένα στεφάνι και ο ερωμένος [ο παθητικός σύντροφος που διαπερνάται κατά τη διάρκεια του σεξ] είναι αγόρι», γράφει μια ιστοσελίδα στο σκάφος που δημοσιεύτηκε από το μουσείο.

Η σελίδα συνεχίζει περιγράφοντας τις ηλικίες όλων όσων απεικονίζονται στο κύπελλο ως «προσεκτικά δεικνυόμενες», με τα μαλλιά του αγοριού να επισημαίνονται ως απόδειξη της προεφηβείας του.

«Και οι δύο σύντροφοι στην αντίστροφη σκηνή έχουν μακριά μαλλιά• τα μαλλιά του νεαρού είναι δεμένα, ενώ τα μαλλιά του αγοριού είναι λυτά», αναφέρει ο ιστότοπος. «Τέτοιες τούμπες μαλλιών φορούσαν τα ελληνικά αγόρια και προσφέρθηκαν στους θεούς σε μια ιεροτελεστία που γιορταζόταν στην εφηβεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.breitbart.com/europe/2023/02/05/roman-cup-depicting-child-sex-promoted-by-british-museum-for-lgbtq-history-month/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr