Home ΗΠΑ Οι κότες πήγαν από χωρίς αυγά σε δεκάδες αφότου αγρότης κοτόπουλου πέταξε «μολυσμένη» ζωοτροφή!!! Οι ελίτ ΜΟΛΥΝΟΥΝ τις ζωοτροφές!!!

Οι κότες πήγαν από χωρίς αυγά σε δεκάδες αφότου αγρότης κοτόπουλου πέταξε «μολυσμένη» ζωοτροφή!!! Οι ελίτ ΜΟΛΥΝΟΥΝ τις ζωοτροφές!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ο κρόκος του αυγού που εξουδετερώνει τη πρωτεϊνη-ακίδα στο ΜΠΟΛΙ!!!

by _
0 comment 308 views

Οι κότες πήγαν από χωρίς αυγά σε δεκάδες αφότου αγρότης κοτόπουλου πέταξε «μολυσμένη» ζωοτροφή!!! Οι ελίτ ΜΟΛΥΝΟΥΝ τις ζωοτροφές!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ο κρόκος του αυγού που εξουδετερώνει τη πρωτεϊνη-ακίδα στο ΜΠΟΛΙ!!!

Ο αγρότης λέει ότι εννέα ημέρες αφότου άλλαξε τροφή, «από το να πάρει μηδέν αυγά» έφτασε κοντά στα 22!…

Κτηνοτρόφος κοτόπουλων ισχυρίζεται ότι οι κότες του που είχαν σταματήσει να κάνουν αυγά για μήνες άρχισαν και πάλι να παράγουν αυγά αφού άλλαξε τροφή κοτόπουλου.

Σε ένα άλλο βίντεο που επιβεβαιώνει τους φόβους για μολυσμένες ζωοτροφές, ο αγρότης λέει ότι εννέα ημέρες αφότου έκανε την αλλαγή, «από να πάρει μηδέν αυγά» πήρε πάνω από μια δωδεκάδα.

«Αυτό πήραμε τις τελευταίες τρεις ημέρες αφότου αλλάξαμε από τις τροφές Family Farm και Home Tractor Supply», είπε ο αγρότης, ανοίγοντας ένα χαρτοκιβώτιο για να δείξει 22 αυγά.

«Ελάτε, αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι εσείς πρέπει να αλλάξετε τη τροφή σας αμέσως, δεν ξέρω τι να σας πω. Αλλάξτε τη τροφή σας», προτρέπει τους θεατές.

Ένας πίνακας που παρέχεται στα σχόλια του αγρότη στο YouTube έδειξε ότι η παραγωγή αυγών αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Οι αποδείξεις του αγρότη έρχονται καθώς άλλοι κτηνοτρόφοι έχουν τεκμηριώσει ένα παρόμοιο φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι οι κότες τους σταμάτησαν ξαφνικά να παράγουν αυγά – και μετά ξαφνικά άρχισαν να παράγουν και πάλι αφού άλλαξαν από τις τροφές Purina Dumor και Tractor Supply Producer’s Pride.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), σας αποκαλύψαμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ πίσω από τις ελλείψεις κοτοπούλων και αυγών. Διαβάστε λοιπόν το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΝΑ ΓΙΑΤΙ θέλουν να καταστρέψουν τα κοτόπουλα και τα αυγά μας. Ο κρόκος του αυγού ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ τις πρωτεϊνες-ακίδες στα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!!! για περισσότερα..

ΝΑ ΓΙΑΤΙ θέλουν να καταστρέψουν τα κοτόπουλα και τα αυγά μας. Ο κρόκος του αυγού ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ τις πρωτεϊνες-ακίδες στα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο…


 

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή >> https://www.infowars.com/posts/watch-hens-go-from-no-eggs-to-dozens-after-chicken-farmer-ditches-tainted-feed/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr