Home Greek News Θρήνος στην Αργολίδα για το χαμογελαστό κορίτσι: «Έσβησε» ξαφνικά η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου

Θρήνος στην Αργολίδα για το χαμογελαστό κορίτσι: «Έσβησε» ξαφνικά η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου

by _
0 comment 230 views

Θρήνος στην Αργολίδα για το χαμογελαστό κορίτσι: «Έσβησε» ξαφνικά η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου

Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας καθώς έφυγε από τη ζωή η 26χρονη δικηγόρος Δήμητρα Άσπρου σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όσους ακόμα την είχαν γνωρίσει.

Ποια ήταν η Δήμητρα Άσπρου που πέθανε στην Αργολίδα

Η Δήμητρα ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Τον τελευταίο καιρό έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Edinburgh Law School της Σκωτίας, στο πρόγραμμα Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών.

Πότε θα γίνει η κηδεία της δικηγόρου Δήμητρας Άσπρου από την Αργολίδα

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άγιο Δημήτριο Επιδαύρου (Μετόχι). Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12 το μεσημέρι.

Είναι πραγματικά τόσο κρίμα ένας τόσο νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα να φεύγει από τη ζωή ξαφνικά και απρόσμενα. Τί να πούμε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Να ζήσουν να την θυμούνται.

ΠΗΓΗ >> https://www.ipliroforia.gr/greece/thrinos-stin-argolida-gia-to-chamogelasto-koritsi-esvise-xafnika-i-26chroni-dikigoros-dimitra-asproy/?fbclid=IwAR2UlbsQ7FPkLdRCSaHhFiei1uPpxq6DP3SxjFQXSWLRumIDJ83u2cVtuPw

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr