Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δήλωση-σοκ Τράμπ: Δεν θέλει μόνο το ολέθριο για όλους εμάς 5G, αλλά και το…6G!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δήλωση-σοκ Τράμπ: Δεν θέλει μόνο το ολέθριο για όλους εμάς 5G, αλλά και το…6G!!!

by _
0 comment 411 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δεν θέλει μόνο το ολέθριο για όλους εμάς 5G ο Τράμπ αλλά και το…6G!!!


Αυτό το θέμα περι της εγκρίσεως του 5G σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τη διοίκηση του Ντόναλντ Τράμπ σας το είχαμε πρωτο-αναδείξει τον Απρίλ. του 2020, δηλαδλη, αρχές τις ψευτο-πανδημίας, στο άρθρο μας με τίτλο  ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!! όπου σας είχαμε γράψει τα εξής…

______________________________

Στις 23 Μαρτίου του 2020, η αμερικανική κυβέρνησις, με υπογραφήν του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, υπέγραψεν το εξής δολιότατον νομοσχέδιον δια την εφαρμογήν του νέου συστήματος…5G εις όλας τας Ηνωμένας Πολιτείας…

Από το WhiteHouse.gov διαβάζωμεν τα εξής συγκλονιστικά …

Έκδοση στις: 23 Μαρτίου 2020

 

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε νόμο:

Το S. 893, το «Secure 5G and Beyond Act of 2020» (Η πράξις “Διασφαλίστε το 5G και ουχί μόνον του 2020”), το οποίον απαιτεί από τον Πρόεδρο να αναπτύξει μια στρατηγική για: (1) τη διασφάλιση της ασφάλειας συστημάτων και υποδομών κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες · και (2) να βοηθήσει τους συμμάχους και τους στρατηγικούς εταίρους στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των συστημάτων και υποδομών κινητής τηλεπικοινωνίας επόμενης γενιάς · και…

 

Το S. 1822, ο «Νόμος για την ακρίβεια και την τεχνολογική διαθεσιμότητα ευρυζωνικής ανάπτυξης ή ο νόμος για τα ευρυζωνικά δεδομένα», ο οποίος απαιτεί από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών να εκδίδει κανόνες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη διαθεσιμότητα ευρυζωνικών υπηρεσιών.

ΔΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ….

_________________________________

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!!

Δείτε το βίντεο που είχα φτιάξει τότε για αυτό το θέμα…

Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Συνεχίζουμε….

Σε πρόσφατο τουίτ του Τράμπ, είπε τα εξής αμίμητα ΥΠΕΡ του…5G…

Θέλω τεχνολογία 5G και ακόμη και 6G στις Ηνωμένες Πολιτείες το συντομότερο δυνατό. Είναι πολύ πιο ισχυρό, πιο γρήγορο και πιο έξυπνο σε σχέση με τα τρέχοντα πρότυπα. Οι αμερικανικές εταιρείες πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους ή να μείνουν πίσω. Δεν υπάρχει λόγος να υστερούμε σε αυτό.

I want 5G and even 6G technology in the United States as soon as possible. It is much more powerful, faster and smarter than the current standards. American companies must step up their efforts or be left behind. There is no reason to fall behind on this.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δηλαδή, δεν θέλει μόνον το ΟΛΕΘΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ 5G αλλά και το..6G…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

ΕΣΕΙΣ, λοιπόν, που τον ίδιον τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ τον έχετε αντικαταστήσει με τον…ΝΕΟΝ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΑ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΩΝ… ΕΛΙΤ!!!

Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ…ΑΥΤΟΣ, ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ 5G. ΑΛΛΑ ΑΠ’ Ο, ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ 5G, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ…6G!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Οι αποκαλύψεις του σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNews OnDemand.com), για τον Τράμπ συνεχίζουν ΑΚΑΥΕΚΤΕΣ και μερικές από τις πιο πρόσφατες είναι οι εξής…

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

Ο Τραμπ τιμάται με το…Σιωνιστικό Τιμητικό Τραβείο. «Ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο»

Και τελευταίο και..ΚΑΛΥΤΕΡΟ, διαβάστε επίσης το εξής των «ΑΛΛΙΚΩΝ ΝΕΩΝ» της κας Καλλιόπης Σουφλής…

Μάλλον θα πάθουν ΣΟΚ, οι… λάτρεις του Τράμπ…Μετά το Gay Sex Party, ο Τραμπ προωθεί τώρα τις αμβλώσεις

Μάλλον θα πάθουν ΣΟΚ, οι… λάτρεις του Τράμπ…Μετά το Gay Sex Party, ο Τραμπ προωθεί τώρα τις αμβλώσεις

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr