Home ΗΠΑ Έγγραφα της Κυβέρνησης αποκαλύπτουν ότι το CDC δημιουργεί μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια

Έγγραφα της Κυβέρνησης αποκαλύπτουν ότι το CDC δημιουργεί μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια

by _
0 comment 275 views
Έγγραφα της Κυβέρνησης αποκαλύπτουν ότι το CDC δημιουργεί μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια
Έγγραφα της Κυβέρνησης αποκαλύπτουν ότι το CDC δημιουργεί μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια

Έγγραφα της Κυβέρνησης αποκαλύπτουν ότι το CDC δημιουργεί μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια

4 Φεβρουαρίου 2023
-του Μπάξτερ Ντμίτρι

Τα άτομα που αρνούνται τους εμβολιασμούς για τον Covid-19 μπαίνουν σε λίστα και παρακολουθούνται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), σύμφωνα με τα αρχεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και αυτό το σημαντικό!

Σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η National File, οι μη εμβολιασμένοι παρακολουθούνται αθόρυβα όταν πηγαίνουν στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο λόγω ενός ήσυχου νέου προγράμματος που προτείνει και εφαρμόζει το CDC. Το νέο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να “παρακολούθηση ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς”.

Οι γιατροί θα αναφέρουν τώρα όσους αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του COVID ως παραβάτες σε μια τεράστια βάση δεδομένων. Θα το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας κωδικούς ICD-10.

Το National File αναφέρει: Το αποδεικτικό στοιχείο-βόμβα αποκαλύφθηκε στη συνάντηση εικονικού ζουμ στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2021 της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης ICD-10 της ομοσπονδιακής κυβέρνησης (η οποία περιλαμβάνει εκπροσώπους από τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare και Medicaid, γνωστά ως CMS, και το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Στη συνεδρίαση, η Επιτροπή συζήτησε νέες κατηγορίες κωδικών «ICD-10» που ήθελε να δημιουργήσει το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας (NCHS) του CDC για να επισημάνει άτομα ως «Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19», «Μερικώς εμβολιασμένοι για τον COVID-19» και «Άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης».

Το σύστημα κωδικοποίησης ICD-10 δημιουργήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και οι γιατροί καλούνται να το χρησιμοποιήσουν για να κατηγοριοποιήσουν διαφορετικά είδη ασθενών. Οι κωδικοί ICD-10 διατηρούνται στον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας ενός ασθενούς και χρησιμοποιούνται από τις ασφαλιστικές εταιρείες για λόγους χρέωσης. Το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας του CDC διατηρεί τους κωδικούς ICD-10. Στους κωδικούς ICD-10, υπάρχει μια κατηγορία που είναι γνωστή ως κωδικοί “ICD-10-CM” (οι οποίοι φέρεται να χρησιμοποιούνται από το CDC για σκοπούς παρακολούθησης) και αυτή η κατηγορία “CM” περιλαμβάνει τη νέα κατηγορία “Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19” και επίσης την κατηγορία “Μερικώς εμβολιασμένοι για τον COVID-19” και την κατηγορία «άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης».

Η Επιτροπή κατέστησε σαφές ότι οι νέοι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν για την «παρακολούθηση» μη εμβολιασμένων ατόμων. Τη στιγμή της συνάντησης, τα άτομα που είχαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε προηγούμενο εμβόλιο θα εξακολουθούσαν να κατηγοριοποιούνται ως μη εμβολιασμένα ή μερικώς εμβολιασμένα, ακόμη και αν δεν είναι σωματικά σε θέση να κάνουν περισσότερα εμβόλια ή ενισχυτικά.

Το CDC εφάρμοσε τους νέους κωδικούς για την παρακολούθηση μη εμβολιασμένων ατόμων τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης CMS.

Δείτε το εδώ >> https://www.cms.gov/files/document/mm12578-april-2022-update-medicare-severity-diagnosis-related-group-ms-drg-grouper-and-medicare-code.pdf

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/govt-documents-reveal-cdc-is-building-huge-list-of-people-who-refuse-vaccines/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr