Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Παράσταση τρόμου των Εβραίων που θυσίασαν ΠΑΙΔΙΑ στον ΣΑΤΑΝΑ στο Σικάγο!!! Τα έκαναν όλα ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Παράσταση τρόμου των Εβραίων που θυσίασαν ΠΑΙΔΙΑ στον ΣΑΤΑΝΑ στο Σικάγο!!! Τα έκαναν όλα ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

by _
0 comment 168 views

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Παράσταση τρόμου των Εβραίων που θυσίασαν ΠΑΙΔΙΑ στον ΣΑΤΑΝΑ στο Σικάγο!!! Τα έκαναν όλα ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

(ΒΙΝΤΕΟ) 150.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! – ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  06 Φεβ. 20223 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Για όσους νομίζουν πως οι Εβραίοι είναι όλοι «αγγελούδια» που υπέφεραν κατά τον Δ”ΠΠ, κτλ,…ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο  ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!! σαν αρχή …

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΙΤ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ…ΚΡΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ…!!!…

3 Ιουλίου 1933. Πάνω από 100.000 Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στο Soldier Field στο Σικάγο για να γιορτάσουν τα 3.500 χρόνια εβραϊκής ιστορίας και εθνικότητας λατρεύοντας ένα άγαλμα του Μολώχ που αναπνέει φωτιά και ταΐζοντάς του με… ΠΑΙΔΙΑ που μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι δεν ήταν…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Η εκδήλωση ονομάστηκε «The Romance of a People» (Το Ειδύλλιον Ενος Λαού). Διοργανώθηκε από τη Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής, με τη χορηγία της Εβραϊκής Υπηρεσίας για την Παλαιστίνη και την παραγωγή του Meyer Weisgal, με τη βοήθεια του ραβίνου Solomon Goldman καθώς και του Maurice Samuel, του συγγραφέα του «You Gentiles» (Σεις Οι Εθνικοί).

Δείτε όλο το αρχείο της εφημερίδος The Chicago Tribune για αυτό >> https://lib.msu.edu/branches/dmc/tribune/list.jsp?cat=sub&id=5978

Εδώ το δημοσίευμα των New York Times για αυτό >> https://www.nytimes.com/1933/07/04/archives/125000-see-drama-of-israel-at-fair-jewish-day-at-the-chicago.html

Δείτε άλλες εφημερίδες…

Ένας από τους μεγάλους ομιλητές στην εκδήλωση δεν ήταν άλλος από τον Chaim Weismann, τον πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ και τον τύπο που, μαζί με τον Lionel Walter Rothschild, συνέταξε τη Διακήρυξη Balfour (Μπαλφόρ), η οποία ήταν η συμφωνία που έσυρε τις ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο με αντάλλαγμα οι Βρετανοί να κλέψουν την Παλαιστίνη από την Οθωμανική Τουρκία και επιτρέποντας σε Εβραίους να εγκατασταθούν εκεί.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τελετουργίες μολωχο-λατρίας και θυσίας παιδιών ως έκφραση της εβραϊκής ιστορίας επιβεβαιώνουν ότι οι σύγχρονοι Εβραίοι στην πραγματικότητα κατάγονται από τουςς Χαναανίτες, τους Αμμωνίτες και άλλες φυλές. H Βίβλος μας λέει ότι οι Ισραηλίτες αποκόπηκαν από τον Θεό επειδή ανακατεύονταν και ελάτρευαν τα είδωλά τους (ο θεός της φωτιάς Μολώχ) και προσέφεραν τα παιδιά τους σε αυτούς (αναπαραγωγή παρακάτω), που κάνουν και σήμερα.

Ήταν όλοι εκεί στο Σικάγο, λατρεύοντας τον αρχαίο θεό τους, τον Μολώχ, και γιόρταζαν τον επερχόμενο πόλεμο, τον…ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (αφού μας έκαναν και τον…ΠΡΩΤΟ) που θα οδηγήσει τελικά σε έναν νέο κόσμο με τους Εβραίους στην κορυφή (το γεγονός έλαβε χώρα μέσα σε μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Χίτλερ, ο οποίος, τελικά, ήταν κι αυτός…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και χρηματοδοτούμενος από τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ).

Στο άρθρο μας με τίτλο  Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!, γράφουμε πως ο όλος ο Β’ΠΠ στήθηκε μόνο και μόνο για τα συμφέροντα των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Τα πλάνα μιλούν πολύ για τον χαρακτήρα όχι μόνο των κορυφαίων μυαλών του πρώιμου Σιωνισμού και του οργανωμένου Εβραϊσμού, αλλά και του εβραϊκού πνεύματος και λαού. ΠΟΙΟΣ -ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!– φτιάχνει ένα μεγάλο άγαλμα ενός ταύρου με ένα φούρνο στο στομάχι του, τον κάνει να αναπνέει φωτιά και μετά βάζει παιδιά (πραγματικά ή ψεύτικα) σε αυτόν τον φούρνο ενώ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ και χορεύουν γύρω του ο εβραϊκός λαός;;; Οι Εβραίοι, βεβαίως-βεΒΡΑΙΟΣ!!! Ναι, στη μέση του Σικάγο και μια μέρα της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.. 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr