Home ΔΙΕΘΝΗ Αποκαλύπτεται μεγάλη ομολογία μεγάλου πράκτορα της ΜΙ6 από το 1993: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050»

Αποκαλύπτεται μεγάλη ομολογία μεγάλου πράκτορα της ΜΙ6 από το 1993: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050»

by _
0 comment 365 views
Αποκαλύπτεται μεγάλη ομολογία πράκτορα της CIA από το 1992: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2030»
Αποκαλύπτεται μεγάλη ομολογία πράκτορα της CIA από το 1992: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2030»

Αποκαλύπτεται μεγάλη ομολογία μεγάλου πράκτορα της ΜΙ6 από το 1993: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050»

3 Φεβρουαρίου 2023 B

axter Dmitry


GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης τα άρθρα που έχουν ήδη βγάλει για αυτό το θέμα τα «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» της κας Καλλιοπης Σουφλής και το δικό μας σάιτ…

ΒΟΜΒΑ ΦΡΙΚΗΣ– Τα σχέδια της ελιτ με την πανδημία που προωθεί ο Μητσοτάκης: «Τουλ. 4 δισ. άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν»…!!!

ΙΔΟΥ οι 13 Οικογένειες που ΕΚΤΕΛΟΥΝ το ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ μαζι με τους 300 της επιτροπής που επιβλέπουν την εκτέλεση 3 δις. ανθρώπων!!! ΟΛΑ τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ!!!

Διαβάστε τώρα το εξής αποκαλυπτικά άρθρο του NEWSPUNCH.com για το ίδιο θέμα που ρίχνει περισσότερα φως επ αυτού. Στο βιβλίο του Τζον Κόλμαν, δηλαδή, που εξεδόθη το 1993 με τίτλο Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300, λέγει ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 4 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και η Λέσχη αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από το ίδιο το…WEF, the World Economic Forum, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ο οποίος έχουν διατελέσει επικεφαλής ΚΑΙ ΤΗΣ…ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG…!!!…


 

Ένα βιβλίο του 1992, «The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300», γραμμένο από τον πρώην πράκτορα της CIA (σημείωση του μεταφραστή: MI6 είναι στην πραγματικότητα, έκανε λάθος ο αρχικός αρθρογράφος αλλά δεν πειράζει γιατί και οι δύο υπηρεσίες ανήκουν η μια στην άλλη!) Τζον Κόλμαν (John Coleman) κερδίζει εκ νέου την προσοχή καθώς οι προβλέψεις του για έναν «μεταβιομηχανικό» κόσμο που ελέγχεται από παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα.

Στο βιβλίο, ο Coleman ισχυρίζεται ότι μια διεθνής επιτροπή, με επικεφαλής την ομάδα Bilderberg και τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, θα κατευθύνει τον κόσμο προς ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι τρώγοντες» θα εξαλειφθούν μέχρι το 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών και της πείνας.

Δείτε την αποκλειστική ομιλία που είχε εκφωνήσει για αυτό ο Κόλμαν το 1993:

Δείτε επίσης …

Σήμερα, ο κόσμος είναι μάρτυρας ενός περιορισμένου πολέμου στην Ουκρανία και ένα σημείωμα που διέρρευσε από έναν στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να βρεθούν σε πόλεμο με την Κίνα έως το 2025.

Η πανδημία του Covid-19 επέτρεψε επίσης στις αυταρχικές κυβερνήσεις να επιβάλουν μαζικά lockdown, παγκόσμια οικονομική αναταραχή και την επέκταση αυταρχικών μέτρων, τα οποία όλα ευθυγραμμίζονται με τις προβλέψεις του Coleman.



Άλλες προβλέψεις από το βιβλίο περιλαμβάνουν την προώθηση της υποχρεωτικής πορνογραφίας στα σχολεία, την καταστροφή της βιομηχανίας και της πυρηνικής ενέργειας, τον έλεγχο της γεωργίας και της παραγωγής τροφίμων από την Επιτροπή των 300 και μια ώθηση για πράσινη ενέργεια που δεν μπορεί να αντέξει τις τρέχουσες ενεργειακές απαιτήσεις.

Ακούγεται τίποτε από όλα αυτά λίγο γνωστό;

Το 2023, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης έχουν εμμονή με την προώθηση των drag queen στα σχολεία.

Η γεωργία και η παραγωγή τροφίμων καταλήφθηκαν από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης, με τον Μπιλ Γκέιτς να γίνεται ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης της Αμερικής και η ολλανδική κυβέρνηση να αναγκάζει τους αγρότες να εγκαταλείψουν τη γη τους προκειμένου να συμμορφωθούν με τους ακρωτηριασμούς των πράσινων ενεργειακών στόχων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, με τις ελλείψεις τροφίμων και τις τιμές της ενέργειας να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, τιμωρώντας έτσι τους απλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Coleman του 1992, αυτά τα τρέχοντα γεγονότα δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελούν μέρος ενός σχεδίου δεκαετιών για τη δημιουργία μιας νεοφεουδαρχικής, μεταβιομηχανικής κοινωνίας.

Η επισήμανση της υποκρισίας της ελίτ δεν φαίνεται να τους ενοχλεί ποτέ. Γιατί; Γιατί, δεν έχουν ντροπή… δεν έχουν ντροπή γιατί δεν έχουν ηθική πυξίδα, δεν έχουν ηθική πυξίδα γιατί ζουν σύμφωνα με τον κανόνα του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Αυτή η αρχή μολύνει κάθε ίνα της ιδεολογίας τους, από τις εκλογές στα ανοιχτά σύνορα μέχρι την κλιματική αλλαγή και τις αμβλώσεις.

Αυτό το διψασμένο για εξουσία καμπάλ δισεκατομμυριούχων και πολιτικών σχεδιάζει από καιρό να υποδουλώσει τις μάζες και τώρα κάνουν την κίνησή τους.



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσε ότι έχει στρατολογήσει εκατοντάδες χιλιάδες «πολεμιστές της πληροφόρησης» για τον έλεγχο του Διαδικτύου, αστυνόμευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και φόρουμ για «παραπληροφόρηση» και περιεχόμενο θεωριών συνωμοσίας που στη συνέχεια θα κατεβάζουν συστηματικά από το Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το WEF του Klaus Schwab, η παραπληροφόρηση στο Διαδίκτυο είναι μια «infodemic» που είναι «δυνητικά θανατηφόρα» και απαιτεί «θεραπεία». Ο ορισμός της παραπληροφόρησης, σύμφωνα με το WEF, είναι οτιδήποτε με το οποίο διαφωνούν. Αυτό σημαίνει ότι οι πολεμιστές πληροφορησης θα εμπλέκονται ουσιαστικά στην πράξη του τερματισμού της διαφωνίας.

Τα φόρουμ συνωμοσίας και οι ενότητες σχολίων στο YouTube στοχοποιούνται από τους λεγόμενους «πρώτους που φτάνουν στο σημεία ψηφιακά» που προσποιούνται ότι είναι απλοί χρήστες της πλατφόρμας, αλλά στην πραγματικότητα εργάζονται για να διακόπτουν τις διαδικασίες και να υποστηρίζουν τις ιδεολογίες του WEF (World Economic Forum) του Klaus Schwab.

Ανακοινώνοντας τα νέα σε ένα podcast του WEF, η διευθύντρια επικοινωνίας του ΟΗΕ, Μελίσα Φλέμινγκ, δήλωσε: «Μέχρι στιγμής, έχουμε στρατολογήσει 110.000 εθελοντές πληροφόρησης και εξοπλίζουμε αυτούς τους εθελοντές πληροφόρησης με το είδος γνώσεως σχετικά με τον τρόπο διάδοσης της παραπληροφόρησης και τους ζητάμε να χρησιμεύσουν ως ένα είδος «πρώτων που φτάνουν στο σημεία ψηφιακά» σε εκείνους τους χώρους όπου η παραπληροφόρηση ταξιδεύει».

Το WEF επηρεάζει υποσυνείδητα τις μάζες για να ωθήσει το αφήγημά του στους ανθρώπους.

Επίσης στο podcast, ο mainstream δημοσιογράφος Mark Little παρουσιάζει πιθανές λύσεις για τη λεγόμενη «infodemic» (πληροφορικαή επιδημία).

Ο Λιτλ έχει εργαστεί για το Twitter και ίδρυσε το Storyful, ένα πρακτορείο ειδήσεων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέεται στενά με το πρόγραμμα ελέγχου δεδομένων. Τώρα έχει ξεκινήσει την Kinzen, μια εταιρεία που απειλεί να χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για να λογοκρίνει το διαδικτυακό περιεχόμενο για λογαριασμό των ελίτ.

«Έχω αρχίσει να βλέπω τη διάδοση της παραπληροφόρησης ως παγκόσμια κρίση υγείας», λέει ο Little στο World Vs Virus. «Η παραπληροφόρηση είναι μια σοβαρή απειλή για την κοινωνία μας.



«Συμβαίνει παραπληροφόρηση στους φίλους και τις οικογένειές μας. Πρέπει λοιπόν να βρούμε στρατηγικές για να το αναγνωρίσουμε πρώτα απ’ όλα. Και, δεύτερον, ως ενεργοί πολίτες, ακριβώς όπως φοράμε μάσκες για να προστατεύσουμε τους άλλους, πρέπει να είμαστε ο καλός πολίτης, ο ενεργός φορέας που αντεπιτίθεται στην καθημερινή μας ζωή».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν είναι η μόνη παγκοσμιοποιητική οργάνωση που στοχεύει στον έλεγχο του αφηγήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απελευθερώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες «πολεμιστές της πληροφόρησης».

Η μονάδα Jigsaw της Google χορηγεί μια αναφορά RAND (RAND OORPORATION) που συνιστά τη «διείσδυση και την ανατροπή», εκ των έσω, διαδικτυακών φόρουμ συνωμοσιολόγων. Σύμφωνα με την έκθεση, ο καλύτερος τρόπος για να ανατρέψετε τα φόρουμ θεωριών συνωμοσίας είναι να «φυτεύουμε αξιόπιστα μηνύματα όπου είναι δυνατόν».

Τι είναι λοιπόν το «αυθεντικό μήνυμα»; Εάν έχετε αφιερώσει χρόνο σε φόρουμ τον τελευταίο καιρό, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όταν δημιουργείται ένα ενδιαφέρον ή εκρηκτικό θέμα, το νήμα κατακλύζεται αμέσως από χρήστες που αφήνουν μηνύματα που υποτιμούν την αρχική ανάρτηση, επικρίνοντάς την, και βασικά βρίσκοντας κάθε δυνατό τρόπο να τεθεί σε αμφιβολία η νομιμότητά του.

Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς είναι ένα παράδειγμα “αξιόπιστων μηνυμάτων” (είναι του Κατεστημένου, δηλαδή) και εκτελείται από χρήστες που αλληλεπιδρούν για λογαριασμό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ή της μονάδας Jigsaw της Google.

Η έκθεση αναφέρει ότι εάν τα «αυθεντικά (ή αξιόπιστα) μηνύματα» στο φόρουμ συνωμοσίας είναι επιτυχή, οι λεγόμενοι «μετριοπαθείς συνωμοσιολόγοι» θα μετατραπούν σε παράγοντες επιρροής και θα βοηθήσουν στην καθοδήγηση του «κοπαδιού» σε πιο πράσινα λιβάδια ως «πρεσβευτές της επωνυμίας» για το κοινό καλό, διδάσκοντας ή επισημαίνοντας στους άλλους τα λάθη τους.

Κρίνοντας από το περιεχόμενο αυτής της έκθεσης, είναι σαφές ότι οι ελίτ δεν σέβονται πολύ την ευφυΐα και την επιμονή του μέσου λεγόμενου «συνωμοσιολόγου». Εδώ είναι όπου κάνουν λάθος μέγα.

Ο μέσος χρήστης των φόρουμ θεωριών συνωμοσίας το 2022 έχει ήδη αποδείξει τον αξία του του απορρίπτοντας τις καθολικές ψευδείς ειδήσεις των συστημικών ΜΜΕ, παρά το ατελείωτο μπαράζ προπαγάνδας και προγνωστικού προγραμματισμού. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν καταλάβει ότι όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Αυτοί είναι άνθρωποι που είναι ήδη σκληραγωγημένοι στη μάχη.

Η προσπάθεια διείσδυσης σε φόρουμ συνωμοσίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ανατροπή ορισμένων μελών φαίνεται σαν μια τακτική που θα γίνει αντιληπτή ως μια εισβολή που προωθεί το χάσμα και οδηγεί σε ακόμη λιγότερη εμπιστοσύνη. Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη φύση του πολέμου πληροφοριών που διεξάγεται από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Είμαστε μέρος σε κάτι τόσο τεράστιο αυτή τη στιγμή. Οι ελίτ δεν θα στόχευαν σε φόρουμ συνωμοσίας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2022, αν αυτά τα φόρουμ δεν ήταν τα τελευταία μέρη στη γη όπου ανακαλύπτεται η αλήθεια και τα ψέματα αποκαλύπτονται.

Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε τις αλυσίδες του παρελθόντος. Ο έλεγχος, ο διχασμός, το μίσος και ο χωρισμός. Δημιουργούμε κυριολεκτικά έναν νέο κόσμο. Γι’ αυτό ο μηχανισμός ελέγχου της ελίτ φοβάται τόσο πολύ. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να το σταματήσουν αυτό. Όσο περισσότερο λένε ψέματα, όσο περισσότερο εξαπατούν, τόσο περισσότερο εκτίθενται, τόσο πιο κοντά βρίσκονται στο να χάσουν τον έλεγχο.

Θα συμμετάσχετε μαζί τους στον αγώνα για την ελευθερία ή θα σκιαστείτε από φόβο και θα υποταχθείτε στις απαιτήσεις της παγκόσμιας ελίτ; Η επιλογή είναι δική σου. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην υποτιμάτε τις συνέπειες των επιλογών σας.

Παρακαλώ κάντε μας ενα λάικ (like) και εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι για να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τα νέα που τα ΜΜΕ δεν τολμάνε να αγγίξουν. Και παρακαλώ κοινοποιήστε αυτό το βίντεο σε όποιον πιστεύετε ότι είναι πρόθυμος να ακούσει την αλήθεια. Μείνετε δυνατοί. Θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

———

ΠΗΓΗ >>

CIA Agent’s 1992 Confession Unearthed: ‘WEF Will Kill 4 Billion by 2030’

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr