Home ΔΙΕΘΝΗ Πρώην πρωθυπουργός: Η Ουκρανία διευθύνεται από τη CIA και ειδικούς της βρετανικής MI-6, όχι τον Ζελένσκι

Πρώην πρωθυπουργός: Η Ουκρανία διευθύνεται από τη CIA και ειδικούς της βρετανικής MI-6, όχι τον Ζελένσκι

by _
0 comment 183 views

ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
23 ΙΑΝ, 11:07

Πρώην πρωθυπουργός: Η Ουκρανία διευθύνεται από τη CIA και ειδικούς της βρετανικής MI-6, όχι τον Ζελένσκι

ΜΟΣΧΑ, 23 Ιανουαρίου. /TASS/.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας (2010-2014) Νικολάι Αζάροφ είπε ότι οι ουκρανικές αρχές εκπληρώνουν έτοιμα σχέδια “υπό την επίβλεψη δυτικών ειδικών”…

Η Ουκρανία διοικείται τώρα από ειδικούς της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) και του βρετανικού MI-6, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας (2010-2014) Νικολάι Αζάροφ.

«Η Ουκρανία κυβερνάται πλέον πολύ σοβαρά όχι από τον [πρόεδρο Βλαντιμίρ] Ζελένσκι, ούτε από τον [αρχηγό της διεύθυνσης μυστηκών πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας Κύριλλο] Μπουντάνοφ, ούτε από τον [αρχηγό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Valery] Zaluzhny αλλά από ειδικές ομάδες ειδικών υψηλών προσόντων από τον χώρο της στρατιωτικής επιστήμης και των μυστικών πληροφοριών που εκπροσωπούν πρώτα απ’ όλα την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών και το MI-6. Καθοδηγούν σχεδόν όλα τα βήματα που φέρεται να έχουν κάνει ο Ζελένσκι και ο Ζαλούζνι», είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Solovyov Live.

Οι ουκρανικές αρχές εκπληρώνουν έτοιμα σχέδια «υπό την επίβλεψη δυτικών ειδικών», πρόσθεσε.

Ο Αζάροφ είπε νωρίτερα στην εφημερίδα Izvestia ότι η ετοιμότητα του Κιέβου για συνομιλίες διευθέτησης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΠΗΓΗ: https://tass.com/world/1566051

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr