Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Η Ταϊλάνδη θα απαγορεύσει στη χώρα την Pfizer μετά την πτώση της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης σε κώμα μετά από αναμνηστική δόση!!! Παρέμβαση από τον Δρ. Σουτσαρίτ Μπακντί!!!

Η Ταϊλάνδη θα απαγορεύσει στη χώρα την Pfizer μετά την πτώση της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης σε κώμα μετά από αναμνηστική δόση!!! Παρέμβαση από τον Δρ. Σουτσαρίτ Μπακντί!!!

by _
0 comment 459 views

Η Ταϊλάνδη θα απαγορεύσει στη χώρα την Pfizer μετά την πτώση της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης σε κώμα μετά από αναμνηστική δόση!!! Παρέμβαση από τον Δρ. Σουτσαρίτ Μπακντί!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Φεβ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο-βόμβα του NEWSPUNCH.com μας αποκαλύπτει πως το επίσημο αφήγημα του μεγάλου ΨΕΥΔΟΥΣ του COVID-19 και των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ, ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΩΝ ΤΟΥ έχει αρχίσει να…ΚΑΤΑΡΡΕΙ, μπας και σωθεί η ανθρωπότης από αυτό το μεγάλο ΚΑΚΟ της Νέας Τάξεως Πραγματών για την ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!…


4 Φεβρουαρίου 2023
-του Niamh Harris

Λίγες μέρες αφότου έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο του Covid, η κόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα.

Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, η οποία είναι η πιθανή διάδοχος του θρόνου της Ταϊλάνδης, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της.

Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha

Ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, αν και είπαν στην οικογένειά της ότι πιθανότατα έπασχε από βακτηριακή λοίμωξη. Ωστόσο, έξι εβδομάδες αργότερα και η πριγκίπισσα είναι ακόμα σε κώμα και την κρατάνε στη ζωή με μηχανές.



Η βασιλική οικογένεια ενημερώθηκε πλέον για το γεγονός ότι η πριγκίπισσα πιθανότατα έχει πέσει θύμα του…θανατηφόρου τρυπήματος για τον ψευδο-COVID-19.  Σε πρόσφατη συνέντευξη είπε τα εξής για αυτό ο Δρ.

Είχα την πρώτη ευκαιρία μετά από τρία χρόνια να μιλήσω με κορυφαίους συμβούλους οποιασδήποτε κυβέρνησης [σε αυτήν την περίπτωση, την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης] και ήταν πολύ εντυπωσιακό γιατί τους είπα ότι όλη αυτή η ατζέντα για τον COVID-19 είναι φάρσα και γιατί είναι μια φάρσα. Μπόρεσα να τους παρουσιάσω την απόδειξη ότι οι εμβολιασμοί κατά του Covid βασίστηκαν σε απάτη

Αυτό έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2022. Ο EMA δήλωσε επίσημα ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν φαρμακολογικές μελέτες ασφάλειας και δεν κρίθηκαν ποτέ απαραίτητες. Τώρα λοιπόν το έχουμε.

Κι έτσι όταν το είπα στους Ταϊλανδούς, πήδηξαν πάνω (έγιναν έξαλλοι). Και έτσι μου είπαν, θα φροντίσουμε να είναι η Ταϊλάνδη η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κηρύξει άκυρη αυτή τη σύμβαση [με την Pfizer]. Κάτι που σημαίνει ότι η Pfizer-Biotech θα πρέπει να τους επιστρέψει αυτά τα δισεκατομμύρια στην Ταϊλάνδη, με τα οποία η Ταϊλάνδη θα αποζημιώσει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν χάσει την ύπαρξή τους.

Δείτε το βίντεο…

Οι κορυφαίες αρχές της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων του Βασιλιά, συζητάνε με τον καθηγητή Δρ. Sucharit Bhakdi (Σουτσαρίτ Μπακντί) και ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις συμβάσεις της Pfizer σύμφωνα με αναφορές:

Εάν συμβεί αυτό, η Ταϊλάνδη θα γίνει η πρώτη χώρα που θα ακυρώσει τη σύμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι η Pfizer θα είναι υπεύθυνη για όλους τους τραυματισμούς από τα…εμβόλια.

Μια κόρη του σημερινού βασιλιά γύρω στις 10 του μήνα κατέρρευσε και βρίσκεται σε κώμα…μέσα σε 23 μέρες από τον εμβολιασμό…μετά τον τρίτο εμβολιασμό.

Είναι 44 ετών και δεν έχει αρρωστήσει ποτέ σοβαρά.

Κατέρρευσε και είναι τώρα σε κώμα και η διάγνωση που δόθηκε από τις αρχές και από το πανεπιστήμιο είναι τόσο γελοία. Υποτίθεται ότι έχει βακτηριακή λοίμωξη.

Αποφασίσαμε λοιπόν…και οι ακτιβιστές στην Ταϊλάνδη που ασχολούνται με αυτό εδώ και πολλούς μήνες σπουδαία παιδιά…έχουμε επίσης έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο της Μπανγκόκ που έχει έρθει σε επαφή με τη βασιλική οικογένεια…και στέλνουν πληροφορίες στη βασιλική οικογένεια προκειμένου να τους ειδοποιήσουν για το γεγονός ότι, κατά πάσα πιθανότητα, η πριγκίπισσα υποφέρει ως θύμα αυτού του εμβολιασμού κατά του Covid, και τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αυτό.

Δείτε το επόμενο βίντεο με τον κ Μπακντί…

Έχει καταρρεύσει τελικά το επίσημο αφήγημα αυτού του μεγάλου ψεύδους;

-Νιάμ Χάρις
Συγγραφέας του News Punch

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/thailand-to-ban-pfizer-after-thai-princess-falls-into-a-coma-following-booster-jab/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr