Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;; Θα συγκλονιστείτε!!!

Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;; Θα συγκλονιστείτε!!!

by _
0 comment 251 views
Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;;
Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;;

Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;;

Ένα αθόρυβο μέσο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας.. Ποιο είναι αυτό;;; Ένα Φάρμακο αθόρυβου αποπληθυσμού, με δόλια μετονομασία και άντληση στην προμήθεια τροφίμων.. Σαν ιστολόγιο δεν θα πάρουμε θέση, είτε αρνητική είτε θετική σε ότι διαβάσετε παρακάτω, αλλά τα παραθέτουμε ως δημοσιογραφικό ρεπορτάζ και αφήνουμε τους αναγνώστες μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να κάνουν την έρευνα τους..

Ίσως γνωρίζετε τη στέβια ως το φυτικής προέλευσης γλυκαντικό που έχει ελάχιστη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και ως υγιή εναλλακτική λύση στη ζάχαρη και ακόμη και στα τεχνητά γλυκαντικά που γνωρίζουμε ότι μπορούν να διαταράξουν το μικροβίωμα του εντέρου.



Εγγενές σε μέρη της Βραζιλίας και της Παραγουάης, το φυτό Stevia rebaundiana μελετήθηκε για πρώτη φορά το 1899 από τον βοτανολόγο Moisés Santiago Bertoni , ο οποίος παρατήρησε τη γλυκιά γεύση του. Οι ντόπιοι το ονόμαζαν kaʼa heʼẽ , ή «γλυκό βότανο», και το χρησιμοποιούσαν ως φάρμακο με πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Σύμφωνα με τον βοτανολόγο Bertoni, η Στέβια χρησιμοποιήθηκε από τις ιθαγενείς φυλές στην Παραγουάη για αιώνες ως ισχυρό αντισυλληπτικό που καταστρέφει τη γονιμότητα.

Και τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι από τότε που η Stevia διοχετεύεται στη δυτική τροφή, τα ποσοστά γεννήσεων έχουν πέσει κατακόρυφα, με κίνδυνο κατάρρευσης του πληθυσμού; Και τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι ο τσάρος της επιστήμης του Ομπάμα ήξερε για τις επιπτώσεις της Στέβια από τότε;

Ο FDA επέτρεψε την εισαγωγή στέβιας για πρώτη φορά το 1995, επιτρέποντας τη χρήση του γλυκαντικού μόνο ως συμπλήρωμα διατροφής. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο του 2008, ο FDA πρόσθεσε τη Στέβια στη λίστα των προσθέτων τροφίμων «γενικά αναγνωρισμένα ως ασφαλή» ή GRAS. Στη συνέχεια, η στέβια αφέθηκε να προστεθεί σε αρωματισμένο νερό, αθλητικά ποτά καθώς και σε αναψυκτικά και άλλα τρόφιμα και ποτά.

Έκτοτε, η στέβια έχει αντληθεί από τα τρόφιμα ως συστατικό σε περισσότερα από 14.500 προϊόντα τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο, όπως τσάγια, αναψυκτικά, χυμοί, γιαούρτι, γάλα σόγιας, αρτοσκευάσματα, μπάρες granola, αλκοολούχα ποτά, τσίχλες, δημητριακά, ντρέσινγκ για σαλάτες, γλυκίσματα και ως επιτραπέζιο γλυκαντικό.

Δεδομένης της ευρείας χρήσης της Στέβιας, αξίζει να ρωτήσουμε αν οι ιθαγενείς φυλές στην Παραγουάη το είχαν σωστά. Είναι πραγματικά ένα ισχυρό αντισυλληπτικό;

Αποδεικνύεται ότι είχαν περισσότερο δίκιο από όσο ήξεραν.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους, η Στέβια είναι απίστευτα επιτυχημένη στη μείωση της γονιμότητας. Πολυάριθμες μελέτες σε ζώα και ανθρώπους έχουν βρει ότι η στέβια μειώνει τη γονιμότητα κατά 57 έως 79%.

Και ακόμη πιο ανησυχητικό, αυτό συμβαίνει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Και ακόμη πιο ανησυχητικό από αυτό, αυτή η επίδραση στα θηλυκά και τα αρσενικά μπορεί να συνεχιστεί για μήνες, ακόμη και αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη Stevia.



Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε μάλιστα ότι ένα εκχύλισμα από το φυτό είχε ανασταλτική επίδραση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου σπέρματος in vitro.

Η στέβια είναι ένα τέλειο φάρμακο ερήμωσης του πληθυσμού που κυκλοφόρησε από τις δυνάμεις που είναι περίπου ίδιες με τις ίδιες τις οποίες οι δυτικοί πληθυσμοί άρχισαν να μειώνονται. Σύμπτωση?

Η παγκόσμια ελίτ εργάζεται για να ερημώσει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Ο κόσμος έχει αφυπνιστεί σε αυτή την ατζέντα τα τελευταία χρόνια καθώς οι μηχανορραφίες της ελίτ γίνονται πιο ανοιχτές και εμφανείς. Αυτό όμως δεν είναι νέο φαινόμενο.

Κάθε φωτογραφία και μια γροθιά στην παραπληροφόρηση.. Ακολούθησε μας στο instagram για να έχεις την πιο άμεση επαφή με την αλήθεια..

Αν κοιτάξετε τα άτομα του κύκλου σας, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας, αποβολές και άλλα θέματα όπως το PCOD, όπως ποτέ πριν. Το φαγητό, το περιβάλλον και μερικοί άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να είναι ο λόγος πίσω από αυτό, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς προκαλεί αυτά τα προβλήματα.

Όσο μπερδεμένο κι αν είναι, η βασική αιτία αυτών των προβλημάτων εντοπίζεται σε μια οικογένεια και στους παγκοσμιοποιητές συντρόφους της.

lumi-news.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr