Home Κορωνοϊος  Νέο βίντεο του Project Veritas για τη Pfizer εκθέτει την «ανησυχία για την επίδραση του εμβολίου COVID στους εμμηνορροϊκούς κύκλους των γυναικών»

 Νέο βίντεο του Project Veritas για τη Pfizer εκθέτει την «ανησυχία για την επίδραση του εμβολίου COVID στους εμμηνορροϊκούς κύκλους των γυναικών»

by _
0 comment 200 views

Image Credit: project veritas

 Νέο βίντεο του Project Veritas για τη Pfizer εκθέτει την «ανησυχία για την επίδραση του εμβολίου COVID στους εμμηνορροϊκούς κύκλους των γυναικών»

Για τα πρώτα μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα, διαβάσατε πρώτα τα ακόλουθα …

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

Τώρα και σύμφωνα με το σάιτ Infowars.com…

__________________

 Νέο βίντεο του Project Veritas για τη Pfizer εκθέτει την «ανησυχία για την επίδραση του εμβολίου COVID στους εμμηνορροϊκούς κύκλους των γυναικών»

από την Kelen McBreen

2 Φεβρουαρίου 2023, 5:34 μ.μ

Το στέλεχος των Big Pharma ρώτησε: «Μπορείτε να φανταστείτε το σκάνδαλο που θα προέκυπτε» εάν «ολόκληρη η επόμενη γενιά τα έκανε όλα σούπερ μαντάρα;;;»

Το Project Veritas κυκλοφόρησε ένα δεύτερο μυστικό βίντεο την Πέμπτη, στο οποίο εμφανίζεται ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer, Τζόρντον Γουόκερ, να παραδέχεται ότι τα εμβόλια Covid φαίνεται να παρεμβαίνουν στον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών.

«Υπάρχει κάτι ακανόνιστο με τους εμμηνορροϊκούς κύκλους. Έτσι, οι άνθρωποι θα πρέπει να το διερευνήσουν στη συνέχεια. Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε αυτό [εμμηνορροϊκούς κύκλους]. Επομένως, δεν ξέρουμε πραγματικά», είπε ο Walker σε δημοσιογράφο τoυ Project Veritas.

Το στέλεχος της Pfizer εξέφρασε αργότερα «ελπίδα» ότι η τεχνολογία mRNA δεν «παραμένει στο σώμα» και πρότεινε ότι τα τρυπήματα μπορεί να επηρεάζουν τις γυναικείες ορμόνες.

Υπέθεσε τι θα συνέβαινε αν «ολόκληρη η επόμενη γενιά τα έκανε όλα απίστευτα μαντάρα», ρωτώντας: «Μπορείς να φανταστείς το σκάνδαλο;»

Παραδέχτηκε επίσης ότι εάν υπάρχουν ζητήματα υγείας που συνδέονται με τους εμβολιασμούς «στο μέλλον», οι μάζες θα «επικρίνουν τη μεγάλη ώθηση».

«Επειδή, υπάρχει μεγάλη κοινωνική πίεση, κυβερνητική πίεση, πίεση εργασίας για να κάνεις το εμβόλιο», εξήγησε.

Ο Γουόκερ είπε και πάλι εάν οι άνθρωποι τραυματιστούν από τα τρυπήματα μαζικά «μελλοντικά», ότι «η κλίμακα αυτού του σκανδάλου θα ήταν τεράστια».

Κατά τη διάρκεια ενός άλλου τμήματος του βίντεο, ο Walker ισχυρίστηκε ότι η Pfizer εργάζεται πάνω σε άλλες χρήσεις mRNA, συμπεριλαμβανομένης της «επεξεργασίας γονιδίων».



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε την κάλυψη του Infowars για το Μέρος 1 από την αναφορά Project Veritas Pfizer.


 

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/new-project-veritas-pfizer-video-exposes-concern-for-covid-vaccine-effect-on-womens-menstrual-cycles/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr