Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κυβερνητική ασέβεια κατά των Τριών Ιεραρχών…

Κυβερνητική ασέβεια κατά των Τριών Ιεραρχών…

by _
0 comment 196 views

Κυβερνητική ασέβεια κατά των Τριών Ιεραρχών…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πατέρες της Εκκλησίας και Άγιοι της Ορθοδόξου Χριστιανικής μας Πίστεως αναδείχτηκαν οι Τρεις Ιεράρχες, Ιωάννης Χρυσόστομος, Βασίλειος ο Μέγας και Γρηγόριος Ναζιανζηνός ή Θεολόγος! Η σοφία τους, η δράση τους σε χαλεπούς καιρούς, τους έδωσε τον τίτλο των Παμμέγιστων Φωστήρων της Ορθοδοξίας! Θεωρήθηκαν ως οι προστάτες των γραμμάτων της εκπαίδευσης και των μαθητών! Καθιερώθηκε να εορτάζονται, αυτοί οι Οικουμενικοί δάσκαλοι από κοινού στις 30 Ιανουαρίου εκάστου έτους! Καθιερώθηκε αυτήν την ημέρα, στην ιερή μνήμη τους τα σχολεία στην Πατρίδα μας να είναι κλειστά!

Ωστόσο αυτή η χειρότερη κυβέρνηση της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να ξεριζώσει την Ορθοδοξία από τις καρδιές των Ελλήνων και κυρίως των νέων ανθρώπων, της μαθητιώσας νεολαίας, αποφάσισε να καταργήσει την αργία στα σχολεία μας!

Απόφαση που έλαβε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως! Που όπως φαίνεται αυτήν την εντολή έλαβε κατά την συμμετοχή της στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το κλειστό κλαμπ πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς!

Έτσι τα α σχολεία όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα μαθήματά τους την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών!

Τούτο προβλέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και η οποία εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου, και στην οποία αναφέρεται:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B9%CE%B5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr