Home ΔΙΕΘΝΗ Βραζιλιάνος γερουσιαστής προτείνει νομοθεσία που ποινικοποιεί όσους αρνούνται να κάνουν το «υποχρεωτικό» και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο για τον COVID-19

Βραζιλιάνος γερουσιαστής προτείνει νομοθεσία που ποινικοποιεί όσους αρνούνται να κάνουν το «υποχρεωτικό» και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο για τον COVID-19

by _
0 comment 247 views

Βραζιλιάνος γερουσιαστής προτείνει νομοθεσία που ποινικοποιεί όσους αρνούνται να κάνουν το «υποχρεωτικό» και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο για τον COVID-19

Από τον Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 4:50 μ.μ

Έξι νομοσχέδια εισάγονται επί του παρόντος στη Γερουσία της Βραζιλίας που θα ποινικοποιούσαν όσους αρνούνται τις υποχρεωτικές δόσεις εμβολίων για τον COVID ή που σχολιάζουν αρνητικά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου, ανέφεραν οι Rio Times.

Ο γερουσιαστής Angelo Coronel του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Βραζιλίας συνέταξε ένα νομοσχέδιο (PL 5555/2020), το οποίο προτείνει την προσθήκη ποινής φυλάκισης από ένα έως τρία χρόνια στον Ποινικό Κώδικα για όσους «παραλείπουν ή αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών ή εφήβων κατά τη διάρκεια κηρυγμένης «κατάσταση; έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας».



Όσοι επιλέξουν να μην συμμορφωθούν με το πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού της χώρας θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης από δύο έως οκτώ χρόνια.

Οποιοσδήποτε διαδίδει «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του COVID θα αντιμετωπίσει τον ίδιο χρόνο φυλάκισης.

Εάν το άτομο εργάζεται για την κυβέρνηση, η ποινή θα διπλασιαστεί.

Οι Rio Times ανέφεραν:

Οι διαδικασίες του νομοσχεδίου PL ενημερώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2022. Τότε, πέρασε από τη Νομοθετική Γραμματεία της Ομοσπονδιακής Γερουσίας και επιβεβαιώθηκε η συνέχειά του.

Η πρόταση συζητήθηκε ξανά στα κοινωνικά δίκτυα αυτόν τον μήνα, όταν ο ιστότοπος της Γερουσίας διεξήγαγε δημοσκόπηση σχετικά με το νομοσχέδιο.

Η πρόταση απορρίφθηκε από το 92% των ατόμων που απάντησαν στις ερωτήσεις.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι είχε προγραμματίσει στις 27 Ιαν. 2023 τη διανομή του εμβολιασμού Covid-19 της Pfizer για παιδιά σε ολόκληρη τη Βραζιλία τον Φεβρουάριο, με συνολικά 700.000 δόσεις.

Η εκστρατεία για τον εμβολιασμό ατόμων άνω των 70 ετών με την πέμπτη δόση του διδύναμου (δισθενούς) εμβολίου της Pfizer κατά του Covid-19 θα ξεκινήσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 27 Φεβρουαρίου.



Ο ηγέτης της κυβέρνησης Λούλα στο Εθνικό Κογκρέσο, Ράντολφ Ροντρίγκες, είπε ότι ο αναγκαστικός εμβολιασμός κατά του COVID στη Βραζιλία θα ξεκινήσει αυτόν τον Φεβρουάριο λέγοντας: «Η άρνηση δεν έχει πλέον χρόνο στη χώρα!».

Περισσότερα ΕΔΩ >>

Brazilian Senator Proposes Legislation that Criminalizes Those Who Refuse to Take the “Mandatory” COVID-19 Shot

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr