Home Greek News Το τρομοκρατικό κράτος Ισραήλ εκμεταλλεύεται την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΗΕ για να το στηρίξει απέναντι σε όλα τα ψηφίσματα που εξεδόθησαν εκεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

Το τρομοκρατικό κράτος Ισραήλ εκμεταλλεύεται την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΗΕ για να το στηρίξει απέναντι σε όλα τα ψηφίσματα που εξεδόθησαν εκεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

by _
0 comment 262 views
Το τρομοκρατικό κράτος Ισραήλ εκμεταλλεύεται την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΗΕ για να το στηρίξει απέναντι σε όλα τα ψηφίσματα που εξεδόθησαν εκεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!
Το τρομοκρατικό κράτος Ισραήλ εκμεταλλεύεται την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΗΕ για να το στηρίξει απέναντι σε όλα τα ψηφίσματα που εξεδόθησαν εκεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Το τρομοκρατικό κράτος Ισραήλ εκμεταλλεύεται την ΕΛΛΑΔΑ στον ΟΗΕ για να το στηρίξει απέναντι σε όλα τα ψηφίσματα που εξεδόθησαν εκεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ στηρίζοντας τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είναι μακροχρόνοι σύμμαχοι των ΤΟΥΡΚΩΝ???!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ συνεργαζόμενοι με το ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που ήταν πίσω και από τις Επιθέσεις της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001??!!! ΑΥΤΟ είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας για περισσότερα για όλα αυτά και μετά αυτό του GreekReporter.com…

Ο Μητσοτάκης κι ο Σαμαράς συνεργάζονται με τους Εβραίους τρομοκράτες που είναι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ.!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – Το Κογκρέσο είχε προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του ’01 το…1940!!! Θα συμπέσει με τις γιορτές των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 20 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!


GreekReporter.com: Ο Νετανιάχου ζητά από την Ελλάδα να στηρίξει το Ισραήλ στον ΟΗΕ

Του Αλέξανδρου Γκέιλ
2 Φεβρουαρίου 2023

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από την Ελλάδα να υποστηρίξει το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον ΟΗΕ. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε το αίτημα κατά τη διάρκεια συνάντησης στην Ιερουσαλήμ με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το ζευγάρι αναφέρθηκε σε μια ποικιλία περιφερειακών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής ασφάλειας και της διάδοσης των πυρηνικών όπλων στη Μέση Ανατολή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και αρκετοί άλλοι ανώτεροι υπουργοί. Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα και το Ισραήλ συνέχισαν να εμβαθύνουν τη συνεργασία και τη συνεργασία τους σε πολλά οικονομικά, πολιτικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας.

Το Ισραήλ ζητά την ελληνική υποστήριξη στον ΟΗΕ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ισραηλινός πρωθυπουργός «εξέφρασε την ελπίδα ότι οι καλές διμερείς σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας θα εκφραστούν και στην ψηφοφορία της Ελλάδας στον ΟΗΕ».

Σύμφωνα με τους Times of Israel, «Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε περισσότερα ψηφίσματα επικριτικά για το Ισραήλ παρά εναντίον όλων των άλλων εθνών μαζί το 2022». Ως αποτέλεσμα, ένα αίσθημα διπλωματικής απομόνωσης μπορεί να ήταν το κίνητρο του αιτήματος.

Τον Δεκέμβριο, η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία επί ενός προτεινόμενου ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που θα ωθούσε το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης να «υποβάλει επειγόντως συμβουλευτική γνώμη» για την «παρατεταμένη κατοχή, εποικισμό και προσάρτηση παλαιστινιακού εδάφους από το Ισραήλ».

Οι σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ



Η συνάντηση ήταν σύμφωνη με μια σταθερή τάση ολοένα και πιο θετικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Παρουσίασε την ευκαιρία για τον Νετανιάχου και τον Δένδια να συζητήσουν μια μυριάδα ζητημάτων.

Ένας σημαντικός τομέας που συζητήθηκε ήταν η ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος συνεργάζονται στενά για την εξόρυξη φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου Tamar, Leviathan και Aphrodite

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διευθυντής του Ισραηλινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζάτσι Χανέγκμπ έλαβε εντολή από τον Νετανιάχου να διευκολύνει μια μελλοντική τριμερή συνάντηση μεταξύ των ηγετών του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι τρεις χώρες συνεργάζονται επίσης με τις ΗΠΑ σε ενεργειακά ζητήματα στην περιοχή μέσω της μορφής 3+1.

Τέθηκαν ορισμένα άλλα ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και των συνεπειών που θα είχε η διάδοση για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια.

Αρκετοί επιπλέον ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ήταν παρόντες στη συνάντηση. Ο Υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων Ron Dermer. ο Αρχηγός του Επιτελείου του Πρωθυπουργού, Τζάτσι Μπράβερμαν· Διευθυντής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζάτσι Χανέγκμπι. και ο Στρατιωτικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Υποστράτηγος Avi Gil ήταν παρόντες.

Στη συνάντηση στην Ιερουσαλήμ παραβρέθηκαν επίσης ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς και ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ Κυριάκος Λουκάκης.



Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο από Έλληνες όσο και από Ισραηλινούς αξιωματούχους μετά τη συνάντηση ήταν θετικές. «Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου σήμερα στο Ισραήλ, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος», δήλωσε ο Δένδιας μετά τη συνάντηση. «Αυτό που διατηρώ ως πιο σημαντικό είναι η σαφής δήλωση της ισραηλινής πλευράς υπέρ της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Ο Ισραηλινός Πρέσβης στην Ελλάδα Noam Katz έγραψε επίσης στο Twitter: «Η επίσκεψη επιβεβαίωσε τους στρατηγικούς μας δεσμούς. Ο ουρανός είναι το όριο για την περαιτέρω ανάπτυξή τους», μετά τη συνάντηση.

ΠΗΓΗ:

https://greekreporter.com/2023/02/02/netanyahu-asks-greece-support-israel-un/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr