Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ κατηγορεί το Βατικανό ότι υποστηρίζει «ομοφυλοφιλικές λέσχες» σε ιερατικές σχολές σε συγκλονιστική μεταθανάτια ομολογία

Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ κατηγορεί το Βατικανό ότι υποστηρίζει «ομοφυλοφιλικές λέσχες» σε ιερατικές σχολές σε συγκλονιστική μεταθανάτια ομολογία

by _
0 comment 203 views
Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ κατηγορεί το Βατικανό ότι υποστηρίζει «Ομοφυλοφιλικές Λέσχες» σε Σεμινάρια σε συγκλονιστική μεταθανάτια ομολογία
Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ κατηγορεί το Βατικανό ότι υποστηρίζει «Ομοφυλοφιλικές Λέσχες» σε Σεμινάρια σε συγκλονιστική μεταθανάτια ομολογία

Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ κατηγορεί το Βατικανό ότι υποστηρίζει «ομοφυλοφιλικές λέσχες» σε ιερατικές σχολές σε συγκλονιστική μεταθανάτια ομολογία

Από: Προσωπικό ραντάρ
25 Ιανουαρίου 2023, Δημοσιεύθηκε 9:26 μ.μ. ET

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI διαρρέει μετά θάνατον βαθιά, σκοτεινά μυστικά της Καθολικής Εκκλησίας σε ένα συγκλονιστικό, ενδεικτικό άρθρο που διέταξε να δημοσιευτεί μετά τον θάνατό του.

Στις σελίδες του Τι είναι ο Χριστιανισμός, ο θρησκευτικός ηγέτης, που απεβίωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, κατηγόρησε το Βατικανό ότι φέρεται να χειραγωγείται «ριζικά» από τη «διαστρέβλωση της ιδεολογίας των φύλων».



Στις σελίδες του “Τι είναι ο Χριστιανισμός” (What Christianity Is), ο θρησκευτικός ηγέτης, που απεβίωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, κατηγόρησε το Βατικανό ότι φέρεται να χειραγωγείται «ριζικά» από τη «διαστρέβλωση της ιδεολογίας των φύλων».

«Σε διάφορα ιεροδιδασκαλεία, σχηματίστηκαν λέσχες ομοφυλοφίλων, οι οποίοι δρούσαν λίγο πολύ ανοιχτά και οι οποίοι μετέτρεψαν σαφώς την ατμόσφαιρα στα σεμινάρια», έγραψε ο αείμνηστος Πάπας Βενέδικτος στο βιβλίο 190 σελίδων.

Υποστήριξε επίσης ότι ορισμένοι επίσκοποι παραβίασαν τους μακροχρόνιους κανόνες της Εκκλησίας, επιτρέποντας στους εκπαιδευόμενους που επιδιώκουν το ιερατείο να παρακολουθούν πορνογραφία «με σκοπό να τους καταστήσουν ικανούς να αντιστέκονται σε συμπεριφορές αντίθετες με την πίστη».

«Υπήρχαν μεμονωμένοι επίσκοποι, και όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, που απέρριψαν την καθολική παράδοση στο σύνολό της, με στόχο στις επισκοπές τους να αναπτύξουν ένα είδος νέας, σύγχρονης καθολικότητας». εξήγησε ο Μπένεντικτ στο βιβλίο, σύμφωνα με μια πηγή που έλαβε αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του βιβλίου-βόμβα.

Φάνηκε επίσης να υπαινίσσεται τη διαμάχη του με τον διάδοχό του, τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος είναι διαβόητος για το ότι είναι λιγότερο συντηρητικός όσον αφορά τα δικαιώματα LGBTQ+. Πιο πρόσφατα, ο Φραγκίσκος διέκρινε ότι ενώ η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι «αμαρτία» στα μάτια της Εκκλησίας, δεν είναι «έγκλημα» στα μάτια του νόμου.

Στο βιβλίο του Benedict το 2016, “The Last Conversations”, επέμεινε ότι ένα «γκέι λόμπι» αποτελούμενο από «τέσσερα ή πέντε» μέλη στο Βατικανό είχε προσπαθήσει να τον επηρεάσει. Υποστήριξε επίσης ότι ο Φραγκίσκος είχε επιβεβαιώσει ότι το φερόμενο λόμπι συνέχιζε να υπάρχει μετά την παραίτηση του Βενέδικτου από τον ρόλο του πάπα το 2013.

Έγραψε επίσης ότι σε αρκετά σεμινάρια, οι μαθητές που «πιάστηκαν να διαβάζουν» αυτό το βιβλίο θεωρήθηκαν «ακατάλληλοι για την ιεροσύνη» και τα βιβλία του υποτίθεται ότι ήταν κρυμμένα ως «επιβλαβής λογοτεχνία» που μπορούσαν να μελετηθούν ιδιωτικά μόνο από εκείνους των οποίων οι πεποιθήσεις ευθυγραμμίζονται με τις δικές του.



Πριν από το θάνατό του, ο Πάπας Βενέδικτος είπε σε άλλους ότι δεν ήθελε να δημοσιευτεί το «Τι είναι ο Χριστιανισμός» παρά μόνο μετά το θάνατό του για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Χριστιανικό κόσμο από την αντίδραση που σίγουρα θα προκαλούσαν τα δαγκωτικά λόγια του.

«Από την πλευρά μου, στη ζωή, δεν θέλω πλέον να δημοσιεύω τίποτα», έγραφε τότε. «Η μανία των κύκλων εναντίον μου στη Γερμανία είναι τόσο δυνατή που η εμφάνιση κάθε μου λέξης προκαλεί αμέσως μια δολοφονική κραυγή από μέρους τους».

Η Herald Sun ανέφερε τα αποσπάσματα του τελευταίου βιβλίου του Benedict.

ΠΗΓΗ:

https://radaronline.com/p/pope-benedict-xvi-accuses-vatican-of-supporting-homosexual-clubs/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr