Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν από τη μυστηριώδη έλλειψη αυγών και την αύξηση των τιμών

Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν από τη μυστηριώδη έλλειψη αυγών και την αύξηση των τιμών

by _
0 comment 242 views
Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν από τη μυστηριώδη έλλειψη αυγών και την αύξηση των τιμών
Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν από τη μυστηριώδη έλλειψη αυγών και την αύξηση των τιμών

Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν από τη μυστηριώδη έλλειψη αυγών και την αύξηση των τιμών

30 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry


Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει μια ιστορία να κάνει ασυνήθιστα προληπτικές επενδύσεις λίγο πριν χτυπήσει η καταστροφή στον κόσμο, επένδυσε σε τεχνητά αυγά πριν εκτοξευθεί η τιμή των αυγών.

Το μυστήριο γύρω από την έλλειψη αυγών και την άνοδο των τιμών αυξάνεται. Σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, οι τιμές των αυγών έχουν αυξηθεί κατά 66% από πέρυσι. Ως απάντηση στην έλλειψη αυγών, πολλοί καταναλωτές έχουν στραφεί στα τεχνητά αυγά με βάση τα φυτά.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πληρώνουν περισσότερα για τα αυγά στα καταστήματα, καθώς πάνω από 41 εκατομμύρια όρνιθες που γεννούν αυγά έχουν πεθάνει από την υποτιθέμενη γρίπη των πτηνών. Υπήρξαν επίσης μια σειρά από μυστηριώδεις πυρκαγιές σε εργοστάσια αυγών στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει ιστορικό επενδύσεων σε οτιδήποτε είναι τεχνητό, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεΐνης εντόμων, του Beyond Meat και μιας σειράς από εμβόλια. Επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επένδυσε στο Hampton Creek, την εταιρεία που φέρνει τεχνητά ωάρια στο mainstream (κυρίαρχο ρεύμα της κοινωνίας).

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε σύμβουλος της εταιρείας τεχνητών αυγών και υπήρξε ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της στον κόσμο της Silicon Valley όπου εδρεύει το Hampton Creek.

Λίγο μετά την επένδυση, ο Γκέιτς θα επαινέσει σύντομα τα τεχνητά αυγά του Hampton Creek σε διάφορα ιστολόγια και ομιλίες.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το 2013, μια επιδημία γρίπης των πτηνών έπληξε τον κόσμο, η οποία οδήγησε ορισμένους καταναλωτές να στραφούν οριστικά στα τεχνητά αυγά με βάση τα φυτά, επιτρέποντας στην εταιρεία να εδραιωθεί στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Το Hampton Creek από τότε μετονομάστηκε σε Eat Just και τώρα πουλάει επίσης κρέατα φυτικής προέλευσης με την επωνυμία Beyond Meat.

Ο Μπιλ Γκέιτς συνέχισε να υποστηρίζει το Eat Just και έχει υποστηρίξει ότι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε κρέατα φυτικής προέλευσης προκειμένου να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα του μεθανίου (ρεψίματα) που παράγεται από τις αγελάδες.

-Μπάξτερ Ντμίτρι
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

ΠΗΓΗ >>

Bill Gates Invested In Artificial Eggs Before Mysterious Egg Shortage and Price Hike

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr