Home ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλη δανική εφημερίδα ζητά συγγνώμη από την ανθρωπότητα επειδή «απέτυχε» να αμφισβητήσει το επίσημο αφήγημα για τον Covid

Μεγάλη δανική εφημερίδα ζητά συγγνώμη από την ανθρωπότητα επειδή «απέτυχε» να αμφισβητήσει το επίσημο αφήγημα για τον Covid

by _
0 comment 239 views
Μια δανική εφημερίδα ζητά σ…
Μια δανική εφημερίδα ζητά σ…

Μεγάλη δανική εφημερίδα ζητά συγγνώμη από την ανθρωπότητα επειδή «απέτυχε» να αμφισβητήσει το επίσημο αφήγημα για τον Covid

30 Ιανουαρίου 2023 Baxter Dmitry News, World 2 σχόλια

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφημερίδες της Δανίας, η Ekstra Bladet, απηύθυνε συγγνώμη στους αναγνώστες για την κάλυψη του Covid, ζητώντας συγκεκριμένα συγγνώμη για την άκριτη μεταφορά όλων όσων είπαν οι «ειδικοί» όπως ο Δρ Fauci υποβαθμίζοντας τις προοπτικές που αμφισβήτησαν την ορθοδοξία του Covid.

Σε ένα άρθρο στην ταμπλόιντ Ekstra Bladet την περασμένη εβδομάδα με τίτλο «Αποτύχαμε», ο δημοσιογράφος Brian Weichardt απηύθυνε την ιδιαίτερη συγγνώμη στο κοινό, παραδεχόμενος ότι οι δημοσιογράφοι «παρασύρθηκαν από την εξουσία» κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έπρεπε να είχαν κάνει πολύ περισσότερα για να αμφισβητήσουν το «επίσημο αφήγημα.”

Ο Weichardt έγραψε ότι για σχεδόν δύο χρόνια, τόσο ο Τύπος όσο και το κοινό ήταν «σχεδόν υπνωτιστικά απασχολημένοι» με τις καθημερινές ενημερώσεις των αρχών για τον κορωνοϊό, με εμμονή με λοιμώξεις, νοσηλεία και θανάτους. καθώς η σημασία των «μικρών κινήσεων» «διατυπώθηκε από ειδικούς, πολιτικούς και αρχές, που μας προειδοποιούσαν συνεχώς για το αδρανές τέρας της κορώνας κάτω από τα κρεβάτια μας».

«Η συνεχής πνευματική εγρήγορση μας έχει εξαντλήσει όλους πάρα πολύ», έγραψε. «Γι’ αυτό και εμείς –ο Τύπος– πρέπει να κάνουμε απολογισμό για τις δικές μας προσπάθειες . Και αποτύχαμε».

Είπε ότι ο Τύπος δεν ήταν «αρκετά σε επαγρύπνηση» αμφησβητώντας τις αρχές σχετικά με το εάν οι άνθρωποι νοσηλεύονταν «με κορωνοϊό και όχι λόγω κορωνοϊού».

«Επειδή κάνει τη διαφορά», έγραψε. «Μεγάλη διαφορά. Ακριβώς, οι επίσημοι αριθμοί νοσηλείας αποδείχθηκαν ότι ήταν 27 τοις εκατό υψηλότεροι από τον πραγματικό αριθμό για το πόσοι είναι στο νοσοκομείο, απλώς και μόνο επειδή έχουν κορωνοϊό. Μόνο αυτό ξέρουμε τώρα».

Ωστόσο, έστρεψε το δάχτυλο στις αρχές, λέγοντας ότι ήταν αυτές που ήταν «πρώτα και κύρια… υπεύθυνες για την σωστή, ακριβή και ειλικρινή ενημέρωση του πληθυσμού».

«Οι αριθμοί για το πόσοι ήταν άρρωστοι και πέθαναν από κορωνοϊό θα έπρεπε, για προφανείς λόγους, να έχουν δημοσιευτεί εδώ και πολύ καιρό, οπότε έχουμε την πιο ξεκάθαρη εικόνα του τέρατος κάτω από το κρεβάτι», έγραψε.

«Σε γενικές γραμμές, τα μηνύματα των αρχών και των πολιτικών προς τον λαό σε αυτή την ιστορική κρίση έχουν πολλά ελλείψεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/danish-newspaper-apologizes-to-humanity-for-failing-to-question-official-covid-narrative/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr